Отговори
# 540
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ще пеем щом трябва има такава функция програмата,малииии ще избием рибата  Joy Joy Joy
Представям си как грачим направо  Whistling Whistling
Хайде ,че пиянката се прибра и чака да го съблека,просна се на леглото вече ауууууу ще грабвам точилката ми се струва  Joy Joy
Joy Joy
Лека душици  Hug Hug

# 541
  • Още у мъглата ...
Хайде лека, Ирка  Hug
Няма да пея днес, че нимоиш да заспиш после  Mr. Green

Лека и от мен  Hug Heart Eyes

# 542
Ох,

Скрит текст:
Уж по цял ден се крия под чадъра, ама във водата ме е хванало слънцето и сега гърба ме жегва и малко ме боли  ooooh!
Ами мажете се бе,аз се мажа с детско масло и нямам проблеми,иначе съм много зле също,и от мен да го знаете във водата се изгаря повече  Peace

Ами мажеме се, бе и пак жеже  Joy

Айде лека и от мен, че шъ трябва да спя на плажа и пак шъ изгоря  Hug

# 543
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, клипчето много готино! Heart Eyes

В потрес съм от изтриването на епизодите!  #Crazy  Аз естествено ги нямам свалени. Имам няколко от първи сезон на БТВ с БГ аудио, ама нямам целите оригинални епизоди. Sad Ужас, ужас! Бях привикнала, като си пускам тия нашите от време на време да сверявам в Ютюб с оригиналите. На ти сега сверка! Ренка, Ренка, щях от теб да вземам някакви серии, то какво стана ... ти си била изтрила всичко от компютъра си! Ох!

Какво става боже?! Помогни ни на нас феновете плийз!

Как се сваля от дизито?

# 544
  • Под Сините камъни
Гютайдън къзлар!Да ви сервирам закуската и да се връщам да ви изчета
Скрит текст:

# 545
  • София
Ха добро утро,брей,много спите бре.Ади да ви сервирам тогаз Hug
Скрит текст:
чайчи:
Скрит текст:
Хубав ден на всички,аз се връщам да чета Hug Hug Hug!
Пепи ме изпреварила Hug

# 546
  • Варненска клюкарка
И аз нямам всички серии, събирам само преведените, щото си знам, че другите ги има онлайн . Луди са- не могат да си представят какво може да им струва това, ако феновете се развилнеят... дано им се размине, че не ми се мисли направо   bishop bishop bishop
Явно Аксой е гушнал пачката, иначе не си обяснявам свалянето на филма отвсякъде, точно в деня на новия трейлър Wink После нека си разправят, че не се страхуват от сравненията. А тях пак ще ги има- неизбежни са...когато нещо е било качено в интернет, то никога не изчезва напълно  Wink....възможно е дори по този начин да запалят интереса по АФК още повече и разпространението му да стане апокрифно. Wink Съжалявам само за хората, които сега го откриват и няма да могат свободно да намират сериите, но който иска ще намери начин Peace Най лесния и сигурен начин да не се забрави едно нещо, е да се опиташ да лишиш хората от него принудително Peace
 Онзи ден се чудех  на Серенай, че е толкова глупава да не прави разлика, че не Хазал води войната, а феновете им и намеците и, кой стоял по-добре до Ча и казвайки нещата със собствената си уста, вече ги праща на едно друго ниво, а не просто джафкане между феновете Shocked... Сега съм сигурна, че тези думички са и подшушнати.
Много тънък е този лед- видяхме какво се случи с ПЕ- една от причините беше, че изтриха напълно Фериха и обиждаха Хазал, а тук ми се струва, че се готвят да си правят харакири -почти копираха имената им в новия сериал (Ямир/а/  и съответно Емир, ФЕмир) затриха АФК, подкачат  Хазал в медийното пространство и ако накрая целия масраф отиде в Босвора, най-много ще пострада Ча Shocked

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 10:52 от Беллора

# 547
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Пепиту, Hug благодаря за закуската!  bouquet Линко, Hug за кафенцето!  bouquet

