Отговори
# 300
И аз да загрозя малко,ама съм още начинаеща  Mr. Green
Не бих казала като гледам колажите ти.

# 301
Не ви ли се струва,че Серенайката е с лещи,тя е с кафеви очи,а тук ми изглеждам малко като сини  newsm78

Скрит текст:
Ооо, 100%, че може и очите да си вади и да си ги сменя в различни цветове, отвреме навреме. Joy

# 302
Хайде Лудогорец bg bg bg

# 303
  • Още у мъглата ...
Наде, след смъртта на Мариса много спорадично го гледах и се спрях по едно време. Мисля, че се хвана с друго момиче, ... май е нещо познато, а  Mr. Green  Ама нека ако някой по-подробно го е гладал натам сериала да каже.

# 304
  • У Диспансера ...♥♥♥
Може и да е,тя Мариса беше със сини очи ,та да се разграничат от оригинала ,те щот нали няма да е едно към едно,чак лещи ще им сложат  ooooh!

# 305
  • В света на мечтите... ❤
Може и от светлината да изглеждат така  Peace

# 306
Наде, след смъртта на Мариса много спорадично го гледах и се спрях по едно време. Мисля, че се хвана с друго момиче, ... май е нещо познато, а  Mr. Green  Ама нека ако някой по-подробно го е гладал натам сериала да каже.
Добре, ще чакам някоя добра и осведомена докрай душица да ме светне за съдбата на Райчо, демек на Яманчо.

# 307
Аз го почнах на ново да го гледам  Mr. Green като стигна до там ще информирам  Mr. Green

# 308
  • Още у мъглата ...
Може и да е,тя Мариса беше със сини очи ,та да се разграничат от оригинала ,те щот нали няма да е едно към едно,чак лещи ще им сложат  ooooh!
Joy Joy

# 309
Аз го почнах на ново да го гледам  Mr. Green като стигна до там ще информирам  Mr. Green
ОК, ама айде чибук, чибук, че сърце не трае. Laughing

# 310
Раян как ги пускаше едни тънки шегички от време на време  Mr. Green а Ча дали ще се качи да кара сърф  Joy
Ти за сърфа остави,ама за таблата като беше сервитьор ще е майтапа  Joy Joy
Сетих се за вица дет Ирка днеска го сложи кат казахте сърфист Joy Joy Joy

# 311
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, след смъртта на Мариса много спорадично го гледах и се спрях по едно време. Мисля, че се хвана с друго момиче, ... май е нещо познато, а  Mr. Green  Ама нека ако някой по-подробно го е гладал натам сериала да каже.
Добре, ще чакам някоя добра и осведомена докрай душица да ме светне за съдбата на Райчо, демек на Яманчо.
Аз ти казах Наде по-горе влюби се в една от тяхната компания,той и помогна тя се влюби в последствие и той се влюби,и до там спрях да гледам ,ама тя беше една откачалка,така я переше тока милата ,иначе беше хубавица  Mr. Green

# 312
  • Още у мъглата ...
Хайдеее, стискам палци  bg
Супер ще е да ги гътнем  bg

# 313
Гътват го споко Mr. Green

# 314

Общи условия

Активация на акаунт