Мами в арабски страни!

• 29 243
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
От тези рокли и аз имам удобни са ми но и аз предпо4итам да съм са анцунг или панталон(а лятото и шорти) в къщи.Роклите за пред гости в пове4ето слу4аи.
Tz неприятна история,съжалявам.Дано вси4ко се оправи за вас с детенцете.Ако имаш нужда пиши.  bouquet

# 121
на мен дългите рокли са ми удобни за вкъщи. ходя си и с анцунг. ако идват жени ми е все тая дали с едното или другото. аз съм си у нас Mr. Green ако идват мъже направо абаята си слагам Laughing
МАРИЯ, ИСКАМ ДА ПОПИТАМ  КАКВА МАТЕРИЯ СА ТЕЗИ РОКЛИ, И КАКВА КРОИКА . ДАЛИ СА КАТО ПЕНУАРИТЕ НА НАШИТЕ БАБИ ИЛИ СА НЕЩО ПО-МОДЕРНО Grinning Grinning

# 122
Аз не мога да стоя с рокля или с пола. Хващат ме нервите, така че си стоя с пънталони в къщи. Но и родата на съпруга ми /е, по-младите де/ също си ходят с панталони. Нямам проблеми в това отношение, а и мъжа ми отдавна вече се е отказал да ми обяснява колко женствено е да нося рокля или пола /особено пола - той им е голям фен/. Дори и за парти предпочитам да съм с панталон нищо че тук май са приети дългите официални рокли за жени. Но така не ми е по-удобно да се движа.

# 123
Нямам проблеми в това отношение, а и мъжа ми отдавна вече се е отказал да ми обяснява колко женствено е да нося рокля или пола /особено пола - той им е голям фен/. 
Аз си мислех 4е само моя ме кара да ходя с поли,тои дори  иска като ходим на гости някаде да обли4ам пола до коляното,било много секси,а аз не исках засхтто това лято не ходех на плаж и бях много бяла. Sick Sick Sick
 Мен си ми е наи удобно с панталон, е то и аз постоянно сам в ка6ти с панталони само като идват гости или негови приятели, обли4ам това мекси!!!
А за партита естествено тия далги рокли,много бижута,и моя много даржи на това!!! #Crazy #Crazy #Crazy

# 124
А за партита естествено тия далги рокли,много бижута,и моя много даржи на това!!! #Crazy #Crazy #Crazy

Така е мила - свиквай  Laughing. Жената трябва да е женствена дори и с цената на недобството /в кръга на шегата разбира се/.

# 125
  • у нас
Това с дрехите явно си е проблем.Всъщност ясна ми е работата,защото когато пътуваме до Сирия,аз си купувам дрехи,с които ще мога спокойно да ходя там.В смисъл такъв,че мъжа ми не ми прави тук никакви проблеми за начина ми на обличане,не го притеснява дали съм с къса пола,дълбоко деколте,гол корем или по прашки на плажа,но там самата аз се чувствам неудобно,когато не съм с по-дълга блузка например.За това си купувам няколко такива за там.Единствено си покривам главата,когато го придружавам до гробището (родителите му не са сред живите-лека им пръст).Знам,че това е задължително за всички,а и един вид уважение.

# 126
Здравейте и от мен.Днес случайно попаднах на вашия форим и той ме заинтригува.Живея от 5 години в Истанбул,съпругът ми е турчин и имаме прекрасен син Атилла.Турция не е арабска страна,но е мюсюлманска,така че мисля има доста прилики.Слава богу мъжът ми в много отношения повече се доближава като мислене и разбиране до европейците ,аз и затова съм се омъжила за него Simple SmileМакар семейството му да е религиозно,той в никаква степен не позволява да се отнасят с мен различно ....самият факт ,че в къщи има закачени икони,които аз самата съм рисувала смятам е красноречив.А четох някаде по горе за едно момиче с доста лоши впечатления от Турция и турците ....късмет ,казват хората в такъв случай...просто тя не е попаднала да верния човек.Което всъщност може да се случи със всеки един от нас независимо от страната и религията.Без да защитавам турците ,бих казала ,че теса изключително добри и сърдечни хора.За голямо мое съжаление,много по отзивчиви и безкористни от нас българите.Подчертавам думите си ,защото не ми се иска да го призная,все пак съм българка преди всичко.
Що се отнася до дрехите и облеклото тук,има и от двете крайности.Аз лично се обличам както и в България,спортно почти винаги с панталон...Свекърва ми няколко пъти се опита да намекне,че с пола съм била изглеждала по добре/което не е лъжа Simple Smile/,но предпочитам удобството особено сега с малкия човек до мен.

# 127
  • по пътеката
тука нали сме на много километри от вашия регион сме споко с облеклото , кой каквото иска това слага от боди с презрамки до шорти. аз за лятото имах една джеба, ама толкова финна паму4на.друго не върви в жегата, кефеше ме.ина4е как се 4исти и шета на 55градуса, това е единствената рокля и една с презрамки бг, ина4е само панталони, колкото и да съм окръглена даже и бременна с панталон , абе да не мога да се наведа или да легна или заспа- все някой се мота из къщата!ама за сватби и празненства си взех много официални панталони от бг.  горните дрешки трябва да са лъскави и много стилни, жените наемат много луксозни рокли , а златото аз не го харесвам и все го губя и все се купува, но мисля, 4е си знам при4ината  да го губя и мисля да оправя кармата, да не е срещу мене.как сте с при4еските вие ? с грима? има ли мами с къси коси ?ака си ги поддържате ,4е аз не съм намерила за 4 г  моята фризьорка.
аз тази година бях за пръв път на гробището им, аз съм от любопитните и съм ги скъсала от питане, а и се мотах да огледам. не сме били забрадени никой не беше от домашните , но има жени- те си ходят за4емберени по на4ало. да ви кажа какво се прави тука за помен. гробовете са изцяло от мрамор  с надписи и се мият до 4исто аз бях по осигуряването на водата. ако има цветя се слага в една ваза в самия мрамор. дава се пари на просяците и може фтаир и нещо сладко, баклава на децата .кое ми направи впе4атление- много бебета на съвсем малка възраст и близко едно до друго, тоест от едно семейство.ина4е пове4ето са на възраст- тука има много стари родители - на 60 г стават бащи и на 50 и пове4е майки така малки деца остават сами и се отглеждат от по големите.

# 128
И тук видях много възрастна родилка - направо се изумих Shocked! Беше с дъщеря си, внука, още няколко деца на средна възраст 10-15г. И майка й, която беше поне на 70. Голямо семейство, голямо нещо! Това за Бг е просто немислимо...Може би е било така преди векове /с което не казвам, че е архаично, просто сега никой не прави такива големи семейства, това е. факт/

Абе, ние пак сме зле. Лазар е с разтройство. А сега и кашлица. И аз кашлям. Този Кувейт има много странни вируси. Не можем още да свикнем. Аз съм болна за трети път от 5 месеца, а Лазар - два пъти прави бронхит. Минаваме без антибиотици, защото е здраво дете, слава Богу! Обаче се чудя какво е това? Никой от местните не боледува така. Не знам...съвет за аклиматизиране едва ли има. Просто да споделя.

# 129
  • O.A.E./ Пазарджик
Дарето и ние сме 4есто болни.гърлото пове4е. тая зима е по-студена от предишните и много духа. пустинният вятър, особено студения пронизва до кости.гадно е 4е на слънце е топло, на сянка ако духа-студено.така настиваме. гледай да го оби4аш хем да не се поти, нем да е по-обле4ен. особено като се стъмни слагай ка4улка или шапка. аз го закрепих така ве4е месец Embarassed колко им трябва на малките.
са семействата е разли4но при всеки. не оби4ам като се обобщава.
за дрехите сме говорили, но не мога да намеря страницата. косата си я давам само на един ливанец. дълга ми е защото така ми е по-лесно. като ми беше къса преди я попилях от сушене и навиване. аз за навън съм лесна-шейлата Simple Smile но нали с тоя млад мъж трябва да се поддържам Wink

# 130
  • у нас
Здравейте пак от мен Heart Eyes
Понеже имам доста познати(мои и на съпруга ми),които живеят или работят в Емирствата,но не са местни,та ми стана интересно,дали вашите половинки са от там или само работят там.Извинете за любопитството,който не иска нека не ми отговаря Embarassed

# 131
КОсата ми е то4но до раменете.И аз досега не съм попаднала на добър фриозиор,все не ме подстригват както трябва.Ина4е сама се издухвам(издухах се ве4е Rolling Eyes) или изправям косата(ако децата ми позволят)
А за болестите и ние тази зима доста 4есто боледувахме.Каката се разболее и след няма и 2 дена бебето.Много неприятно.На няколко пъти ни изписаха антибиотик а мал4о беше на инжекции  Cry
Моят мъж е от Абу даби но семеиството му живее в Ал Аин(ако ви говори нещо).Живеем в Дубаи докато построим собствена къща,което искрено се надявам да е тази година,4е така жадувам за собствена голяма градина  Laughing

# 132
Живеем в Дубаи докато построим собствена къща,което искрено се надявам да е тази година,4е така жадувам за собствена голяма градина  Laughing

Ох, миличка  Laughing, и ако кажеш, че ще имате голям басейн в градината, ще ти идваме честичко на гости  Joy
Относно косата и аз имам проблеми. До сега не мога и аз да си намеря добър фризьор. Верно че и моята коса е много лоша, но никой не успява да ме направи както аз искам. Ходя в същите салони, които посещават и познатите ми, а накрая техните коси са ОК, а моята...  #Cussing out. Поради тази причина като си отида в БГ посещавам студио веднъж в началото на ваканцията и веднъж - преди да си замина. Какво да се прави. Добре че поне Рая не е наследила моята коса, за да си няма проблеми.

# 133
  • по пътеката
наистина, мои4ета, нещо ни стана тази година- досега 2 г беба не се е разболявала изобщо. сега от януари  на два пъти уши и бронхит, а аз не сам спряла от аида бронхити, пневмония, още кашлям като стар пуша4.напрово си мислех, 4е ще сдам багажа, много зле бях.всики останали ите са като мене-много студена зима и много влага направо сибир като сравнявам последните 4 зими.искам 50 градуса, ама то4но сега няма да се разсърдя , хахахахаха.какво ли ще е лятото ? newsm78 #Crazy

# 134
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте пак от мен Heart Eyes
Понеже имам доста познати(мои и на съпруга ми),които живеят или работят в Емирствата,но не са местни,та ми стана интересно,дали вашите половинки са от там или само работят там.Извинете за любопитството,който не иска нека не ми отговаря Embarassed

мъжа ми е от Шарджа, съседното на Дубай. те са сляти , така че  сме често в  Дубай.

Общи условия

Активация на акаунт