Какво мислите за фелациото на плажа?

• 36 994
  • 410
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Можем да обобщим размяната на ласки по следния начин (моя любима сентенция, от любим човек, който вече не е между живите): "Всичко може, но със стил!"

# 271
Да, и аз щях да кажа, че темата така е зададена, че всеки да си каже мнението. Но вече започвам да се чувствам леко виновна от скрития упрек в някои постове, че не съм достатъчно куул, че да се наслаждавам на свирки или конвенционален секс на плажа под погледа на гледаща сеира тълпа.

# 272
  • София - Рим и обратно
И какво от това? Хората са съпрузи, решили са да се разнообразят, един с друг са, никой не изглежда насилен, поруган, камо ли унизен. Та то и нищо не се вижда и не е ясно какво има под кърпата, а и едва ли биха поканили някоя от вас под нея.
Секс он дъ бийч не са и сънували някои, така е. Но защо ли точно такива изпищяват някой ден - мъжът ми хукна след 20 годишна пикла, или - онази кучка открадна мъжа ми. Сив им бил живота, труден и онеправдан Tired...

# 273

Сега сериозно: възможно е хората от клипа да са именно тези, чиито имена и профили се цитират. Но ако не са? Ако са набедени? Не ви ли стряска малко тази възможност - някой се изоква "Това е Иванка Драганова от квартал "Цъфтец", познах я!" - и оттам се започва едно цитиране, едно линкване и постване...
Замисляте ли се как може да се защити човек от явна злоупотреба с името му? Клипът е толкова отдалеч, че реално може да бъде всеки с приблизително същите физически характеристики.

Отвратително бих се почувствала.

# 274
Вероятно е "парцалес". Дай, боже, като стана на 38, и аз да съм толкова разкрепостена, че да смятам правенето на фелацио на публично място за неунизително и за напълно нормално  Laughing

Амин! Опитай и в самолет Wink

Колко са хората в самолета, друго си е на плажа.

# 275
  • София - Рим и обратно

Не бой се де, едва ли ще ти се случи. Жива да не бях.

# 276
  • София
Добре че нямаше интернет едно време... Whistling

# 277
  • София - Рим и обратно
Добре че нямаше интернет едно време... Whistling
Laughing Вярно си е.
Успяхме да опитаме много интересни неща без обществен отклик в медиите Laughing

# 278

Не бой се де, едва ли ще ти се случи. Жива да не бях.

Знае ли човек? Като стана на 38 и се наложи да направя свирка на мъжа ми пред тълпа сеирджии, за да спася брака си, понеже има опасност да ме смени с някоя по-отворена 20-годишна, може някой да го заснеме и да ми отиде репутацията. Или пък да заснемат някоя семейна двойка, приличаща на нас...

# 279
  • София
....

Знае ли човек? Като стана на 38 и се наложи да направя свирка на мъжа ми пред тълпа сеирджии, за да спася брака си, понеже има опасност да ме смени с някоя по-отворена 20-годишна, може някой да го заснеме и да ми отиде репутацията. Или пък да заснемат някоя семейна двойка, приличаща на нас...

Ех, с тоя буквализъм няма да ти се наложи, подозирам...  Mr. Green

# 280
  • София - Рим и обратно
Не, с това няма да спасиш брака си.
Можеш обаче да го поддържаш с интересни неща, без да ги смяташ за "наложителни".

# 281
Не, с това няма да спасиш брака си.
Можеш обаче да го поддържаш с интересни неща, без да ги смяташ за "наложителни".

Няма да се отдам на виртуален ексхибиционизъм относно сексуалния ми живот и наличието на разнообразие в него, но наистина не е нужно да се притеснявате чак толкова.  Laughing

# 282
Мног ми се иска случката да беше обратно и мъжката глава да беше под хавлията.

# 283
  • София - Рим и обратно
Мног ми се иска случката да беше обратно и мъжката глава да беше под хавлията.
Е, все пак човекът е проявил доза уважение като е скрил жена си под хавлията Simple Smile, противно на мненията тук за унизителната й роля.

# 284
  • София

Не забравяйте, че "унижение", "болка", "извратено" са все субективни категории когато става дума за секс. Не можем да равняваме света по себе си.

Общи условия

Активация на акаунт