Отговори
# 210
Айде айде която и да е да Ча няма да харесате Laughingвсе ще намерите нещо Laughing и същото важи и за Хазал Peace
Скрит текст:
Точно това ми беше мисълта, но аз имам навика да се обяснявам повече, че понякога и ненужно.
Не се научих да бъда кратка и ясна, ама ШЪ СЪ постарая. Joy
Скрит текст:
Наде,аз те разбрах какво имаш в предвид,но някой като не ме грабва хич не ми пука ,че е до Ча ,не съм с цаките и не ме кефи това е ,изобщо не ме интересува ,че я няма Хазал ,гледам си обективно,щот ако почна да сравнявам Серка губи още на 1-та секунда ,и тогава наистина няма да го гледам ,както казах тя няма да е причината да не се радвам на филмчето  newsm53
Точно така Ирче, опитай се да се абстрахираш и не само ти, от неприязънта си към който и да е било за да усещаш/усещате удоволствието от гледането.
За мен и нагласата е строго индивидуална.
Ренка, а линк към канала, ще пуснеш ли в новата тема или не е нужно?

# 211
Не бива да бъркаме визията и актьорските качества, аз бих приела Ча и съм наясно, че оттук нататък ще играе с други актриси, не харесвам Серка външно, в случая не обсъждам дори кърмаза, щото той е в противовес с образа на героинята, ама досега от това което съм видяла, по нищо не ме е убедила, че е добра актриса, а това вече не го приемам и оценявам това, което виждам, нямам предубеждения, ФЕмир са си завинаги в сърцето ми, но животът и за двамата актьори продължава и аз искам да ги гледам в нови добри проекти  Peace

newsm10 newsm10 newsm10

# 212
# 213
  • Още у мъглата ...
Абе, Наде, щем не щем ще се абстрахираме, няма пък сега да не си глекаме нашето хубаво момче  Party

А иначе чак пък неприязън е супер силна дума, просто нехаресване, недопадане  Simple Smile

# 214
ако започвам да прекалявам с инфото свиркайте Blush Blush BlushчИ понякога сЪ занасям май к'ат започна  Hug Hug HugдЪ ни взема да стана досаднЪ

# 215
Абе, Наде, щем не щем ще се абстрахираме, няма пък сега да не си глекаме нашето хубаво момче  Party

А иначе чак пък неприязън е супер силна дума, просто нехаресване, недопадане  Simple Smile
Точно това искам да Ви кажа и да може спокойно да обсъждаме героите, действията им, а не кой колко пъти се е изкривил например. Joy

# 216
  • Още у мъглата ...
Не бива да бъркаме визията и актьорските качества, аз бих приела Ча и съм наясно, че оттук нататък ще играе с други актриси, не харесвам Серка външно, в случая не обсъждам дори кърмаза, щото той е в противовес с образа на героинята, ама досега от това което съм видяла, по нищо не ме е убедила, че е добра актриса, а това вече не го приемам и оценявам това, което виждам, нямам предубеждения, ФЕмир са си завинаги в сърцето ми, но животът и за двамата актьори продължава и аз искам да ги гледам в нови добри проекти  Peace

newsm10 newsm10 newsm10
+1  newsm10

# 217
  • в подножието на планината
Като видях трейлъра и се сетих...когато пускаха трейлърите на АФК за няколко часа гледанията достигаха до към 100 хил. ... Laughing

# 218
ако започвам да прекалявам с инфото свиркайте Blush Blush BlushчИ понякога сЪ занасям май к'ат започна  Hug Hug Hug
Ти пък, колкото повече, толкова по-добре.
И да имах свирка нямаше да ти свиркам с нея, че да спреш ти, или някоя друга със свежо инфо.

# 219
  • Под Сините камъни
Жани давай няма страшно нали трябва все някой да ни информира.
Я да питам аз че незнам то хубаво ще гледаме, а дали има кой да го превежда  newsm78  

# 220
Наде ша пускам ама не е ли рано newsm78

# 221
  • Още у мъглата ...
ако започвам да прекалявам с инфото свиркайте Blush Blush BlushчИ понякога сЪ занасям май к'ат започна  Hug Hug HugдЪ ни взема да стана досаднЪ

Уф, ама наистина си много досадна вече с това инфо  Mr. Green Joy Joy
Давай, давай, инфо  Heart Eyes

# 222
Ето и Хелена от фейса, тази мадама дето пише и превежда за English fens , е написала в общи линии същото, което и аз казах преди няколко страници, а мисля че това е и мнението на повечето фенове на ЧА, поне това което разбирам
Скрит текст:
Friends, you all know AFK has a special place in our hearts, we don't have to tell that, you can see the proof, the series ended and we're still commenting about it every day. I created this new page only to support Caga, I have also mentioned that I am not Serenay's fan at all but I will try to share any info that I can related to the series.
Caga needs our support whether you do only for him, as I am doing, or you love Serenay too. Please join me in the new page and you can share there anything you want about MedCezir
https://www.facebook.com/MedCezirEng?hc_location=stream

# 223
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като видях трейлъра и се сетих...когато пускаха трейлърите на АФК за няколко часа гледанията достигаха до към 100 хил. ... Laughing
Тук малко ме съмнява Звезде Hug до там да достигнат  newsm78
Ох ама патъците му бяха един път бе  Joy Joy Joy Още се смея  hahaha hahaha
И мълчи като пукал,той Райчо също беше малко темерут ,даже не се и усмихваше,а Ча все едно с чене беше  Joy Joy

# 224
Toygar Işıklı ‏@toygarisikli 47s

#medcezir teaser müziğimin beğenilmesi beni çok mutlu etti teşekkürler, yalnız daha jenerik müziğini duymadınız Simple Smile) hepimize hayırlı olsun
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Yasemin Özbudun TM ‏@YaseminOzbudunM 2m

Merakla beklenen Medcezir'in ilk görüntüleri yayında...

STAR TV ‏@startv 1m

#MedCezir tanıtımını izlediniz mi? Hemen tıklayın: http://www.startv.com.tr

ece yörenç ‏@eceyorenc 37m

Medcezir Fragman: http://youtu.be/Xlu4TcabigI  @youtube aracılığıyla

Общи условия

Активация на акаунт