2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 780
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Имам много важен въпрос 45 дневният болничен преди раждане, който се издава от АГ-то за къде трябва да важи за пред социалните или за пред университета?  newsm78 Все пак искам да я взема тази помощ, ако ме огрее магистратура живот и здраве.
Важи за пред работодателя и НОИ, социалните и университета нямат нищо общо.

# 451
Здравейте! Да попитам тези пари на майките-студентки влизат ли после при дохода за детските? Един ми казва-да друг-не и вече съвсем се обърках  #Crazy
не със сигурност не влизат, пари преведени от соц. не влизат, като доход, при направената псравка

# 452
Привет,момичета!Само минавам да се отчета,че все още НЯМАМ готова заповед,а съм подала на 20.08!!!2 мои приятелки,които подадоха няколко дни след мен,но в други дирекции на СП,вече имат превод на парите!не знам дали заради уж сгрешеното ми име или просто защото за нищо не стават,но тия служителки ми скъсаха нервите.
Дано при вас нещата вървят по-гладко!
Здравей, при мен беше същата история. Два пъти ходих за резултат и все нямаше, само ми викаха все едно им взимам заплатата  и накрая документите ми се оказаха забутани в някакво шкафче и одобрение съм имала две седмици след подаване Simple Smile Думи нямам за работещите в тази институция. Успех на всички Simple Smile

# 453
 smile3506 ба, ако работят при някой частник, няма да има такива случки, но държавната работа дава такива резултати. За съжаление.

Буена есперанца, а ти защо още нямаш готова заповед, нали те викаха преди известно време (след писмото ти до шефа им) точно за това, да си вземеш заповедта или нещо бъркам.

# 454
kadrova4kata благодаря ти за отговора.Наистина се надявам да не правят проучване за следващите семестри.Все пак ако някой е прекъснал след първия семестър,без да искат да се връщат парите после,моля да сподели.

# 455
на никой до сега не са искали да се връща сумата, без значение дали е продължавал учене или не

# 456
Коте, 45-дневният няма общо със университета и тази помощ, на теб може да ти искат да го представиш за 100-те лева, но и в това не съм сигурна.

# 457
Коте, 45-дневният няма общо със университета и тази помощ, на теб може да ти искат да го представиш за 100-те лева, но и в това не съм сигурна.
За кои 100 лв? За социалното майчинство ли? Болничен лист не се ли издава само ако работиш някъде?

# 458
да, той по принцип е за работодател, но понеже съм запозната с нейния случай и затова я питам, да не би от социалните да й искат нещо за 100 лв или за 150 лв за бременни, мисля, че и на неработещи издават нещо 45-дни преди термин, но реално не е болничен за изплащане

# 459
Кадроваче, точна си! Отговори ми съвсем вярно на въпроса.
Момичета, хубавата новина е, че ще запиша държавна поръчка, редовно обучение магистратура Simple Smile Другата седмица започвам да подавам документи, остава само и детето да се роди живо и здраво Simple Smile

# 460
записче Simple Smile

# 461
приета съм магистратура редовно, чакам 2 дете, за първото вече взех помощта. има ли нещо в моята ситуяция и трябва да го знам , нещо което съм пропуснала.

# 462
Коте, още веднъж поздравления, сега остава и мен да ме приемат държавна  Grinning

# 463
  • София
приета съм магистратура редовно, чакам 2 дете, за първото вече взех помощта. има ли нещо в моята ситуяция и трябва да го знам , нещо което съм пропуснала.

Няма нищо специално, условията са същите, каквито са били и за първото дете, с изключение на срока за подаване на молба с удостоверението  от университета - детето не трябва да е навършило 6 месеца. Ако отговаряте на условията, ще получите отново помощта  Peace

# 464
  • Пловдив
Здравейте, имам въпрос към по - запознатите мами. Записах се магистратура редовна форма няколко дни преди да родя. Сега искам да подам документи за помощта, но се чудя има ли вероятност да ми я откажат, защото не са почнали учебните занятия??? Малкото ми слънце е на 20 дни и се надявам да ме одубрят

Общи условия

Активация на акаунт