2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 697
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
От прочетеното в темата разбрах, че точно на това основание са отказвали на няколко момичета. Затова аз например записах още преди десетина дни, но ще подам молбата си на 14 октомври, защото тогава започват лекциите и да нямат основания да ми откажат Peace

# 466
  • Пловдив
благодаря и аз ще направя същото Simple Smile

# 467
  • Щастлива мама на 3 слънца
момичета подадох документи за 16 -ти а годината почва на 25 -то дали  е проблем ? някъде пише ли ,че трябва да е почнала годината ?

# 468
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
момичета подадох документи за 16 -ти а годината почва на 25 -то дали  е проблем ? някъде пише ли ,че трябва да е почнала годината ?

При справка в сайта на МОН ще ти даде, че още не си започнала и ще ти откажат молбата.

# 469

При справка в сайта на МОН ще ти даде, че още не си започнала и ще ти откажат молбата.

какво трябва да направя сега да подам наново ли ? казаха ми да отида на 10.10 да видя какво е станало . ако ми откажат молбтата ще пише ли защо са я отказали и мога ли наново да я подам ?

# 470
здравейте, ще се рдвам ако някоя от вас ми отговори на въпросите които имам за помощта. Реших и аз да се възползвам, все пак мисля и да завърша магистратурата която ще запиша , а тя не е никак евтина (платено обучение е ).
 Въпросът ми е следният:Колко време след като се подаде молбата, от СП правят справка в министерството, защото в моя случай термина ми е в началото на януари а от началото на февруари започва записването за втори семестър, но аз мисля да прекъсна след първия семестър и  да запиша втори, чак когато бебето малко поотрасне. Това ме притеснява да не се окажа  "прекъснала" към момента на проверката...

# 471
момичета подадох документи за 16 -ти а годината почва на 25 -то дали  е проблем ? някъде пише ли ,че трябва да е почнала годината ?

какво трябва да направя сега да подам наново ли ? казаха ми да отида на 10.10 да видя какво е станало . ако ми откажат молбтата ще пише ли защо са я отказали и мога ли наново да я подам ?

Изхвърлих си моя отказ и не помня какво пишеше на него. На мен по същата причина ми върнаха молбата и уверението и сега следя регистрите на МОН и, когато видя, че са си обновили информацията, ще подам отново.

Дара, при мен я направиха за 1 седмица до 10 дни след подаването. Не знам дали навсякъде е така.

# 472
момичета подадох документи за 16 -ти а годината почва на 25 -то дали  е проблем ? някъде пише ли ,че трябва да е почнала годината ?

Изхвърлих си моя отказ и не помня какво пишеше на него. На мен по същата причина ми върнаха молбата и уверението и сега следя регистрите на МОН и, когато видя, че са си обновили информацията, ще подам отново.

Дара, при мен я направиха за 1 седмица до 10 дни след подаването. Не знам дали навсякъде е така.
може ли сайта на мон където проверяваш ,те не пращат ли писмо за да питат универитета ,аз така разбрах нали съм си платила таксата и съм приета Sad

# 473
може ли линк, къде точно си следите статуса в сайта на МОН?

# 474

Аз записах началото на август, подадох документи за помощта средата на август и ме одобриха, като са пратили запитване до университета. Нямат основание да ти откажат помощта Simple Smile Успех

# 475
# 476

Аз записах началото на август, подадох документи за помощта средата на август и ме одобриха, като са пратили запитване до университета. Нямат основание да ти откажат помощта Simple Smile Успех

Ако си втори или по-горен курс вече си в регистрите на МОН и при справка присъстваш като студент, но ако си първокурсник все още те няма в сайта им, тъй като самите те не са си обновили информацията.

# 477

Ако си втори или по-горен курс вече си в регистрите на МОН и при справка присъстваш като студент, но ако си първокурсник все още те няма в сайта им, тъй като самите те не са си обновили информацията.
Да така е аз съм първи курс и все още ме няма в регистрите на МОН, но това че не си в регистъра не означава, че ще ти откажат помощта. Но има вариант служителките в социално подпомагане да ги мързи да пратят запитване в университета и само да разиграват момичетата. На мен ми се случи една такава работлива лелка, която ме връщаше 2 пъти, защото проверяваше в грешната папка с документи, но важното е че всичко завърши добре  Wink

# 478
  • Пловдив
днес ходих да подавам документи в социалното. Учебните занятия ми почват на 10.10.2013г. и в социалното ми казаха, че най - добре да изчакам да започнат учебните часове и да подам тогава Simple Smile

# 479

Общи условия

Активация на акаунт