Звездни компромати - 179 част

• 55 554
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • Под липата
Отново Анрея преди да е направила модерната напоследък поза-мост

Шшшшшшшшт! Дано не е прочела, дано , дано....  Praynig Няма да преживея още един мост! Андреин при това!  ooooh!  Naughty

# 556
# 557
Отново Анрея преди да е направила модерната напоследък поза-мост

Шшшшшшшшт! Дано не е прочела, дано , дано....  Praynig Няма да преживея още един мост! Андреин при това!  ooooh!  Naughty

Joy Joy Joy

А на Анелия не знам кой е обработвал снимките, ама доста явно ги е обработил. И като ми каже някой на мен, че моите са много обработени  Laughing те нашите певици и моделки наистина на PVC приличат, Бога ми!  hahaha Не че световните не ги обработват, ама го правят с мярка.

А на Алисия тази снимка последната пусната е ужаснаааа, никога да не прави повече този фейс!

http://www.zajenata.bg/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-%D0% … 0%B0-%D1%81%D0%B8!-news7447.html
 Whistling
не ми се отваря.....
това е заглавието:Валери Божинов окончателно обърна гръб на жена си!

Това според мен може да си го знаят само те, много ми е смешно като почнат да пишат статии, кой какво направил в леглото, да не са спали между тях?! newsm78

# 558
Според мен Николета и Валери са си заедно, а Николета се прави на интересна. Иска да провокира интерес към връзката им, да я поканят тук-там. Да изкара някой лев за семейството, че Валерката залязва  Rolling Eyes

# 559
Днес мернах в някакъв вестник, че от Парма щели да си го прибират... ще има още италианска идилия.

...че Валерката залязва  Rolling Eyes

# 560
Образът на Николета отдавна се изчерпа.Жалко,че не го е разбрала.

# 561

Някой беше пуснал снимки по-напред в темата, та реших да я поразгледам. Е, такава простотия не бях срещала Laughing
Прилагам още една снимка на това "звездно" девойче, по-скоро к*рвенце, със следният фрапираш коментар под снимката от нея:
"Hora,da vi se opla4a!!!!! Trqbva da patuvam taka!!! Dnes edna mujka kostenurka mi otkradna banskiq.....hahahahah !!!! Stiskaite palci na ne me sprut Greece police!!!:D:D:D P.S. Qvno ostrovut ne be6e tolkova samoten...ot kade iznikna tazi kostenurka i az ne znam..."
 Laughing Laughing Laughing #2gunfire

# 562

Някой беше пуснал снимки по-напред в темата, та реших да я поразгледам. Е, такава простотия не бях срещала Laughing
Прилагам още една снимка на това "звездно" девойче, по-скоро к*рвенце, със следният фрапираш коментар под снимката от нея:
"Hora,da vi se opla4a!!!!! Trqbva da patuvam taka!!! Dnes edna mujka kostenurka mi otkradna banskiq.....hahahahah !!!! Stiskaite palci na ne me sprut Greece police!!!:D:D:D P.S. Qvno ostrovut ne be6e tolkova samoten...ot kade iznikna tazi kostenurka i az ne znam..."
 Laughing Laughing Laughing #2gunfire
Как си е глътнала корема,ама шкембака пак личи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 563
Дали е вярно?
Семейство Бекъм се увеличава

Според американската преса семейство Виктория и Дейвид Бекъм са на път да имат 5-тото си дете, разбрахме от Nie – Jenite.bg . В случай, че слуховете се окажат верни семейството ще стане с седемчленно.

# 564
Докато й разглеждах профила на няколко пъти се зачудих дали профила й не е хакнат... Трябва да си изключително глупав, че да качваш такива снимки и да се отнасяш толкова безотговорно към собствения си правопис newsm78

# 565
Винаги съм си мислела, че те искат и момиченце затова опитват толкова Laughing И сега щом вече го имат, не мисля, че ще имат и друго дете Peace

# 566
Горкото Деборче... мн е зле милото!  Crazy

За Бекъмови не се и учудвам. Доста от английските фамилии, които съм срещала из Сл.бряг са с по един милион деца (да се чете 6, 7, 8..). Така че - просто традиционно семейство.  Mr. Green

# 567
От новината никак не съм учудена  Blush да си красива и богата жена не са условия да задържиш един мъж, дори са пречки  Blush ако не се внимава с някои природни закономерности  Blush

долови се нещо още по време на Къртицата, но какви природни закономерности по-точно в случая?

# 568
Може би разликата във възрастта. Идва момент, когато започва да пречи.

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 00:38 от инфантилна

# 569
Не мисля,че е от възрастта.Новата му приятелка отново е по-голяма от него.

Общи условия

Активация на акаунт