Отговори
# 255
  • в подножието на планината
Не знам, но на мен ми хареса трейлъра...сега заради Серенай да не гледам сериала - няма да стане... Rolling Eyes И много интересно ми стана, защото сега не се чувствам, както когато гледах  ПЕ, тогава се чувствах предадена, излъгана, а сега ми е приятно, че виждам Чаги в нова роля...любопитно ми е... Wink

# 256
  • У Диспансера ...♥♥♥
Къдрокосото момче е Сет ,той е влюбен от малък в Самър с тъмната коса,те живеят на една улица и са съседи ,и наш Амур хахаха,го приютява бащата на Сет,тъй като той е непълнолетен,а той му е защитник в съда ,и го съжали и уж за кратко го прибра,но остана завинаги с тях,затва е с тия патъци,че беше беден и наблягат на това във фрагмана ,всичко тъне в лукс и изведнъж той цъфва с тия обувки бедното момче от покрайнините  Peace

# 257
Не знам, но на мен ми хареса трейлъра...сега заради Серенай да не гледам сериала - няма да стане... Rolling Eyes И много интересно ми стана, защото сега не се чувствам, както когато гледах  ПЕ, тогава се чувствах предадена, излъгана, а сега ми е приятно, че виждам Чаги в нова роля...любопитно ми е... Wink
защото е нов сериал и няма нищо общо с Фемир  Hug

# 258
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм така,докато ПЕ хич не ща да го гледам тука 2 пъти си пуснах фрагмана  Heart Eyes

# 259
Сещам се,че отначало майката на Сет не беше съгласна да вземат Амурчо  Joy  и искаше да се маха,но малко по малко омекна  Laughing

# 260
Ауууу ще откача от Джансута smile3511 ей тъпа патка съм Outta Jointама вече йок Stop

Наде аз не съм гледала оригинала за мое щастие Laughing

шефче на ким се нервиш джанъм  Hug
Скрит текст:
на една нахална новоприета в скайпа заради сериите ама то не спре да пише какво къде кога ама то можеш ли да намериш ама онова #Crazyкак не я заболя ръката ooooh!а аз как съм по чатенето ooooh!отговарям от култура да не Laughingи след малко ще има гид #Cussing out

Илда ан тъй Laughing пътя на Емир беше друго Rolling Eyesтова е съвсем нов Laughing

# 261
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу ще откача от Джансута smile3511 ей тъпа патка съм Outta Jointама вече йок Stop

Наде аз не съм гледала оригинала за мое щастие Laughing

шефче на ким се нервиш джанъм  Hug
Скрит текст:
на една нахална новоприета в скайпа заради сериите ама то не спре да пише какво къде кога ама то можеш ли да намериш ама онова #Crazyкак не я заболя ръката ooooh!а аз как съм по чатенето ooooh!отговарям от култура да не Laughingи след малко ще има гид #Cussing out

Илда ан тъй Laughing пътя на Емир беше друго Rolling Eyesтова е съвсем нов Laughing
Хаххахахах Ренка ан тъй  Joy Joy

# 262
Защото Звездичке, сърцето ти кървеше безутешно за Фери и на мен ми беше криво, но успях да се настроя на друга вълна.
Сега ти е хубаво да го виждаш в друга роля, защото тази му роля няма нищо общо с Емир и Яман може да бъде с всяка друга, защото за теб Емко е само за Фери.
Дано правилно да съм те усетила и да не съм се подлъгала в преценката си.
Рени аз съм гледала малко от оригинала но нямам спомени, толкова ми е било и гледането явно.
Та родителите са майка и баща на кого, на Сет и Мариса ли?
А чернокосата й е приятелка, а Раян идва в домът им и им става дефакто брат, така ли?

# 263
Рени ще гледаме ли мача?  bg

Майка и баща са на Сет и впоследствие на нашия Ча.

# 264
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сещам се,че отначало майката на Сет не беше съгласна да вземат Амурчо  Joy  и искаше да се маха,но малко по малко омекна  Laughing
Да защото щял да навреди на Сет за това не беше съгласна  Peace

# 265
Рени ще гледаме ли мача?  bg
Чи как bg

# 266
Да защото щял да навреди на Сет за това не беше съгласна  Peace

Да,а пък той възкръсна като феникс  Joy

# 267
  • У Диспансера ...♥♥♥
На Сет Наде,къдрокоското на него са родители  Wink
А Мариса няма нищо общо със Сет ,в едно училище учат и са съседи,но той даже и не говореше с тях,защото беше много затворен  Peace

# 268
Рени ще гледаме ли мача?  bg

Майка и баща са на Сет и впоследствие на нашия Ча.
И на Мариса предполагам, или греша!?

# 269
Не Наде,на Мариса са други.

Майка й е една въртиопашка,а баща й не помня  newsm78 Той май някакви дългове направи.

Ама май като се сещам майката на Мариса прилича на Санем по поведение.

Общи условия

Активация на акаунт