Мами в арабски страни!

• 29 198
  • 281
  •   1
Отговори
# 180
Мерси Лорекса  bouquet
Нормално е да си разсеяна от бременноста.Аз бях такава шматка все гледах да легна да спя.

Интересна слу4ка Миме.Видя ли 4е ги "пляскат" с пръ4ка   Mr. Green
Горкият 4ове4ец,много солено ще му излезне веселбата.Ще го пуснат няма на4ин но поне ще му е за урок ще си го носи като обеца на ухото

Аз няколко сутрини под ред под терасата виждам много празни кутиики от бира изхвърлени на улицата.Някои копунясва можеби в движение Laughing

# 181
Здравеите моми4ета от 3 дни сам в много кофти настроение!
Доктора ми каза 4е бебето е седали6тно и е голямо и след 1 април да планираме секцио!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Много ме е страх!!!
Аз много исках да раждам нормално! Cry Cry Cry

# 182
Здравеите моми4ета от 3 дни сам в много кофти настроение!
Доктора ми каза 4е бебето е седали6тно и е голямо и след 1 април да планираме секцио!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Много ме е страх!!!
Аз много исках да раждам нормално! Cry Cry Cry
Е спокойно де!Верно е,че по бързо се възстановяваш като раждаш нормално, но все пак доста жени раждат секцио та даже и по собствено желание.Важното е бебчето да е добре иначе болката се забравя в мига в който видиш малката душичка на бял свят newsm10

# 183
Не бои се Кремакула.Не се натъжаваи.Слу4ват се такива неща понякога,не виждам защо се тревожиш.Гледаи от добрата страна на нещата та нали скоро ще си гушкаш беб4о(живот и здраве)
Приготвила ли си вси4ко необходимо?Сигурно таткото е под голямо напрежение.Ми то не остана мног време до голямото събитие.Хаиде горе главата ние сме с теб   bouquet

# 184
  • O.A.E./ Пазарджик
добре е , че поне по-рано се е разбрало и ще си подготвена. опитай се да мислиш положително. никога не знаем до последния момент какво ще стане. може да реши да се обърне Wink
 Hug и   bouquet от нас.

# 185
Ох незнам за6то толкова много се стресирах!
Вси4ко ве4е сме подготвили, купихме вси4ко за болницата и за изписването и по принцип вси4ко което 6те ми е нужно парвия месец!
А таткото трески го тресат, все казва 4е няма тарпение да му нацелува дупето на бебето  bouquet
И аз ве4е нямам тарпение да си гу6кам маника!!!
Все му говоря,не вярвам да се обарне 4е докрота каза 4е е големи4ак!
Поне се радвам 4е тои е добре, ако не6то не бе6е наред наистина 6тяh да се скапя!!!
Радвам се 4е тои е добре и е големи4ак естествено като ба6та си!
Мерси за подкрепата мили4ки!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 24 мар 2006, 22:39 от kremakula

# 186
Simple Smile или  Shocked мъжа ми ми разказа следната случка.
негов познат, който е уважаван менажер в банка, го хванала полицията в едно от емирствата пиян да шофира- 2 гряха.
на другият ден в съда го осъдили на затвор, 90 удара с пръчка по стъпалата Shocked и не знам си колко глоба. завалията. това с пръчката даже го изпълнили пред съда пред сумати народ Shocked
лошото , че сега не искат да го пуснат от затвора. май доста хора са  ядосани от дейността му в банката Simple Smile

Колко парадоксално!
И първобитно!

# 187
  • O.A.E./ Пазарджик
Simple Smile или  Shocked мъжа ми ми разказа следната случка.
негов познат, който е уважаван менажер в банка, го хванала полицията в едно от емирствата пиян да шофира- 2 гряха.
на другият ден в съда го осъдили на затвор, 90 удара с пръчка по стъпалата Shocked и не знам си колко глоба. завалията. това с пръчката даже го изпълнили пред съда пред сумати народ Shocked
лошото , че сега не искат да го пуснат от затвора. май доста хора са  ядосани от дейността му в банката Simple Smile

Колко парадоксално!
И първобитно!

айде да не почваме да спорим по въпроса, че като опре до нас и по-жестоки методи ни се струват подходящи.

# 188
Не,че нещо но наистина това е доста първобитно...все пак живеем в 21 век!

# 189
  • по пътеката
кремакула споко има време може в последната седмица да се обърне и ако ти се размърда корема като, 4е има бебетръс, може да не се наложи секцио. аз като ти гледам термина и сравнявам с последното ми раждане то4но след утре да си го гушкаш - ние го изтеглихме напред с доктора 22 дни не го знам как му щукна каза утре ще бъде да не стане беля,4е аз съм много рискова и предполагам, 4е линда е навлязла в таза а там е забранено за бебета-тясно и неуютно. все пак  според мед сестра е била 3.450, ами за още 3 седмици какво ли слон4е щеше да стане и тя и мама.да са живи и здрави и децата и ние да си ги гледаме,  Peace Hug  bouquet

Колко парадоксално!
И първобитно!

определено, ако опре до мене и семейството ми мога да надмина инквизицията по изобретателност, само да ми падне! хахахахаха като навсякъде простъпката изисква наказание, пък методите са според традициите.
ако не дишаш тукашния въздух и не си в средата, вси4ко, което се пише или разказва или предава по клю телефона си е просто небивалица.
по4на при нас сезона на сватбите, моми4ета !!!  bouquet bowuu

# 190
  • O.A.E./ Пазарджик
не са ме поканили още на някоя  Close Joy
ще ми иде диетката Laughing
но добър повод да си купя някоя нова дрешка Mr. Green

# 191
  • по пътеката
аз съм от неделя до неделя с два дни по4ивка,  на сватбите не ям, ама на по4ивките се опрасва. как не мога да си внуша като за уроките да имам воля и с внушение да стана моделка. newsm78 #Crazy за дрехи и аз си мисля сериозно. тука не искат да се повтарят за разли4ните ве4ери, и може да се из4ерпи арсенала. аз най- ве4е се радвам за срещите с една бургазлийка и семейството й и4е вси4ки сме по живота и веселото, особено като не сме с децата. ура за новия сезон при нас по4на топлото!миме давай диетата, ако става и действа, 4е как ще махам якето!?  Peace Hug

# 192
И на мен ми се ходи на сватба ама българска,4е тукашните нещо не ме кефят  Mr. Green
Имам 2-3 приятелки и все има викам аиде бе време ви е,кръстница ще стана,но не може никои да ги излъже. Twisted Evil
Стига с тез диети бе моми4ета.Пробвах 4 диети ве4е,Свалих  около 8 кила и пове4е не мърдам,а имам още 5 да свалям.Сега диета не спазвам, но пък  хапката я намалих до минимум. LaughingПове4е салата и многооооо вода

# 193
  • O.A.E./ Пазарджик
е и аз ги спрях диетите, ограничавам само сладкото и съм на специалния фитнес- бебеправене Wink

# 194
  • по пътеката
 Peace Hug :lol:a taka mime dawai edno momi4e na toz krasawec da stawa batko! a i taka se smykwa mnogooooooo dobre i byrzo hahahahaha

Общи условия

Активация на акаунт