Звездни компромати - 179 част

• 56 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Радостина Паньова е народна певица, не е поп- фолк.

# 421
защо й казват "Тоца"?

# 422
  • Sofia
по пернишки от Антония-Тоца

# 423
# 424
по пернишки от Антония-Тоца

ааааа, разбрах Laughing  Peace

# 425

Новият лип на Андреа-

# 426
  • Sofia
ако не се разголи,не я бива....много ми е вулгарна

# 427
# 428
На мен много ми харесваше тази дето играеше близначките в "Другата в мен". А сега прилича на фолк звезда.  Около тази,  която играеше Диана Саласар май имаше нещо много жълто,  тип Путин-Кабаева. Че има деца от техния президент.
Не..сега гледах пак снимките,  не беше Диана Саласар.
Анхелика Ривера е омъжена за президент, но едва ли е същата история.

ей тази е актрисата, николетоподобна е малко

# 429
  • София
Хареса ми коментара под статията: "освен да пожелаем края на кариерата на автора написал този текст да бъде също толкова бляскъв"
Чак кой знае какъв корем ни виждам, изглежда си добре, още повече, че не е активен модел Wink

# 430
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Активен модел е все още, и не мисля, че скоро ще спре да бъде. Защото и с шкембето от Vogue търсят нея, а не младите и безкоремести Даутцен и Адриана.

# 431
  • Tам през Атлантическия океан
Кейт е класика  Grinning

http://www.free2013.com/images/Kate-Moss-Make-Up-Style-Free-HD-W … r-2013-Mango3.jpg за Mango 2013

В ежадненевиоето си е винаги неглиже , небрежна  Wink Предполагам че още не е тръгнала да се помпа със силикони и да се опъва.

http://lamodellamafia.com/wp-content/uploads/2012/10/la-modella- … at-the-show-1.jpg  Готина двойка са , отиват си  Peace

Активен модел е все още, и не мисля, че скоро ще спре да бъде. Защото и с шкембето от Vogue търсят нея, а не младите и безкоремести Даутцен и Адриана.
Е , де  Grinning

Спомням си в една тема бяхме коментирали сладките цеулитни бeдра и дупета на ангелите   Grinning

Някой ако иска да изрови снимки  Wink

За мен безупречни тела , лишени от цеулит и т.н. екстри са само на активните спортисти  Peace

# 432
  • Пловдив
На мен много ми харесваше тази дето играеше близначките в "Другата в мен". А сега прилича на фолк звезда.  Около тази,  която играеше Диана Саласар май имаше нещо много жълто,  тип Путин-Кабаева. Че има деца от техния президент.
Не..сега гледах пак снимките,  не беше Диана Саласар.
Анхелика Ривера е омъжена за президент, но едва ли е същата история.

ей тази е актрисата, николетоподобна е малко

Адела Нориега игра в "Хубавата мексиканка" певица, която е харесана от президента, ама след това се заигра с неговия незаконен син и ... сапунена опера. Със сигурност ли има нещо общо с президента или се прави асоциация с филма?

Редактирам да добавя това, което намерих:
http://www.telenovella-bg.com/actors/view/adela-noriega

# 433
# 434
  • Под липата
Абе, къде е Тонка (бонбонка) ? Бая страница навъртях днес, че отдавна не бях влизала да разглеждам и се усетих, че липсва... newsm78

Много ми е странна Гагата. Не мога да я възприема с тази нова визия, въпреки, че точно този й вид, е най близък до нормалния човешки облик Flutter
 Ей, нямам угаждане значи! Най си я харесвах с намятаните пържоли по телесата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт