Какво мислите за фелациото на плажа?

• 36 859
  • 410
  •   1
Отговори
# 15
Напълно несвързано, преди няколко дни видях кърмаче на 4 на плажа.
За някои работи си има места. На 4 не е жизнено важно да се кърмят
на плажа, освен ако не демонстрират нещо.

Хайде да има правило- дръжте си частите от тялото извън устите на хората,
когато сте на плажа.

Иначе ще е голямо густо да застанеш отстрани и да насърчаваш и да
зяпаш. На снимката още едно хлапе снима с телефон.

# 16
Щом хлапе снима с телефон, работата може и да не е нагласена, но определено не са наред с главата и двамата.

# 17
Бих дръпнала хавлията, да се разкрие голата истина.

# 18

Какво да демонстрират? Всеки си храни детето по начин, който намира за правилен.
Че хората изкуствено са си измислили някакви граници за възрастта и кърменето, както и пластмасата и стъклото, за да пият от бутилки, не значи, че другото е ненормално.
Не знам как въобще можете да сравнявате хранене на деца със свирки. Още повече, че половината плаж е по цици.
Скрит текст:
Аз не съм кърмила, но двете ми племеннички са кърмени до късна възраст (по естествен начин отпадна като шишето при дъщеря ми), без да са натискани отгоре. Едната всъщност още не е де, ама тя е малка (на 3 г.  Laughing). Не демонстрират нищо, но и не живеят в България, затова и не са се сетили да се замислят, че не е нормално и се приема за демонстрация...

# 19
Чакам да се появят любителките на свирки, които са немалко във форума, да видим каква страна ще вземат. Записвам се да не пропусна.

# 20
  • Kопенхаген
Чакам да се появят любителките на свирки, които са немалко във форума, да видим каква страна ще вземат. Записвам се да не пропусна.

Без знчение любителки или противнички това е акт, който е непристоен да се изпълнява на публично място на което присъстват и непълнолетни свидетели.

Аз съм любителка, но не го правя на плажа освен след залез слънце зад някоя скала  Grinning

Иначе съм съгласна с кукумицина относно подчинението и унижението на жената

# 21
Любители, не любители, такъв акт на плажа - не. Публичните демонстрации от този род са ми противни.

По отношение на подчинението - и е така и не съвсем. Забравя се един друг момент, че някои части са в устата на жената Laughing иии ... колкото единия е подчинен, толкова и другия(въпрос на гледна точка и "приоритет Mr. Green"... Wink

# 22
A някои твърдят ,че теорията на Дарвин,че сме произлезли от маймуните не била вярна.

# 23
  • Талант на 2012,2013 г.
Виждала съм ги такива тарикатчета пред кабинета по урология... Повярвайте изглеждат съвсем различно......

# 24

Аз се сещам и за по-гнусно нещо, в миналия брой на в-к Уикенд/този от четвъртък, понеже нов още няма/ имаше нагледна статия за прелестите на някакъв си отец от Троянския манастир.Та въпросната статия беше с хомопривкус, откъде ги намират все такива скандални клипове със сексуално съдържание?Това вярно е, че точно такива статии вдигат рейтинга на жълтата преса, просто народа си пада по четенето на такива пикантни клюки за фолкзвезди, плеймейтки  и пр.

Много си разтревожена заради свирката на плажа, много си погнусена от хомопривкуса във вестник Уикенд. Добре, но защо го четеш тогава. Дори знаеш и кога излиза. Докато има такива като теб, дето се наслаждават тайно на пенисите и вагините, разчекнати във вестниците, ще има и такива които забогатяват от мизерно напечатани вестници. Може да се каже, че ти също правиш фелацио на собственика на в-к Уикенд.

# 25
  • Galaxy 13197853088
Ето това са възпитани хора!!
Нищо възмутително няма тук
Може и скрита камера да има
нали ги знаете майтапи. И по
ТВ-то ги даваха мдамм...

# 26
  • София
По темата - винаги е гадно и гнусно, когато някой удовлетворява сексуалния си нагон публично, но в случая не съм убедена, че става дума за принуда:

Мисля, че мъже, които си позволяват такова нещо (и аз съм ставала свидетел на такива гледки), го правят не, за да получат сексуално удовлетворение, а за да унижат жената. Самият акт на фелацио е може би моментът, в който жената изглежда напълно подчинена и максимално унизена.

Да вметна, че не съм съгласна с цитата - все пак мъжът поставя най-уязвимата си и интимна част в уста, пълна със ... зъби  Mr. Green

И да се оплача, че преди малко, неволно чух тел. разговор, от който ми се наистина повдигна  Sick

# 27

Какво да демонстрират? Всеки си храни детето по начин, който намира за правилен.
Че хората изкуствено са си измислили някакви граници за възрастта и кърменето, както и пластмасата и стъклото, за да пият от бутилки, не значи, че другото е ненормално.
Не знам как въобще можете да сравнявате хранене на деца със свирки. Още повече, че половината плаж е по цици.
Скрит текст:
Аз не съм кърмила, но двете ми племеннички са кърмени до късна възраст (по естествен начин отпадна като шишето при дъщеря ми), без да са натискани отгоре. Едната всъщност още не е де, ама тя е малка (на 3 г.  Laughing). Не демонстрират нищо, но и не живеят в България, затова и не са се сетили да се замислят, че не е нормално и се приема за демонстрация...

Скрит текст:
" Едната всъщност още не е де, ама тя е малка (на 3 г.  Laughing)"

Сигурна ли си, че не е на 3 мес.? И не знам кое е по-неестествено, на три
детето може съвсем нормално да яде всичко. По-скоро неестественото е
силната пропаганда от последните години, която удължи традиционните срокове
на отбиване. И макар да има резон дете на суче на 3, да го правиш на плажа
не е точно необходимост.

# 28
  • Русе/София
Твърдо съм против публичните прояви на такива индивиди.Какво и на кого доказва?Ако по този начин ще изглежда повече мъж в очите на околните-егати и мъжа.Плюнката си няма да метна по него.За жената-без думи.Аман от курвенски номера.

# 29

И да се оплача, че преди малко, неволно чух тел. разговор, от който ми се наистина повдигна  Sick

Това какво общо има с темата  newsm78 За свирки ли си говориха  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт