Мами в арабски страни!

• 29 200
  • 281
  •   1
Отговори
# 165
Главата горе!!!
Може да е някои срамежлив маж!
А за разболяването жи с Алиса се оправяваите по скоро.  bouquet
На мен ми казаха пола на бебето ж 20 седмица а ти като гледам си ж 17та.
Има6 о6те време!!!
Ние до тогава 6те стискаме палци за е мом4е!!!

# 166
Следващият път Лорекса.Наи важното е 4е беб4ето е добре.Тя и каката беше от срамежливите и доста късно и видяхме дудата.Живо и здраво да е.
Аз отка4ам с малкият.от няколко дена взе да се криви Sad
Не иска седнал,не иска легнал,не яде само мрънка.Като трябва да го храня косата ми се изправя.Не ми стига каката 4е е толкова злояда а сега и тои.Предполагам 4е е заради зъбките.
Ние се готвим за рожден ден на Дима.Тортата е поръ4ана гостите са поканени.Само още не съм решила какво да и купя.Иска ми се нещо по разли4но,но не ми идва на акъла.
Като се замисля колко бързо минава времето.Как растът като гъбки. Simple SmileВсеки изминал ден нещо ново. Simple Smile

# 167
  • O.A.E./ Пазарджик
как ще знаеш какво да и вземеш като не остана на света нещо дето си няма Laughing Hug
и аз това се чудя от няколко дни newsm78

ние пола на малкия го видяхме чак 7-ми месец. никой не иска да казва тук. страх ги е, че има някои като ги "наредят" едни и същи и като им кажат, че пак няма разлика и правят щуротии. та повечето лекари, особено в държавните ги е страх да не объркат Shocked
та и малкия си беше сложил ръцете точно там. казаха ми да кашлям, да се мърдам да го събудя, но мен ме хвана жал. отидохме след седмица, но сутринта, когато са по-активни. на 2 секунда каза- момче.

лорекса, ако вярваш в китайския календар , доста е верен.
ще разберете какво е , живо и здраво да е, другото няма значение.

# 168
  • Бургас
Момичета можете ли да танцувате арабските танци ? А танцувате ли на мъжете си?

стана ми любопитно ,защото си свалих уроци по такива  танци от Интернет  -

казват се Bellydance<кючек може би на бг>,но те били много трудни да му се

невиди,голям зор  Sick

не,че ще се откажа де  - все нещо ще науча

# 169
  • по пътеката
daj edin link za bellydance - gotini sa, nie si tancuvame semeino vecer ako tatko ne se vurne kusno , snoshti beshe takava ve4er ama posle minavame na diskotechni i nakraia haide po leglata!tolkova hubava arabska muzika ima! i mestna i estrada- nashite popfolk pevici otkade kradat mislite ?

# 170
Даи този линк от кадето си смакнала!
Моя маж оби4а да му тан4увам но не то4но такова за6тото аз не мога много много! Blush Blush Blush
Но тои как оби4а да тан4ува и маи тои ми танцува6е пове4е отколкото аз на него!!!  bouquet

# 171
# 172
  • O.A.E./ Пазарджик
хич ме няма по танците, но малкия и баща му ми танцуват редовно Laughing
белиденса е много добър за фитнес.

# 173
Преди танцувахме но сега не.Ина4е аз много им харесвам танците.То си е цяло изкуство направо.Как си кършат снагата  Laughing
Ина4е малката танцува като месните жени само си мята косата.Умираме си от смях
Още малко да порасне и на някое хоро ще я нау4я или ръ4еница  Joy

# 174
Честит рожден ден на Деема!
Честита ти малка принцеска!

Да ти е жива и здрава и да радва с усмивки всички наоколо!
Весело парти и по малко бели!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm59  Gift newsm67  party023  bigdance2

# 175
  bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЛКА ДЕЕМА!!!!   bouquet

Желаем ти щастливо и безоблачно детство и нека мама и малкия Халид да те слушат много.

Целувки

# 176
ч.Р.Д. на малката ДЕММА!Да е жива и здрава и винаги усмихната и послушна!Какво означава името и на арабски?

що се отнася до арабските танци и музика, наистина са страхотни.И аз искам да се науча да танцувам

# 177
Благодаря ви моми4ета   bouquet
Празникът беше 4удесен.Малката беше толкова щастлива.Днеска сутринта пак искаше да духа свещи4ка. Mr. GreenПуснала сум малко снимки в другата тема(от мариябути) ако искате да видите лудетината

maryb  името и зна4и облак които носи дъжд (но не буреносен) оле как го обясних само  Crazy

# 178
  • у нас
 Tada Tada Tada Tada
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН 
на малката кукличка (на патерица)[/color]Да ви е жива и здрава,много радост да ви носи и много да ви слушка.  
 baloni baloni hbday baloni baloni

Извинете ме,че така със закъснение ви честитя,но от няколко дена не съм много в час Embarassed

# 179
  • O.A.E./ Пазарджик
 Simple Smile или  Shocked мъжа ми ми разказа следната случка.
негов познат, който е уважаван менажер в банка, го хванала полицията в едно от емирствата пиян да шофира- 2 гряха.
на другият ден в съда го осъдили на затвор, 90 удара с пръчка по стъпалата Shocked и не знам си колко глоба. завалията. това с пръчката даже го изпълнили пред съда пред сумати народ Shocked
лошото , че сега не искат да го пуснат от затвора. май доста хора са  ядосани от дейността му в банката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт