Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сцена от Иди ми Доди ми ,как му се маат къдриците дело на Дуду  Mr. Green

# 76
  • Още у мъглата ...
ади сус бе сус  Naughtyгнездо бил,къдрици имал, чок космърлък Blushади гит,гит ви конушвам Heart Eyesне мен си ми е добре Blushи нула номер да е пак шЪ ми е татлъ...............

А, Жани, нула номер си е отвсякъде татлъ  Heart Eyes Видели сме го  Grinning
Ти нидей сега, като и в банята гол влизам  Joy

# 77
Сцена от Иди ми Доди ми ,как му се маат къдриците дело на Дуду  Mr. Green
Joy Joy Joy

Бъни честито Heart Eyes

# 78
Да го пускат туй чуду вече от Африка ли иди  newsm78

# 79
  • София
Рени,  bouquet,за темата Hug
Да го пущат този трийзър ли е трейлър ли е кво ли е,като ми заприказват с такива купешки думи изтрещявам,ами много по-хубаво звучи "Увод в новата серия" hahaha
За наркотиците би могло и да има нещо,но в никакъв случай това няма как да е апртамента на този бащата на Емир (1-ви сезон),невъзможно е да живее там,може само наркотиците да се складират нали в този апартамент.Иначе терасата е на последния етаж ,доколкото разбрах,ако не са съвсем близо други сгради няма как да се разбере че гледа марихуана,отдалеч си изглежда като растение някакво...И все пак нагласена работа ми се вижда,аз си мисля,че тези хора по-скоро биха употребявали ,отколкото разпространявали Thinking.

# 80
Много си ни е хубаво момчето, смятам, че ние от BG MAMA TEAM 2013, трябва да го подкрепим, независимо от партньорката му, защото го заслужава, талантлив, млад, красив, с голямо сърце, а не да се държим като ония малки Джансута от Twitter.
Чаатай имаш нашата подкрепа, успех в новия проект  newsm10 newsm51

Ирче, колажът и стихът са супер   bouquet

Моля другарко Ирка,
Скрит текст:
Може ли и мен да научиш как се правят колажи, какво да науча, прочета  Praynig

# 81
  • София !
Браво, Бъни  Hug
Честит ти прощъпулник в колажирането  newsm51

Ирка  Heart Eyes, пак си минала през грозната муза - и визията и думите са мехлем за Фемирската душа  newsm51    love001

Hug
Сцена от Иди ми Доди ми ,как му се маат къдриците дело на Дуду  Mr. Green
Joy Joy Joy

Бъни честито Heart Eyes

Hug

Ирка много хубав колаж и стих  newsm51

# 82
Много си ни е хубаво момчето, смятам, че ние от BG MAMA TEAM 2013, трябва да го подкрепим, независимо от партньорката му, защото го заслужава, талантлив, млад, красив, с голямо сърце, а не да се държим като ония малки Джансута от Twitter.
Чаатай имаш нашата подкрепа, успех в новия проект  newsm10 newsm51

Ирче, колажът и стихът са супер   bouquet

newsm10 newsm10 newsm10

# 83
Жани,  Hug айде като ти харесват къдриците му,сменяй одеждите и го слагай да ти се развява на аватара и подписа  Laughing

Ще го подкрепим ние-само Ча  newsm18 newsm18 dance

# 84
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кадър от иде ми доди ми  Joy Joy Joy

# 85
Бънни браво къз Winkкато за сефте супер е станало Blushне че е философия голяма де..........
Ирка и ти ми радваш очетата душе Hug

# 86
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
http://imikimi.com/#panels
  • [url]=%2Fbrowse%2Fhome&panels[0][context]=Welcome&panels[0][title]=Home&panels[0][width]=auto&panels[0][current]=true
Джейн,влазяй вътре и се учи  Heart Eyes
Джейн,душко заповядай  Hug Hug

# 87
Жани,  Hug айде като ти харесват къдриците му,сменяй одеждите и го слагай да ти се развява на аватара и подписа  Laughing

Ще го подкрепим ние-само Ча  newsm18 newsm18 dance

чекай бе джанъм Simple Smileи туй време шЪ доди Heart Eyesи вятър шИ му правя по хубаво дЪ сЪ веят Blush

# 88
Скрит текст:
http://imikimi.com/#panels
  • [url]=%2Fbrowse%2Fhome&panels[0][context]=Welcome&panels[0][title]=Home&panels[0][width]=auto&panels[0][current]=true
Джейн,влазяй вътре и се учи  Heart Eyes

и регистрация да си на'праиш Hug Hug Hug

# 89
Бъни, честит първи ти прекрасен колаж, честити ти и тематични дрешки. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт