Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде,на който е компанията не го знам Фтих ли Аксой ли тем подобни,те са виновни  Mr. Green

# 466
Ирче, открихте виновника, давайте с присъдата,  Joyаз се оттеглям, а ти Ренка, приготви още една тема, че да ти е под ръка. Joy

# 467
Оф,този Аксой  #2gunfire

# 468
хайде и аз се махам, лека ви нощ   Hug

# 469
Ирче, открихте виновника, давайте с присъдата,  Joyаз се оттеглям, а ти Ренка, приготви още една тема, че да ти е под ръка. Joy
Лека Hug Joy Joy Joy И аз това гледам ooooh! Mr. Green

# 470
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 471
  • в подножието на планината
Ах, този Аксой... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Афк бил изтрит и от дизито...Ужаст... ooooh!

# 472
Ах, този Аксой... #2gunfire #2gunfire #2gunfire Афк бил изтрит и от дизито...Ужаст... ooooh!

Ужасна измет са #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 473
  • У Диспансера ...♥♥♥
Навсякъде вече е изтрит Иде ми да го смачкам тоя плазмодии ,кой знае кач пара му броиха на говедото  ooooh!

# 474
  • У Диспансера ...♥♥♥

http://vbox7.com/play:9321355319
Хайде милички за успокоени новата ни рожба с Влъхлата  Heart Eyes

# 475
Бъни добавена си и от мен  Hug

# 476
Навсякъде вече е изтрит Иде ми да го смачкам тоя плазмодии ,кой знае кач пара му броиха на говедото  ooooh!
Ее това вече е върха на всякаква наглост  #Cussing out

# 477
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, сега вече ще си изпрося боя, Embarassed но на мен нещо не ми хареса Ча. Имам чувството че беше с изкуствени зъби, някак неестествено я разтегна тази уста и много черен сякаш...къде му отиде убавинята на този човек Shocked Rolling Eyes
Да ме прощавате, но Серенайката даже повече ми хареса от него. Очаквах, че ще имат по-голяма разлика в ръста, но на панорамната снимка почти нямат такава...странно newsm78
Татенцето тук изглежда добре- много ми беше рошав и разпилян в Езел

+ 1 Peace

Ще се връщам назад да чета, но и аз ще кажа, че визията на Серенай е по-добра от това, което очаквах. А нещото, което не е наред у Ча е брадата му. Не знам как, ама е станала по-голяма и по-остра. Поне така изглежда на трейлъра. Впрочем така изглеждаше и на повечето размазани снимки от преди сета, когато ни се виждаше грозноват. Дано при следващи снимки и трейлъри се види по-добре!
Айде до след час-два когато сигурно ще ви настигна, че сте изписали 30 страници.

# 478
  • В света на мечтите... ❤
Сега пробвах в дизито да пускам серии изтрити са 1,2,4 серия,ама ги пробвах само до 8-ма,но ако са започнали да ги трият до сутринта може да ги няма всичките  ooooh!  #Cussing out

# 479
Булкаааа да стегаш твоя че ще вадя fight

Общи условия

Активация на акаунт