Звездни компромати - 179 част

• 56 431
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
# 196
To и аз отдавна си мисля, че Николета си е барала точно носа, а преди това вижте как й изпъкват бузките, поради по-чипия й нос.

# 197

Чудя се кое от кое е по-грозно в тази жена, но все пак мисля, че грозотата на стъпалата съперничи само на тази на гърдите.

# 198
To и аз отдавна си мисля, че Николета си е барала точно носа, а преди това вижте как й изпъкват бузките, поради по-чипия й нос.
е, да но личицето виси в сектора за скулите Grinning

# 199
# 200
# 201
  • в 1001-та нощ
Толкова ми е антипатична,па тая  ooooh! В което и интервю да я зсека,само се хили,прави се на много забавна,върти странно езика си,докато говори,абее  Sick  Наскоро попаднах където гостува в "Шоуто на Слави" заедно с Галена и Борис Дали,пълна лигла(или е прекалила със стимулантите  Whistling)

много добре изглежда  Peace не съм я виждала по интервюта да ме отврати, визията й е изненада за мен  Peace

едва ли бих я познала - особено с банския Grinning

# 202
  • в 1001-та нощ
От скука нещо си се ровех по някакви снимки в нета и попаднах на някои старички на БГ "звездите"  Laughing
Пускам ви ги

Андреа
...

ужасно грозни крака  ooooh!

# 203

не симпатизирам на Андреа, но какво й е грозното на краката?

# 204
И аз на това се облещих.  Shocked Crossing Arms
По-скоро ми се натрапва като грозна нещо в горната част от тялото й - деколтето.  Thinking

# 205
# 206
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Толкова страхотни дрехи, че за пръв път от доста време и тя самата да ми хареса Simple Smile.

# 207
# 208

не симпатизирам на Андреа, но какво й е грозното на краката?
Около коляното и нагоре са някак безформени, но е въпрос на структура явно.
Иначе за деколтето съм съгласна, човек каквото сам си направи...

# 209
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт