Отговори
# 240
Еми в you tube до преди 2 мин, имаще 301 гледания, 46 like, като 3 са мои  Laughing

Джансууу  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз смятам, че ще бъде 1:1 с оригинала

# 241
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая смахнатата тя Фериха ти е виновна пък сега  Mr. Green ooooh!
А Зехра вика отиваме с Феруха до болницата пък там ,ох да ви са и преводачите  ooooh!

# 242
Да питам тези двете главните сестри ли ще играят във филма newsm78
Приятелки Ренка,най-добри бяха  Peace
Благодаря  bouquet

# 243
  • Под Сините камъни
Пепи , ако искаш поглеждай и тук,мисля,че ще има кой да превежда.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732299.msg25848186#msg25848186

Благодаря ти.
Ееее баси края.Сега трябва да чакам до утре за готината част  ooooh!

# 244
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еми в you tube до преди 2 мин, имаще 301 гледания, 46 like, като 3 са мои  Laughing

Джансууу  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Аз смятам, че ще бъде 1:1 с оригинала
Да и аз така мисля,тъй че Мери Попинс чабук гюм кютек  Joy Joy

# 245
Ренка, както са в оригинала така, ще са и тук, само, че нямам почти никакви спомени.
Двете сестри ли са на къдрокосото момче? newsm78
Как ли пък не, не бих подкрепила страницата, защото вече Чаатай е част от екипа на новия сериал и лично аз не бих искала да го разделям от партньорката му, или от другите ида подкрепям или не, само него. Що за апел? ooooh!
Ще погубят и Ча, и Хазал, помнете ми думата ако продължават в същия дух. ooooh! Outta Joint Tired Rolling Eyes Cry Sad Sick

# 246
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз зяпам Анатомията на Грей,че д-р Страст ми е много любим  Heart Eyes Heart Eyes

# 247
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ренка, както са в оригинала така, ще са и тук, само, че нямам почти никакви спомени.
Двете сестри ли са на къдрокосото момче? newsm78
Как ли пък не, не бих подкрепила страницата, защото вече Чаатай е част от екипа на новия сериал и лично аз не бих искала да го разделям от партньорката му, или от другите ида подкрепям или не, само него. Що за апел? ooooh!
Ще погубят и Ча, и Хазал, помнете ми думата ако продължават в същия дух. ooooh! Outta Joint Tired Rolling Eyes Cry Sad Sick
Ква страница бе,аз нещо пак изтървах значи  ooooh!

# 248
Ауууу ще откача от Джансута smile3511 ей тъпа патка съм Outta Jointама вече йок Stop

Наде аз не съм гледала оригинала за мое щастие Laughing

# 249
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу ще откача от Джансута smile3511 ей тъпа патка съм Outta Jointама вече йок Stop

Ко стана бе Ренка,не мога ви хвана нещо спатиите де са тия я ми ги дай на мен  Naughty

# 250
  • Под Сините камъни
Момиче аз ви изоставям,че домашните задължения ме зоват.До утре сутрин за кафето съм при вас  Hug

# 251
ее така се смях - костюма Армани,чепиците от капалъ чарши втора употреба  Joy ама нещо много бърже почнаха да се узмихват един на друг  newsm78 тия го карат по бързата процедура май ахахах  Joy а перчема еееееее бомба както чух тая с черната коса май каза  hahaha
я го Райчо  Joy

а пък онова другото може ли да има толко къс врат  newsm78  Joy

# 252
Тая дето ще играе Самър се влюбва в Сет(къдрокоското),както и той в нея.Поне в американската.

Рени,кой те ядосва?  Crossing Arms

# 253
  • Още у мъглата ...
Хайде и аз зачезвам ... за малко  Heart Eyes
Ще поглеждам насам де  Laughing

# 254

шефче на ким се нервиш джанъм  Hug

Общи условия

Активация на акаунт