2880лв накуп за майки-студентки - 11

• 43 788
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Ами аз например намерих друга специалност, то случайно стана малко, ще записвам история, но пише че може от икономическа специалност, а бях със счетоводство, така че човек като търси намира  Grinning

# 421
възрастта има ли значение?

# 422
не няма значение

# 423
Днес подадох документи в Социални грижи:) Направо си влязох при служителката като у дома си  Mr. Green
Чакането много зависи от това в кой район живееш:) Моят явно е много благодатен:)
Подадох и за еднократната помощ и за студентската. За студентската ми казаха, че ще пуснат запитване до ВУЗ-а и ако получат отговор до 10.10.2013, ще ми пуснат парите през октомври, ако не - през ноември.

# 424
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
А горе-долу имате ли представа кога през октомври ще бъдат обновени регистрите на МОН?

# 425
Може ли някой да ми каже жалбата до ГДСП аз лично ли я подавам и ли с адвокат защото не съм запозната

# 426
Може ли някой да ми каже жалбата до ГДСП аз лично ли я подавам и ли с адвокат защото не съм запозната

До Регионална Дирекция СП , както и до съда след това, жалбата си я подаваш лично, освен ако изрично не си упълномощила адвокат за това.

# 427
Здравейте! Да попитам тези пари на майките-студентки влизат ли после при дохода за детските? Един ми казва-да друг-не и вече съвсем се обърках  #Crazy

# 428
Мисля,че всичко,което е от СП не влиза...нали детските не ги смятаме

# 429
Искам да попитам ако се запиша да уча,но не запиша 2 семестър - дали правят проверки при всеки семестър и евентуално да връщаш парите.Защото до колкото съм информирана,тези пари не се отпускат за самия семестър, а се отпускат 240лв. за 12 месеца.Защото реално моя семестър е 550лв. по 4 семестъра е 2200лв. и другите пари ти остават, не ти ги търсят.Надявам се да има някой информиран за това.

# 430
Здравейте отново,
Имам следния въпрос към вас:
Ако върху банковата сметка, по която следва да се преведе въпросната помощ има наложен запор, знаете ли дали тези пари подлежат на принудително вземане? За майчинските знам, че не може да се пипат, но за тази помощ няма представа...
Благодаря предварително!

# 431
Здравейте отново,
Ако върху банковата сметка, по която следва да се преведе въпросната помощ има наложен запор, знаете ли дали тези пари подлежат на принудително вземане? За майчинските знам, че не може да се пипат, но за тази помощ няма представа...
Благодаря предварително!

Имаш възможност да посочиш да ти ги изплатят не по банков път, ако това е по-добро решение за теб .........

# 432
Здравейте отново,
Благодаря предварително!

Имаш възможност да посочиш да ти ги изплатят не по банков път, ако това е по-добро решение за теб .........

Попитах в социалните, казаха, че няма такава опция.

# 433
Ами аз в четвъртък бях да подавам документи и в бланката имаше възможност да се посочи по банков път или не ........  newsm78

# 434
ddidd, не съм чувала такива неща, дават ти парите и не те проверяват повече, аз мисля, пък и други момичета със сигурност, да прекъсна веднага след като взема парите, после ще доучвам като порасне малко беба.

Общи условия

Активация на акаунт