От плода на нашата любов,през МАРТ ще се роди нов живот!

• 24 679
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
а бе момичета нормално ли е да сме с такива коремчета и моя е все едно съм 4-5 месец,мисля на следващия преглед да питам доктора 

# 226
  • Варна, морето, сините вълни...
а бе момичета нормално ли е да сме с такива коремчета и моя е все едно съм 4-5 месец,мисля на следващия преглед да питам доктора 

newsm78 и моя, сега се снимах даже, огромен е. Хайде тази вечер след пицария е взможно  Blush но предния път чак в 5 месец бях така  Laughing Сутрин почти нямам корем иначе...

Оххх нямам търпение вече за ФМ  Heart Eyes да видя пак бебче...Кой друг ще ходи на ранната ФМ?

# 227
  • София
mimi_jobnoto, аз съм си запазила час за 2 септември за ранната ФМ. И аз нямам търпение.  Simple Smile

# 228
Mimi, и аз ще ходя на ФМ в края на август.

За коремите - явно с втора бременност наистина си проличават по-рано тумбаците. И аз вчера писах, че изглеждам като в петия месец, луда работа!

# 229
Добро утро! Изгоних мъжете на люлките да може да мина пода набързо, докато чакам да стане яденето, и излизам и аз.
Аз на 21.08 съм на ФМ...сега разбрах че ММ ще е на работа и ме хвана яд малко че няма да може да дойде с мен. Първия път винаги беше плътно до мен  Heart Eyes

# 230
Аз докато се включа вие изписахте 2 темички  Party Но пък съм изчела всичко де!  Wink Бяхме си на село, близо до морето.. даже и един плаж направихме, но съобразен с мен, разбира се  Laughing Пътя го изпътувах "мъжки"! С автобус не бях пътувала от много години..  Но пък почти през цялото време там си ми беше лошо и почти не съм ставала от сън.. само спя, направо се плаша..  Thinking Силите ми не достигат за нищо! Добре, че са свекър ми и свекърва ми.. видях, че имаше оплаквания, при мен е точно обратното.. тия хора двамата са златни!!   bouquet И въобще цялото семейство на ММ са толкова мили!!  Hug  Ние ходихме на 1ви август да проверим дали човека си е на мястото  Flushed Слава Богу, всичко беше на ред! Исках да съм спокойна, знаех, че е рано и че пак ще ходим така или иначе. Апетита ми се изгуби тотално. Вече не ми се прияжда всичко което видя.. Даже напротив.. доста ми се гади като си помисля за храна. Сега около 20.08. ще ходим пак за сърчице  Heart Eyes

# 231
Здравей мамчета, аз си прекарах едни чудесни почивни дни, но днес след като се прибрах се скапах. Ниското кръвно ме мори. 110-50 не се търпи ви казвам само спя мм ми мърмори че нищо не съм направила в къщи и то наистина си е така, но не ми стигат силите за нищо освен да си легна в леглото smile3524

# 232
Здравейте и от мен  Grinning Лека бременност на всички !
 Нека се запиша и аз в отбора на нямащите сили за нищо. Лежа по цял ден и само се тъпча с разни храни. Хубавото е че до сега не ми е било лошо, не съм имала гадене или повръщане. От време на време леко ми причернява, но е моментно Simple Smile

# 233
  • Пловдив
Момичета, може ли да ми кажете къде ще ходите на ФМ? Т.е въпросът ми е дали тя се извършва от гинеколога,който води бременността или друг гинеколог,който е специалист в това?

# 234
Мамчета... да се оплача и аз Simple Smile Изпадам в паника, вече влизам в 4 месец, а все още немога да си избера доки за ЖК. Остана да се чудя последно между кварталната поликлиника в Младост, окръжна болница и Вита, но като доктор нямам никаква представа. Ако можете да препоръчате някой ще съм много благодална  Simple Smile 

# 235
Мамчета... да се оплача и аз Simple Smile Изпадам в паника, вече влизам в 4 месец, а все още немога да си избера доки за ЖК. Остана да се чудя последно между кварталната поликлиника в Младост, окръжна болница и Вита, но като доктор нямам никаква представа. Ако можете да препоръчате някой ще съм много благодална  Simple Smile 
Как така влизаш в 4ти месец? моя термин е 2.03 а чак септември влизам в 4тия   newsm78

# 236
Момичета, може ли да ми кажете къде ще ходите на ФМ? Т.е въпросът ми е дали тя се извършва от гинеколога,който води бременността или друг гинеколог,който е специалист в това?

При мен който ме следи прави,но не всички които водят ЖК правят ФМ! И двата пъти ще ходя при моята АГ за ФМ. А за ФЕкг в София при д-р МАринов в НКБ

# 237

mimi_jobnoto - С нередовен цикъл съм е се получи някакво разминаваме от 3-4 седмици - едната лекарка, при която ходих за потвърждаване доста се шашна от това, което смятяше от последния цикъл и големината на зародиша, но отидох при друга, която ме успокои, че вече си има пулс, развива се и всичко е ок. Така че, надявам се като отида на ЖК да изясним точната седмица  Simple Smile Вече си свикнах с мартенските мами и се надявам да не се местя при февруарските    Kiss

# 238
Е разбира се, ние в предната група на февруарчета 2011 имаме пък 2 деца които се родиха март  Hug

# 239
Jiji82 и аз съм като теб. Даже тази седмица имах премеждия с това...леко прокървих и по спешност отидох в бившата Тина киркова, където един умник ми каза че става въпрос за неразвита бременност и направо си ме записа за кюртаж #2gunfire Разбира се отидох на второ и трето мнение и се оказа че не само че всичко е наред, но и чухме пулс,сърчице....Колкото до ЖК мисля да е в болница Надежда, отскоро работят със ЗК и мисля да проуча въпроса.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт