Мами в арабски страни!

• 29 248
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
  • у нас
Честита баба Марта миличкиБъдете живи и здрави,вие и семействата ви.Вързвам ви по една виртуална мартеничка[/color] Heart Eyes

Последна редакция: ср, 01 мар 2006, 08:48 от Lorexa

# 136
  • O.A.E./ Пазарджик

по една и от нас!
много здраве да ни донесе и късмет!

# 137
Честита Баба Марта на всечки мами и техните дечица!Да са ни много ,много здрави и засмени!
Баба Марта и закичването с мартенички е един от най -хубавите български обичаи,нека и нашите деца се радват, така както сме го правили и ние.

# 138
 4ЕСТИТА БАБА МАРТА

Много ЗДРАВЕ и късмет да ни донесе.
Ние ве4е се наки4ихме с мартени4ки ръ4но производство(Моя милост ги прави).

# 139
Честита баба марта!
Да сте румени засмени малки и големи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Честит половин рожден ден на малкия Khalid!!!!
Да е все така здраво и хубаво дете за радост на мама и тати!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Мерси Кремакула    bouquet
Колко бързо минава времето все едно 4е в4ера бях с големият шкембак и едвам се движех  Laughing

# 142
  • у нас
 baloni baloni baloni newsm59 baloni baloni baloni
mln,ЧЕСТИТ ВИ ПОЛУРОЖДЕНИК
Да ви е жив и здрав,много радост да ви носи,белите да са от средна класа и с най-красивата снаха след време да ви зарадва

newsm18  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

Последна редакция: ср, 01 мар 2006, 17:06 от Lorexa

# 143
И аз като се замисля като в4ера мина времето с терзаенето дали 6те забременея а сега ве4е танцува в корема ми малкия!!!
Да ти е жив и здрав и да е все такав кроту6ко!!! smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 baloni baloni baloni

# 144
[/честита БАБА МАРТА и от мен! newsm51Бъдете живи и здрави и винаги усмихнати! newsm51 newsm51

# 145
CHETSITA BABA MARTA , MILI MOMICHETA Simple Smile

DA STE BELI I CHERVENI, RUMENI -ZASMENI (i vie i naj - veche malkite malchugani i patilanki Simple Smile!!!

Hug

PS: sorry za latinitsata

# 146
Честита Баба Марта и от нас!
Желаем ви много здраве и радост през цялата година, а на малките и по-големи дечица - безоблачно детство.

mln, Честита Половин Годинка на малкия - голям юнак!!! Да е весело и щастливо дете, но да слуша и мама от време на време  Laughing и поне още 200 пъти по толкова да стане  Hug.

marsy, радвам се да чуя че сте по-добре с малката Линдичка. Дръжте се и не се давайте на тази зима. Не остана много.

# 147
Много ви благодаря моми4ета  Heart Eyes Да ви се връщат хубавите пожелания  bouquet

Времето се затопля и душата ми се стопля.Днеска цял ден сме по улиците и магазините.Още малко да се постопли и отиваме на плаж.
След около 2 месеца (живот и здраве си отиваме в България),4е толкова ми е домъ4няло за семеиството ми и приятелите.А и баща ми още не е виждал малкият и само за  децата говори.Смятам да поостанеме около 3 месеца.
Вие ще си ходите ли лятото?За колко време се прибирате?
Седя и се 4удя как ли се 4увства мъжа ми като си отидем.Горики4кият сигурно му е много мъ4но(макар и да не го показва) за нас. SadИзведнъж празна къща.Аз ако съм ще отка4а но обстоятелствата са такива 4е....Хубавото е 4е няма да сме много дълго време разделени ще доиде в България след около месец и половина след нас.да разпусне малко на морето  Simple Smile

# 148

След около 2 месеца (живот и здраве си отиваме в България),4е толкова ми е домъ4няло за семеиството ми и приятелите.

Олеееее.... как само ви завиждам /благородно и добронамерено разбира се  Grinning/. Покрай раждането ми май ще ни се размине тази година ваканцията в БГ. Много съжалявам, но какво да се прави.
На вас ви желая приятно изкарване в родината и да се върнете от там само с добри новини  Wink /май съм прекалена оптимистка, а?/

# 149
  • по пътеката
4естита баба Марта, моми4ета-коки4ета и здрави бузки и много пролетно настроение!
 Hug  bouquet
млн - хе хайде направи снимка за полугодишнината то си е събитие. поздравления за бебо, ве4е е малък мъж  bowuu

да и тука по4на на обяд да става приятно слънце малко и топли4ко! но после бррррр! 4акаме пролетта с нетърпение! ние няма да се връщаме тази година,ноооооооооо моята сестра 4ака бебе и не знам като е уникален слу4ая дали няма да преско4а! голямо събитие е за леля като мене, дето е луда по деца и бебешоци! елате ме вижте от как съм дошла на събития ,децата все по мене  и танцуваме заедно абе атракция съм, пък и си ги харесвам да става весело!а по улиците 4ак ме е смях като се зака4ат -бонжур мадам, салю!упражняват се , какво?! не знам как ще издържим на жегата, аз карах бременност през лятото и си правих реконструкциите в къщи на 50-53 гр, но  линда не е била на толкова горещо само на 48 гр и после в бг , дано се справим.

елип, мерси за пожеланията и моралната поддръжка, сега само аз малко кашлям , но това да е. Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт