2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 883
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте дами и от мен,
уж четох, четох, ама не намерих никъде моя въпрос.Напълно веросятно и да не съм прочела където ъютрябва,но..
Искам да запиша магистратура в нса. бебто прави 6 м на 17.декември и се чудя, дали ще изплатят всички парички или само толкова, колкото до навършване на 6м. 
Това ми е питането. Благодаря Simple Smile

# 301
  • София
Здравейте дами и от мен,
уж четох, четох, ама не намерих никъде моя въпрос.Напълно веросятно и да не съм прочела където ъютрябва,но..
Искам да запиша магистратура в нса. бебто прави 6 м на 17.декември и се чудя, дали ще изплатят всички парички или само толкова, колкото до навършване на 6м. 
Това ми е питането. Благодаря Simple Smile

Цялата сума ще ти изплатят   bouquet

# 302
оооо супер. тези дни ще отида до академията за да говоря с преподавателите, дали ще може да отсъствам от някои часове. все пак и детето трябва да си гледам Simple Smile

# 303
Момичета има ли възрастова граница за помощта.Моля спешно ми трябва отговор

# 304
здравейте,
искам да попитам горе-долу след колко време, след подаването на документите, изплащат парите?

# 305
Момичета има ли възрастова граница за помощта.Моля спешно ми трябва отговор

възрастова граница за майката - няма

# 306
tikki благодаря за бързия отговор

# 307
Момичета, от университета се опитват да ме изнудват, поне така ми се струва на мен. Станаха разни неща, бяхме и в чужбина за известно време и скоро се върнахме, семейни истории, както и да е. Изплатена ми е помощта. Та вчера ми звъннаха и ми викат - ще записвате ли втори семестър? - защото имаме запитване от социалните, и ако до края на седмицата не платите, ще им пиша, че сте прекъснала. Това ми звучи като някаква самоинициатива за опит за набиране на средства - защо просто не ме пишат прекъснала, а ми се обажда да ми дава отчет да ме пита ще плащам ли или ако не, да ме информират деликатно, че за пред социалните се интересуват? Аз знам, че когато реша до 2г мога да си възстановя студентските права - магистратура ми е, мога да си я влача, има време да я изкарам - какво касателство има дали точно сега ще запиша и съответно платя този семестър? Някой с подобна история?

# 308
Момичета, от университета се опитват да ме изнудват, поне така ми се струва на мен. Станаха разни неща, бяхме и в чужбина за известно време и скоро се върнахме, семейни истории, както и да е. Изплатена ми е помощта. Та вчера ми звъннаха и ми викат - ще записвате ли втори семестър? - защото имаме запитване от социалните, и ако до края на седмицата не платите, ще им пиша, че сте прекъснала. Това ми звучи като някаква самоинициатива за опит за набиране на средства - защо просто не ме пишат прекъснала, а ми се обажда да ми дава отчет да ме пита ще плащам ли или ако не, да ме информират деликатно, че за пред социалните се интересуват? Аз знам, че когато реша до 2г мога да си възстановя студентските права - магистратура ми е, мога да си я влача, има време да я изкарам - какво касателство има дали точно сега ще запиша и съответно платя този семестър? Някой с подобна история?

не би трябвало да ги интересува социалните дали ще продължаваш или не. щом ти е изплатена помощта не би трябвало да имаш проблем.... все пак към момента на подаване на документите и одобрението си отговаряла на условията...

# 309
Именно, промени в закона по този повод до колкото знам не са правени, та реших, че може да има нещо, което не знам и ако някой е чул ще сподели. Може и наистина да имат запитване, но да е за статистиката, по повод нови промени, които да влязат в закона, както миналата година съкратиха възрастта на детето на 6м. Но не виждам защо не си пуснат справката, а ми се обаждат, какво като отговорят, че съм прекъснала, защо да не го направят, след като наистина към момента е така явно.

# 310
  • София
Запис  Peace

# 311
Момичета, има ли такива мамчета Grinning , които НЕ са ходили на лекции, а само са се записали като редовни студенти, на които са им изплатили вече сумата?
Кога ви издават бележка, че сте студент? Веднага след като платите семестъра или по-късно?

# 312
Моля да ми кажете пред кого точно трябва да послужи уверението от уни? Пред Социално подпомагане или друго се пише?

# 313
Здравейте и от мен. Записах магистратура - редовна форна на обучение в СА "Ценов" - гр. Свищов. Имам уверение и факултетен номер. Записването беше със срок 15/09/2013 г. Утре очаквам уверението да пристигне, но след прочетеното от вас, виждам, че има някакъв проблем с актуализацията на МОН. В случая дали и при мен ше излиза така  newsm78
Ако мога да помоля за линк н СП с необходимите декларации, които трябва да си разпечатам. Благодаря ви.  bouquet

# 314
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Моля да ми кажете пред кого точно трябва да послужи уверението от уни? Пред Социално подпомагане или друго се пише?

дирекция "Социално подпомагане"

Общи условия

Активация на акаунт