Звездни компромати - 179 част

• 55 553
  • 748
  •   1
Отговори
# 285

За да ги видят хората, които искат да са им приятели и да им разглеждат снимките,но не могат да бъдат, заради достигнат лимит.
Peace

Виртуален ексхибиционизъм

# 286
# 287
Ох, приядоха ми се мекички  Crazy - сериозно, много обичам, но не мога да правя  Blush

# 288
Наистина прекалява малко Венетчето Laughing

Самс,

Скрит текст:
няма нищо сложно.Месиш меко почти лепнещо тесто от вода,малко олио,прясна мая,сол,щипка захар и брашно.Това е оригиналната рецепта за мекиците по лавките.Маята се разтваря предварително в леко топлата вода и захарта.Оставаш полученото тесто да втаса хубаво и след това късаш топчета,разтегляш ги и пържиш  Flutter Може вместо вода да сложиш прясно мляко,стават по-мекички,може да добавиш яйца.... въобще пълна импровизация.Най-важното е прясната мая.С нея стават най-хубави.Но може и със суха  Peace Може и содени с кисело мляко,но аз лично не ги харесвам много  Rolling Eyes

# 289
Joy
Ох, и на мен ми е прияде. Имайте милост, пускайте само нокти.

# 290
# 291
# 292
Венета ви е прочела, че все сам- сама се показва по снимките, нямала си приятели и ето вече снимка с приятелка на име сем. Димитрови  Laughing

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1149036_4 … _1111014954_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1150309_4 … 8_274757789_n.jpg

# 293
  • в 1001-та нощ
може ли на някого целият му живот да минава в ядене и да е горд с това  ooooh!

толкова малко му е нужно на човек да се нахрани и толкова по-съществени неща има  ooooh!

да вземе да покаже как развива умение, спортува, занимава се с детето ..... Mr. Green

# 294
А, показва и как пие!  Laughing  Сега разрових профила ѝ, не издържах след коментарите тук. Също гледам, и някаква книга снимала пред басейна, с кафе - значи и да чете може. А накисната в басейна сигурно за спорт минава. А Патрик се мярка тук- там, ето я и грижата по него.

# 295
  • в 1001-та нощ
ако не се е снимала как я чете - не е сигурно  Joy hahaha може да е чужда или да се ползва за подпиране  Mr. Green

# 296
 Teзи Димитрови с конната база, нали?

# 297

Добра идея да ходишна кръчми и да си носиш чаши със семейни снимки.

# 298

Тази жена има ли други интереси, освен ядене?! Колкото снимки пуска, всички са по маси, изключително тъпо! Като че ли не знам аз как изглеждат шопската салата, ракията или мекиците!  ooooh! Освен това за човек с юридическо образование има втрещяващ правопис!

П.П. Публикувах, преди да съм дочела коментарите. Виждам, че не съм единствената възмутена.  Laughing

# 299
Teзи Димитрови с конната база, нали?
Същите. Peace Чести гости на приемите на Минчев.

На Венета гърдите и приличат на виме.

Общи условия

Активация на акаунт