Отговори
# 195
Много рошав са направили Сет и не ми хареса  Crossing Arms  Laughing

# 196
Записвам се и аз в домовата книга.

Ренка, Hug Heart Eyes  bouquet с това клипче темичката е направо Медчезир без отлив.
Скрит текст:

За опитните и начинаещите майсторки на колажи Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:

# 197
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама може ли пък зарад нея да не гледам,ууу да бе да ще му се насладя не ми и пушек ще се вдига,аз им се кефя ,нищо че тя не ми харесва ,другите си ми допадат много даже ,особено бащата на Сет,браво много добро попадение  newsm10 newsm53

# 198
Айде айде която и да е да Ча няма да харесате Laughingвсе ще намерите нещо Laughing и същото важи и за Хазал Peace

# 199
Скрит текст:
Наде,няма не приемане,истината за мен пък не ми хареса Серка,пфууу и пак с кармъзъто намазана,ади сега като не ни харесва и не приемане,иначе ми харесва бащата и майката и Сет също са го докарали ,как го гледаха като хипнотизирани,ама като видя кви са красавици и му се накриви усмивката  Joy Joy Joy
Ми вкисна се човека, как да не се накриви  Joy Joy
Ако сепояви Ферка от ъгъла и на Яманчо са му се изправи усмивката.....само, че в някой друг сериал, не в този.

# 200
Айде айде която и да е да Ча няма да харесате Laughingвсе ще намерите нещо Laughing и същото важи и за Хазал Peace
Точно това ми беше мисълта, но аз имам навика да се обяснявам повече, че понякога и ненужно.
Не се научих да бъда кратка и ясна, ама ШЪ СЪ постарая. Joy

# 201
и нещо за наш'то къз http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/hazal-kayanin-yeni-dizisinde-deprem
Петровче чок татлъ баклавичката джанъм Hug

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥
А не е така,аз и преди не ми харесваше като външност ,и сега до Ча пъ ми се затвърди мнението,ама ще си зяпам де ,не ми е чак толкова неприятна,и от към ироничната страна ще я зяпам нея  Mr. Green
Ох твой доктор вика  Joy Joy Joy

# 203
Ама може ли пък зарад нея да не гледам,ууу да бе да ще му се насладя не ми и пушек ще се вдига,аз им се кефя ,нищо че тя не ми харесва ,другите си ми допадат много даже ,особено бащата на Сет,браво много добро попадение  newsm10 newsm53
Кой е той, този с обратната захапка от Езел ли е? Много ми е грозничък горкия, все едно се е блъскал у стената. Rolling Eyes

# 204
                                                love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 205
Не бива да бъркаме визията и актьорските качества, аз бих приела Ча и съм наясно, че оттук нататък ще играе с други актриси, не харесвам Серка външно, в случая не обсъждам дори кърмаза, щото той е в противовес с образа на героинята, ама досега от това което съм видяла, по нищо не ме е убедила, че е добра актриса, а това вече не го приемам и оценявам това, което виждам, нямам предубеждения, ФЕмир са си завинаги в сърцето ми, но животът и за двамата актьори продължава и аз искам да ги гледам в нови добри проекти  Peace

# 206
Кой е той, този с обратната захапка от Езел ли е? Много ми е грозничък горкия, все едно се е блъскал у стената. Rolling Eyes
Същия Joy Joy Joyголям образ Laughingдано поне малко прилича на Али Laughing

Петлова Heart Eyes  bouquet

Бъни Hugпипирудата и до Явуз стига smile3521

# 207
  • У Диспансера ...♥♥♥
Точно това ми беше мисълта, но аз имам навика да се обяснявам повече, че понякога и ненужно.
Не се научих да бъда кратка и ясна, ама ШЪ СЪ постарая. Joy
Наде,аз те разбрах какво имаш в предвид,но някой като не ме грабва хич не ми пука ,че е до Ча ,не съм с цаките и не ме кефи това е ,изобщо не ме интересува ,че я няма Хазал ,гледам си обективно,щот ако почна да сравнявам Серка губи още на 1-та секунда ,и тогава наистина няма да го гледам ,както казах тя няма да е причината да не се радвам на филмчето  newsm53

# 208
  • Още у мъглата ...
Наде, тук говорим за възприемане, а не за факти, за да има абсолютна истина Peace
Всеки си има неговата истина  Peace
И изказана по негов си начин  Grinning Peace
За мен е, но като Ви чета, за по-голяма част от Вас едва ли, ще е.
А дано да успеете да превъзмогнете субективната си предварителна нагласа, за да успеете да се насладите на сериала без да правите съпоставки, защото в противен случай няма да може да изпитате насладата от гледането му, а аз искам да си ги коментираме.

Наде, самата ти казваш субективна, но не нагласа, а преценка или усещане или ..., да всичко си е субективно и затова сме различни хората и не всички харесваме едно и също, освен ФЕмир май  Grinning
Тези, които не харесваме си тропкаме за субектите, които не харесваме, но не се опитваме да налеем мнение на тези, които пък си ги харесвате  Simple Smile
Нека всички да си казваме възприемането за този или онзи актьор и толкова  Grinning Peace

Ох, хайде да си гледкаме филмчето вече  Heart Eyes

# 209
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми аз не съм гледала Езел и не го знам,ама шот  бащата беше майтапчия ,а този идеално ще му пасне ,в този смисъл е добре подбран .

Общи условия

Активация на акаунт