Отговори
# 270
Не Наде,на Мариса са други.

Майка й е една въртиопашка,а баща й не помня  newsm78
Благодаря Ви Вани, Ирче.

# 271

Майка й е една въртиопашка,а баща й не помня  newsm78 Той май някакви дългове направи.

Ама май като се сещам майката на Мариса прилича на Санем по поведение.
малко я бие по точки  Joy

# 272
Нали по едно време спа с бившия на Мариса.

Бая си полягваше и ги сменяше  Joy

# 273
Баща и на Мариса присвоява много пари от клиентите си и го съдят после майката като разбра иска развод,а Мариса тогава тежко прие ,че се развеждат и са загълта с хапове за малко да са гътни,ама я намериха Райчо Сет и Самър  Peace А и също за да се натрови видя гажито си да се натиска с друга

# 274
  • У Диспансера ...♥♥♥

Майка й е една въртиопашка,а баща й не помня  newsm78 Той май някакви дългове направи.

Бащата беше богат,ама затъна с една сделка и станаха бедняци,а  дядото на Сет също имаше много пари,та от там си и позволяват да водят такъв живот,и на Марчето майка и се залепи за дядката ,даже и се сгоди за него,щот мъжо и фалира и тя живееше в една каравана ,а беше по-зле и от Санем даже,ама много хубава мацка беше  Peace

# 275
  • Варненска клюкарка
Ох, сега вече ще си изпрося боя, Embarassed но на мен нещо не ми хареса Ча. Имам чувството че беше с изкуствени зъби, някак неестествено я разтегна тази уста и много черен сякаш...къде му отиде убавинята на този човек Shocked Rolling Eyes
Да ме прощавате, но Серенайката даже повече ми хареса от него. Очаквах, че ще имат по-голяма разлика в ръста, но на панорамната снимка почти нямат такава...странно newsm78
Татенцето тук изглежда добре- много ми беше рошав и разпилян в Езел

# 276
Много ми харесваше чувството за хумор на бащата на Сет,както и размяната на реплики между Раян и Сет,дано и тук нещо такова има.  Peace

# 277

Бащата беше богат,ама затъна с една сделка и станаха бедняци,а  дядото на Сет също имаше много пари,та от там си и позволяват да водят такъв живот,и на Марчето майка и се залепи за дядката ,даже и се сгоди за него,щот мъжо и фалира и тя живееше в една каравана ,а беше по-зле и от Санем даже,ама много хубава мацка беше  Peace
е тя се и омъжи де за него  Joy ама какъв палат и купи тогава  Praynig  Heart Eyes иди открии някой там ако тръгнеш да го търсиш  ooooh!

# 278

Така като ви чета интересно ми се вижда Laughing

# 279
  • в подножието на планината
Лелеее, като чета какво си спомняте, а аз нищо не помня, сякаш никога не съм го гледала този сериал... Rolling Eyes

# 280
Ох, сега вече ще си изпрося боя, Embarassed но на мен нещо не ми хареса Ча. Имам чувството че беше с изкуствени зъби, някак неестествено я разтегна тази уста и много черен сякаш...къде му отиде убавинята на този човек Shocked Rolling Eyes
Да ме прощавате, но Серенайката даже повече ми хареса от него. Очаквах, че ще имат по-голяма разлика в ръста, но на панорамната снимка почти нямат такава...странно newsm78
е ние откога приказваме че е кобила  Mr. Green сега видехте ли  Joy
а таткото ще кърти просто,много ме кефи малко серии гледах от Езел ама беше супер  Hug и какви очи има тоз човек  Shocked

# 281
rotfImbo rotfImaoМоже някоя ФЕмирска фенка да му ги е избила. Joy

# 282
Рени беше до едно време доста интересно,но после го разводниха и аз се отказах да гледам.

# 283
Лелеее, като чета какво си спомняте, а аз нищо не помня, сякаш никога не съм го гледала този сериал... Rolling Eyes
И аз съм така Звезде.
Явно не ме е впечатлил навремето ни с актьори, ни със сюжет, но сега е друго нещо. Laughing

# 284
Превода на трейлъра на английски.

MERT(taner): I remember clearly the day that my life changed ..The day which I started becoming more mature !
ENDER(mine tugay): After that day the things that belonged to me were not just mine anymore ..My family ..My fortune..My happiness ..
SELIM (baris): That day was like a bomb has hit our lives
EYUL(hazar): And what a bomb !!!!
MIRA(serenay): After that day nothing was like before !

Общи условия

Активация на акаунт