Беллора, Hug не знам кой стои зад изтриването на АФК от ютуб, но съм потресена...от снощи място не мога да си намеря... ooooh! и си мисля, че феновете няма да оставят така да си разиграват коня, само се моля Чаги до не пострада накрая...дано сериала му да има успех... Praynig

Хубав ден! Hug

# 548
  • Русе
Момичета ужас.... верно няма нищо цяло като серия от АФК..... само малки откъси.... Голяма глупост.... И аз пазя всичко преведено, а другите ги поглеждах онлайн от време на време... А сега....  newsm78

# 549
Здравейте момичета извинявайте че последните дни не съм писала но ще си наваксам просто тока се получи. Hug

# 550
Добро утро Hug Hug Hug

Пепи Hug  bouquetЛинко Hug  bouquetБелора HugИлда HugГаля HugМише Hug

Ирка Hugбраво къз smile3501 newsm51

Хубав ден Hug

Скрит текст:
снощи ми спряха нета #Cussing outдобре че изгледах клипа на Баба ви Heart Eyesи сега го пуснали чак като ме няма #2gunfireдобре че не сте писали много Laughing

# 551
Добро утро!  Hug Hug Hug

Чак сега изгледах фрагмана и много ми хареса.  Peace Но имам да чета около 30 страници....  ooooh! ooooh! Whistling

Чета в последните постове за изтрити серии, но още не съм вдянала за какво иде реч....  Mr. Green  Аз имам всичко, което е излъчено по БТв + преведените до момента епизоди.
  Peace

И понеже се движа със закъснение... Laughing

Хора Hug и на мен много нагласена ми се вижда тази работа с дрогата. Ми тя на такова място беше тази буйна разтителност, че със сигурност се вижда от половин Истамбул. Да не говорим, че докато снимаха, камерата биваше включвана и изключвана, а така записът може да се манипулира и да бъдат вмъкнати допълнителни кадри ooooh! А Мурат Й. който вчера арестуваха на летището с жена му, по време на протестите пускаше кодове за връзка ...нали бяха прекъснали интернет връзките,(ето причина властта да му има зъб) тя и Хазал правеше същото, но от САЩ Rolling Eyes Според мен в момента спретват един вид лов на вещици Peace Има достатъчно прост народ, който ще повярва....
Също  мисля, че актьори от ранга на първия татко на Емир(забравих му името) не са кой знае на каква финансова висота. Едва ли заработва повече от 7-8 до 10 хил. ТЛ на епизод, а семействата им и начинът им на живот, за да са в крак със средата в която се движат, бързо изчерпва тези суми...затова и непрекъснато трябва да снимат Wink Сигурна съм също, че в тези среди е по-скоро правило, отколкото изключение употребата на забранени или контролирани вещества. Не ги оправдавам в никакъв случай, но професията е емоционално изхабяваща, след като влагат голяма част от себе си за да се получи ролята, и по-лабилните явно не издържат на напрежението, но чак пък цели плантации да отглеждат не ми се вярва Thinking

Peace Peace

# 552
Добро утро момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз от "Ложата" Ви прочитам и също съм много възмутена, за премахването на АФК Embarassed Whistling
Кво Ша праим сега незнам. Аз скоро ги преглеждах / първите серии/ и ми стана толкова мило...
Търсих до  коя серия Ча е узвучаван.

# 553
Ивва Hugмахнали са АФК от всякъде Peaceтубе дизи и тъй нататък Peace

Лиона Hugдо 12 еп вкл е озвучаван Peace

# 554
  • София
Белорче HugИлде HugГаля HugМише HugРени HugLiyona Hugivva Hug,добро утро и на вас Simple Smile
Лелееее и аз много се ядосах,аз пък нищо нямам,май само два епизода на компа,спокойна си бях,че го има в тубата,ей мръсници големи са,направо думи нямам Sick.
Ирка,Миленче,бравос,чуден клипа  bouquet,майсторици сте големи Hug Hug Hug
Пепи,дано днес не те ядосват Hug

Общи условия

Активация на акаунт