Отговори
# 225
  • Още у мъглата ...
Абе, Наде, щем не щем ще се абстрахираме, няма пък сега да не си глекаме нашето хубаво момче  Party

А иначе чак пък неприязън е супер силна дума, просто нехаресване, недопадане  Simple Smile
Точно това искам да Ви кажа и да може спокойно да обсъждаме героите, действията им, а не кой колко пъти се е изкривил например. Joy

Наде, ами то и изкривяването е част от обсъждането  Joy Joy Joy
То на Чаги му обсъдихме всяко косъмче по предпоследната и последната прическа, пък изкривяването ли ще пропуснем  Mr. Green

# 226
Жани давай няма страшно нали трябва все някой да ни информира.
Я да питам аз че незнам то хубаво ще гледаме, а дали има кой да го превежда  newsm78  
В тази тема едва ли, поне така си мисля.
За мен ФЕмир минаха и заминаха, да, останаха ми специални засега, но вече не са ми на дневен ред.

# 227
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да ние и към него сме много критични Flutter
Ади на капълъ чарши,как се скръсти Хаджер  Mr. Green
Зехра как ги скастри  Joy Joy

# 228
# 229
# 230
Да питам тези двете главните сестри ли ще играят във филма newsm78

# 231
Пепи , ако искаш поглеждай и тук,мисля,че ще има кой да превежда.  Peace

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=732299.msg25848186#msg25848186

# 232
  • Още у мъглата ...
Ето и Хелена от фейса, тази мадама дето пише и превежда за English fens , е написала в общи линии същото, което и аз казах преди няколко страници, а мисля че това е и мнението на повечето фенове на ЧА, поне това което разбирам
Скрит текст:
Friends, you all know AFK has a special place in our hearts, we don't have to tell that, you can see the proof, the series ended and we're still commenting about it every day. I created this new page only to support Caga, I have also mentioned that I am not Serenay's fan at all but I will try to share any info that I can related to the series.
Caga needs our support whether you do only for him, as I am doing, or you love Serenay too. Please join me in the new page and you can share there anything you want about MedCezir
https://www.facebook.com/MedCezirEng?hc_location=stream

Браво на мацката  newsm10

# 233
Цитат на: Екстра сенската link=topic=732230.msg25849313#msg25849313 date=13758111[spoiler
36]
Скрит текст:
Абе, Наде, щем не щем ще се абстрахираме, няма пък сега да не си глекаме нашето хубаво момче  Party

[/spoiler]А иначе чак пък неприязън е супер силна дума, просто нехаресване, недопадане  Simple Smile
Скрит текст:
Точно това искам да Ви кажа и да може спокойно да обсъждаме героите, действията им, а не кой колко пъти се е изкривил например. Joy

Наде, ами то и изкривяването е част от обсъждането Joy Joy Joy
То на Чаги му обсъдихме всяко косъмче по предпоследната и последната прическа, пък изкривяването ли ще пропуснем  Mr. Green
Айде, айде, тиииии мен в студена вода ли, ще ме кръщаваш? Joy
Знам аз защо обезкостихме Ча до най-малката подробност, а кривенето и това кой колко пъти се е изсекнал е друга тема далечна от тази за обсъждането на Ча.

# 234
тея ша са вампири заешка кръв пият  Mr. Green

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да питам тези двете главните сестри ли ще играят във филма newsm78
Приятелки Ренка,най-добри бяха  Peace

# 236
  • Под Сините камъни
Жани давай няма страшно нали трябва все някой да ни информира.
Я да питам аз че незнам то хубаво ще гледаме, а дали има кой да го превежда  newsm78  
В тази тема едва ли, поне така си мисля.
За мен ФЕмир минаха и заминаха, да, останаха ми специални засега, но вече не са ми на дневен ред.
Ами ще гледаме картинки тогава  Grinning
Оффф и на мен Фемир са ми много специални досега не ме е пленявала толкова някоя друга екранна двойка  Hug

# 237
Рени в американската играеха първи приятелки,сигурно и тук така.

# 238
  • Още у мъглата ...
Релаксче  Hug Heart Eyes

# 239
аз изчезвам за малко Winkда си почините от мен Winkпосле бурда им ..................

Общи условия

Активация на акаунт