Отговори
# 525
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тука се разправя с тия от Тубето кво става с сериите ,че ашкъм му се обадил да се оплаче  Mr. Green
Те остай ги тия малоумници,важното е да го качим,че да може повече хора да го видят,включително и Ча и Хазал  smile3506 newsm53

# 526
  • Още у мъглата ...
Много ти трябват тия лиляци,я виж Ча като видя ,че ще го крият с перде и ква физиономия е направил  Mr. Green
Хахаха, ох и тази сцена иначе е много готина, а и на другия ден при доктора кви ги дрънкаха двамата  Joy Joy Joy

# 527
  • У Диспансера ...♥♥♥
Знаех си аз още докато го правех,че Латинка ще е очарована и е на познах  Heart Eyes Hug

# 528
  • Още у мъглата ...
Тука се разправя с тия от Тубето кво става с сериите ,че ашкъм му се обадил да се оплаче  Mr. Green
Те остай ги тия малоумници,важното е да го качим,че да може повече хора да го видят,включително и Ча и Хазал  smile3506 newsm53

Ще им го пратим на Ча и Хазал всяка поотделно, та поне един път да го видят  bishop
Тя Хазал по ми се вярва да го види, защото си работи с туитъра, за Ча-то newsm78, освен пък да се прави, че не действа, а може да си гледа всички туитове пък  newsm78
Трябва вярно Ренате да те светне за туй тубе  Grinning

Манка  Hug

# 529
  • У Диспансера ...♥♥♥
За това,че го подкрепяме макар да не му харесваме партньорката ни праща цилувки ,той на мен ама ай да ги споделя с вас,вика само Хазал ми е на сърце,гледайте клиповете на Ирка,там е истината ,тя ми описва чувствата правилно  Joy Joy

# 530
Знаех си аз още докато го правех,че Латинка ще е очарована и е на познах  Heart Eyes Hug

newsm10 Hug   love001 Heart Eyes

# 531
  • Още у мъглата ...
За това,че го подкрепяме макар да не му харесваме партньорката ни праща цилувки ,той на мен ама ай да ги споделя с вас,вика само Хазал ми е на сърце,гледайте клиповете на Ирка,там е истината ,тя ми описва чувствата правилно  Joy Joy
Joy Joy Joy
Ха, така, знае си той, умно е момчето, с български корени, затова  Mr. Green

# 532
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще я питаме ние ,само да се появи,че докато ги сложа там и ми ги трият тия хиени пфуууу,аз няма се учудя и клиповете музикалните с ФЕмир да махнат,та току виж сме ги забравили,ако можеха и мозъците да ни промият с някой вирус да са го направили до сега,а не разбират,че постигат обратен ефект още повече са ни на сърце така  Heart Eyes Heart Eyes

# 533
Ох,

Скрит текст:
Уж по цял ден се крия под чадъра, ама във водата ме е хванало слънцето и сега гърба ме жегва и малко ме боли  ooooh!

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
Падам направо е уникален тука  hahaha hahaha hahaha

# 535
  • Още у мъглата ...
В туитъра нещо са поогладнели и за благодарност за подкрепата Емко и Фери ще им спретнат барбекю, ама като ме видяха, викат, а, носи и за вашия форум и специално за Ирка  Laughing

# 536
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,

Скрит текст:
Уж по цял ден се крия под чадъра, ама във водата ме е хванало слънцето и сега гърба ме жегва и малко ме боли  ooooh!
Ами мажете се бе,аз се мажа с детско масло и нямам проблеми,иначе съм много зле също,и от мен да го знаете във водата се изгаря повече  Peace

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кой аз ,да се влюбя в друга,аууу разсмя ме направо Хазал  Joy Joy

# 538
  • У Диспансера ...♥♥♥
hahaha hahaha hahaha

# 539
  • Още у мъглата ...
Ще я питаме ние ,само да се появи,че докато ги сложа там и ми ги трият тия хиени пфуууу,аз няма се учудя и клиповете музикалните с ФЕмир да махнат,та току виж сме ги забравили,ако можеха и мозъците да ни промият с някой вирус да са го направили до сега,а не разбират,че постигат обратен ефект още повече са ни на сърце така  Heart Eyes Heart Eyes

Знам ги ютубаджиите, че трият почти веднагически, най-много някой друг час да постои  Rolling Eyes
Аз преди около 2 месеца реших да се пробвам за клипче и направих тестче на клип, метнах го в ютубето и след 1-2 почна да ми изрежда причините и правата на тоя ми ти, на оня ми ти, че не можело (малко турските телевизии, Мико също го разпознаха, мале верно кат хиени  Mr. Green).
Ми то и да направиш клипа, само от снимки пак музиката ще е защитена ... освен да си пеем ние за музикално оформление  Joy Joy Joy  

А за обратния ефект по повод на изтритото АФК, наиситна взе да се получава, гледам ги в туитър как са се развилнели  Mr. Green То крайностите са тъпи, но има и хора, които просто подкрепят АФК да не се маха от ютубето.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт