2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 888
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Погледни тук, alvelina  Simple Smile  http://pomosti.oneinform.com/sp.html

# 316
  • София
Момичета, от университета се опитват да ме изнудват, поне така ми се струва на мен. Станаха разни неща, бяхме и в чужбина за известно време и скоро се върнахме, семейни истории, както и да е. Изплатена ми е помощта. Та вчера ми звъннаха и ми викат - ще записвате ли втори семестър? - защото имаме запитване от социалните, и ако до края на седмицата не платите, ще им пиша, че сте прекъснала. Това ми звучи като някаква самоинициатива за опит за набиране на средства - защо просто не ме пишат прекъснала, а ми се обажда да ми дава отчет да ме пита ще плащам ли или ако не, да ме информират деликатно, че за пред социалните се интересуват? Аз знам, че когато реша до 2г мога да си възстановя студентските права - магистратура ми е, мога да си я влача, има време да я изкарам - какво касателство има дали точно сега ще запиша и съответно платя този семестър? Някой с подобна история?

Не е редно това, засега няма промяна в закона. Би ли споделила за кой университет става въпрос? Благодаря.

# 317
semiramidas, струва ми се чиста проба шантаж това, което са ти казали от университета  ooooh! Големи гадове, ей!

# 318
Момичета, моя син навършва 6м. на 15.10., аз мога да взема уверение на 20.09. от ВИНС-а, в което сега разбирам че ще пише явно, че студентските ми права са от 14.10. , става въпрос за магистратура, но предполагам, че и там така пишат. Според вас имам ли шанс да взема помощта?
Смятам утре да отида да говоря и със социалните...

# 319
Момичета, моя син навършва 6м. на 15.10., аз мога да взема уверение на 20.09. от ВИНС-а, в което сега разбирам че ще пише явно, че студентските ми права са от 14.10. , става въпрос за магистратура, но предполагам, че и там така пишат. Според вас имам ли шанс да взема помощта?

условието е към момента на подаване на документите в социалните детето да не е навършило 6м и да си записана редовно обучение. по принцип със заплащането на семестриалната такса имаш студентски права без значение кога започва учебния процес...
но за всеки случай питай и социалните   bouquet

# 320
  • София
Уффф бясна съм  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Сега се обадих да проверя какво става с молбата за помощта и тая кокошка ми каза да си чакам превод другият месец тъй като сега са получили "отговор" от унито и нямало как с този превод да ми ги изплатят. Как може да са толкова зле тея хора незнам. А аз си подадох молбата към края на ЮЛИ...и още при подаването момичето ми каза да си чакам парите с предова през СЕПТЕМВРИ!!!! Направо ако имаше начин щях да отида и да вдигна супер як скандал. Защото според мен не са чакали отговор толкова време, а просто са забравили да ми ги изплатят и сега като съм им се обадила са видяли и ще го отразят за следващото плащане. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 321
  • Пловдив
здр-те
записвам ви да ви следя
Имам някои въпроси,но като ги формулирам ще ги задам
За сега се сещам едно-дали може да се запише 2-ра магистърска степен при условие,че съм изпуснала започването на учебната година>?

# 322

условието е към момента на подаване на документите в социалните детето да не е навършило 6м и да си записана редовно обучение. по принцип със заплащането на семестриалната такса имаш студентски права без значение кога започва учебния процес...
но за всеки случай питай и социалните   bouquet

Благодаря, утре ще ходя да говоря с тях!

# 323
Уффф бясна съм  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Сега се обадих да проверя какво става с молбата за помощта и тая кокошка ми каза да си чакам превод другият месец тъй като сега са получили "отговор" от унито и нямало как с този превод да ми ги изплатят. Как може да са толкова зле тея хора незнам. А аз си подадох молбата към края на ЮЛИ...и още при подаването момичето ми каза да си чакам парите с предова през СЕПТЕМВРИ!!!! Направо ако имаше начин щях да отида и да вдигна супер як скандал. Защото според мен не са чакали отговор толкова време, а просто са забравили да ми ги изплатят и сега като съм им се обадила са видяли и ще го отразят за следващото плащане. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

здравей,
аз си подадох молбата в към 26.09 и вчера ходих да попитам евентуално кога да си очаквам превода и от социалните ми отговориха че няколко дена след като получат отговор от ВУЗ-а ги изплащат и че не били обвързани с изплащането на детските за месеца...
пожелавам ти по скорошно изплащане   bouquet

# 324
mannuella, има университети с по-късен прием. Освен това са закъсали за бройки и може и да те запишат, ако идеш да питаш на място - звънни на няколко места и питай.

# 325
semiramidas, струва ми се чиста проба шантаж това, което са ти казали от университета  ooooh! Големи гадове, ей!
Да, но явно наистина е имало запитване от социалните, иначе в университета откъде ще знаят, че тя е подавала документи за помощта. Друг е въпроса, социалните защо се интересуват дали ще прекъсва или не.

# 326
Да, но явно наистина е имало запитване от социалните, иначе в университета откъде ще знаят, че тя е подавала документи за помощта. Друг е въпроса, социалните защо се интересуват дали ще прекъсва или не.
То и не е сигурно дали те се интересуват или университетът се нуждае от тази информация. Все пак голяма част от ВУЗ-овете се превърнаха в едни търговци.

# 327
Пак казвам - университетът откъде ще знае, че си подавал документи за студентска помощ в социалните? Аз не мисля да уведомявам секретарката, която ми издава уверението, за какво точно ще го ползвам.

# 328
Е нали има едно редче, в което пише "Да послужи пред........" Там не записват ли пред кого да послужи  newsm78

# 329
  • София

здравей,
аз си подадох молбата в към 26.09 и вчера ходих да попитам евентуално кога да си очаквам превода и от социалните ми отговориха че няколко дена след като получат отговор от ВУЗ-а ги изплащат и че не били обвързани с изплащането на детските за месеца...
пожелавам ти по скорошно изплащане   bouquet

Ами на мен ми казаха да си ги чакам още като си я подавах както са ми изплатили еднократната. Така, че няма логика на всеки да превеждат по всяко време тази помощ. Обвързана е с детските и с еднократната за раждане. Така, че явно някой те е подвел.
Аз си я подавах към 28 - 30.07 и ми казаха, че 1 месец ще се забави и да я очаквам през септември до около 20-то число когато превеждат всички помощи.
Но сега ще си я очаквам през октомври около 20-то число.

Общи условия

Активация на акаунт