2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 841
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
да и аз знам, че са отделни, а и тази за бременни се дава, понеже няма да вземаш майчинство, няма значение дали си студентка или не.

# 391
добър вечер
прочетох много полезна информация но дали не е малко късно има ли прием сега в някъде
че късно разбрах а малкия е роден средата на май
и ако има и запиша сега ще има ли някакви проблеми ако изобщо не почнеш да учиш а само запишеш и платиш семестъра
до сега не съм била студентка
благодаря предварително

# 392
щом не си била студентка, според мен няма да стане, поне за университетите, с които съм запозната, ако някой знае друго, да пише. Щом е за пръв път трябва или кандидат-студентски изпит, или матура, също отдавна мисля, че мина записването, ние говорим за магистратури, които се записват по-късно от бакалавърските и аз наприем само по документи с успех от предишна диплома. Не знам дали обясних правилно, но това знам.

# 393
здравеите искам да питам студентка съм първа година и искам да уча но съм с контракций и немога да ходя на лекций и упражнения  Tired та въпроса ми ако нне ходя дали когато пуснат запитването от социални ще излезе че съм редовна студентка?

# 394
Абе какви са тия глупости - Кадровачката, като не си сигурна в това, което казваш, не заблуждавай аудиторията. Освен това има записване по това време - да. Аз например вчера записах магистратура, а семестъра ми почва на 14 октомври.

Момомо, ако сега запишеш, ще вземеш помощта. Условието е, да запишеш редовно обучение и бебето ти да не е навършило 6 месеца - а твоето не е.

# 395
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
здравеите искам да питам студентка съм първа година и искам да уча но съм с контракций и немога да ходя на лекций и упражнения  Tired та въпроса ми ако нне ходя дали когато пуснат запитването от социални ще излезе че съм редовна студентка?

А ще прекъснеш за 2г. ли в такъв случай или просто няма да се явяваш в университета?

# 396
Абе какви са тия глупости - Кадровачката, като не си сигурна в това, което казваш, не заблуждавай аудиторията. Освен това има записване по това време - да. Аз например вчера записах магистратура, а семестъра ми почва на 14 октомври.
Момомо, ако сега запишеш, ще вземеш помощта. Условието е, да запишеш редовно обучение и бебето ти да не е навършило 6 месеца - а твоето не е.
Ами тя - Кадровачката точно това казва, че в момента могат да се записват магистратури. За бакалаври сроковете са минали в повечето университети. А момичето казва, че досега не е била студентка, така че няма как да запише магистратура.
Хора, отново призовавам, не чакайте всичко наготово. Момомо, огледай се за университети, които са ти в района и провери на сайтовете им дали няма някакъв допълнителен прием в момента, който е само с успех от диплома например (защото за кандидатстудентски изпити е късно). Може пък да намериш нещо.

# 397
Ааа, така е като чета понякога по диагонал Laughing Не съм разбрала, че Момомо няма бакалавърска степен, моите извинения на Кадровачката  bouquet

# 398
Благодаря за бързите отговори.
Точно това проверявам дали има къде да се кандидатства
Намерих Велико Търново края на тази седмица и ми беше чудно че има а никъде другаде не намирам.
С изпит тест по география
Мислих да не е за нещо друго
Ще се пробвам пък да видим дали ще стане работата че е малко на кантар.
Пожелайте ми късмет

# 399
  • Варна
Здравейте, момичета.
Може би ще може да ми помогнете с коментари, на въпросите ми.
Записах се магистратура, бременна съм в края на 4 месец, но ми откриха тиреотоксикоза и се налага да прекарам последните месеци от бремеността в леглото. Бебчо се очаква да се роди през месец март,  ако не посещавам лекции и изпитите,  но кандидатствам ва помощта има ли вероятност да не ми я изплатят?
Има ли майчета в подобно ситуация и как са процедирали? Ще съм ви благодарна за мнения.

# 400
Ааа, така е като чета понякога по диагонал Laughing Не съм разбрала, че Момомо няма бакалавърска степен, моите извинения на Кадровачката  bouquet
Няма проблем, само малко ме стресна с предишния пост, че получих чак контракция  Laughing Laughing, забравено е  Hug
Момомо, аз съм точно във ВТУ, току що питах майка ми, тя е инспекторка в един факултет и ми каза, че крайният срок е утре за молби за бакалавър за заемане на свободните места, но трябва да си държала кандидатстудентски изпит или матура, също трябва и да отидеш там. Сега няма изпити, трябва да си го държала вече, ако искаш с него.
Кесара, най-добре на място да се разбереш, дали може някак да стане, въпросът е да не те дадат в заповед като прекъснала.

# 401
Ааа, така е като чета понякога по диагонал Laughing Не съм разбрала, че Момомо няма бакалавърска степен, моите извинения на Кадровачката  bouquet
Няма проблем, само малко ме стресна с предишния пост, че получих чак контракция  Laughing Laughing, забравено е  Hug

Ай кадровачке, разкавам се горчиво, сегя беля остана да ти направя ooooh! Blush Още едно извинение приеми smile3525

# 402
благодаря за информацията но грешката е моя.
Става въпрос за аграрния университет в търново филиал на Пловдив.
Поне в сайта им така пише че в събота има изпит
Щом е с изпит значи не е магистратура или бъркам
Но като звъннах ме питаха от кога съм завършила ако съм след 2008 може без изпит така ми казаха но аз съм завършила 2003
Дано да е така че иначе губя шанс

# 403
Здравейте! Искам и аз да в попитам нещо Rolling Eyes Ако съм завършила семестриално, но не съм се дипломирала още мога ли да запиша друга бакалавърска специалност и докато си я уча по нея да се дипломирам по първата. То това няма много връзка с тези 2880лв просто не знаех къде другаде да питам, а не мисля, че има нужда да отварям нова тема. Просто сега си изготвям дипломната по Интериорен дизайн и не искам да продължавам с магистратура в тази насока, искам да уча за детска учителка.

От 3 години закона е сменен и магистъра не може да е в друго/различно направление от бакалавъра. В моя случай искам нещо различно за това се налага да почна пак от бакалавър, но не ми се пропуска една година докато се дипломирам по Дизайн.  Mr. Green

Та това е въпроса ми. Извинявайте, ако съм ви подразнила като питам тук   bouquet

# 404
Момичета,да се отчета и аз,вчера подадох документи за помоща,казаха ми да отида да си взема решението около 6-7 октомври.Когато имам отговор ще споделя.Успех на всички Peace

Общи условия

Активация на акаунт