Мами в арабски страни!

• 29 195
  • 281
  •   1
Отговори
# 195
моми4ета каде се изгубихте!!!
Много сватби много не6то маи!!!
На мен малко ми остана!!!
Ве4е нямам тарпение да си гушкам Самито!!!
 pregnant newsm32

# 196
Dobro utro na vsi4ki ababski bebeta i mai4eta!! smile3525
Vremeto v BG e neveroiatno priatno i slun4evo! idealno za razhodki!  smile3533 Malko da vi podraznia-hi hi hi.. bg
Kremakula, pojelavam ti leko rajdane i prekrasno beb4e!!!  ylinfant

MLN и Мария, много поздрави и за вас и ва6ите де4ица!!!! newsm51

Добро утро на всички арабски бебета и майчета!
Времето в БГ е невероятно приятно и слънчево! Идеално за разходки!
Малко да ви подразня - хи хи хи.
Kremakula, пожелавам ти леко раждане и прекрасно бебче!!!

Моля, пиши на кирилица!

Последна редакция: нд, 02 апр 2006, 21:34 от Diviana

# 197
Кремакула аз пък си мислех 4е ве4е се гушкате а то още малко останало Laughing
Стискаме палци и да се похвалиш еи.Как ще раждаш последно?Спокоина ли си?Колко килограма си ка4ила до сега?защото аз все още се боря с последните 5 кила и не мога и не мога да ги сваля Sad

Веси78 не можеш да ни подразниш,защото ние тук ве4е тръгнахме на плаж Laughing
Ве4е съм с перфектен тен.На малките им се отразява много добре.Малката полудява като види морето,как не и щипе тази  вода незнам.Още месец и ние ще си ходим в България 4е дядото ве4е приритва за децата.
Разбра ли какво ще е бебенцето?Таткото доиде ли?
Между другото кутията ти е пълна.

Лек ден моми4ета

# 198
Ох днес говорих с лекаря!!
В понеделник влизам в болницата, вьв вторник сме планували секцио!!!
Татито 6те доиде като излезна от болницата сме се разбрали!!!
днес му казах 4е другата седмица 6те е татко и тои като малко дете се радва, звани ми през 10 мин, голяма картинка!!!
Досега сам ка4ила 10 кг но аз си бях малко палничка, а бебето е голямо така че се успокоявам е барзо 6те ги смакна!!!
Бебето е момче 6те се казва Сами!!!

# 199
О, чудесно! Сами ще се роди на 04.04! Да му е на късмет! Искам да ти кажа, че хич нищо не са 10 кг отгоре...аз сигурно бях 30, а сега съм много по-слаба от когато и да било. Важното е да си щастлива, спокойна, ако имаш и мляко - хапвай си, не се бой! Природата си знае работата! Много поздрави от Кувейт! Запознах се тук с български майчета с дечица, ходим всеки четвъртък на Грийн Айланд, много е приятно. Има бебета на всякаква възраст, така че те чакаме с нетърпение!  Laughing Аз планирам да върна Лазар в Бг към юни, малко е късно т.е. жегите вече ще са почнали, ама по-рано не вярвам да успеем. И Лазар е пролетно бебе, майско. Беше чудесно време и всеки ден навън и зелено...красота! Стискам палци за лесно раждане! Малко боли след упойката, и аз съм секцио, но се напъвай да се движиш, като ти кажат, че можеш да ставаш - болката минава по-лесно и бързо с движение. Ами това е от мен!

# 200
Моми4ета ще гледате ли затъмнението.Тука във вестника пишеше 4е не било хубаво да се гледа от бременни жени.Искам да го гледам само 4е незнам от къде да си взема специялните о4ила Laughing

# 201
Много ви благодаря милички!!!
Аз днес сам на анестезиолог и вече трепна в очкване!!!
А Таткото вчера не знае6е на кои свят се намира!!!
А другата седмича не знам как 6те е тои е толкова развалнуван!!!Аз не по малко!!!
И аз си мисля че 6те сваля тези кг барзо не са много!!!
А мисля на кувеит да доида кам края на юли, точно в горе6тините, но искам да сам до мажа ми и аз не издаржам вече!!!
Лек ден и тук е много хубаво време сaмо се разхождам!!!  bouquet

Последна редакция: ср, 29 мар 2006, 15:18 от kremakula

# 202
Момичета аз затамнение не гледах, но то си е както и предния път, притамня като че ли 6те вали и стана по хладно, ни6то особенно!!! newsm78

# 203
Тука имаше облаци и нищо не се видя  Sad
Нищо другият път живот и здраве.

# 204
Vsi4kite mi poznati dnes biaha s glavobolie, vklu4itelno i az. ne sum poglejdala kum sluntseto, no vuzduha be6e mnogo tejak i az poburzah da se pribera, 4e v4era 4etoh v GULF NEWS za indiiskite poveria. Posle pak izliazoh, no zavalia  smile3518.
Kremakula, ne se strahuvai. Vsi4ko 6te e OK  newsm10. Vsi4ki kazvat, 4e tova e nai-sladkata bolka.
Vsi4ki sme s teb!!! 6te razkazva6 posle! smile3525

Всичките ми познати днес бяха с главоболие, включително и аз. Не съм поглеждала към слънцето, но въздуха беше много тежък и аз побързах да се прибера, че вчера четох в
GULF NEWS за индийските поверия. После пак излязох, но заваля. Кремакула, не се страхувай. Всичко ще е ОК. Всички казват, че това е най-сладката болка.
Всички сме с теб!!! Ще разказваш после!

------------------------------------
Моля, пиши на кирилица!

Последна редакция: ср, 29 мар 2006, 18:07 от Diviana

# 205
  • O.A.E./ Пазарджик
малко гадна новина. тези дни Иран са пуснали 2 бомби на границата в Емирствата. Радари не са ги засекли. А и те точно това са искали да докажат на американците-че притежават такива, които не могат да засечат. няма да го прочетете във вестниците, но го знам от сигурен източник.
казвам го не за да предизвика паника, а за информация.
коментарът ми е  Shocked и  Sick .

# 206
Ох много кофти наистина!!! Sick Sick Sick
Ама вие сте далече от границата, нали сте в шаржа!!!
Ама си е гадничко,и мен ми се сви коремчето!!!
 #Crazy #Crazy #Crazy
Вие се пазете!
този мачуган е много сладак, ох пу пу да не ви уроки на маниците, наистина са много готини, аз Inshallah другата седмица 6те си гушкам бебчо!
Нашто тати каза че вторник било хубав ден и планувахме секциото за вторник!!!
Искам да си го гушкам вече а ми мъжа да доиде че не издържам вече без него!!!
Досега си говорихме и се гледахме на видео и двамата си пускаме салзичките!!!
Ама си казвам такъв ни бил късмета, това е изпитание за силата на нашата любов!!! Cry
след 10 дни ште гушкам двамата наи-любими мъже на света!!!
Абе Мария мъжа ми ми каза че трябва да се каже Бисминлях в ушенцето на новородено, мога ли аз да го кажа вапреки че не сам мисулманка? newsm7

# 207
  • O.A.E./ Пазарджик
ти за нас не се притеснявай. Hug
иранци не вярвам да направят нещо на тая страна, защото 1/3 тук са техни граждани. второ тукащните управници успяват да балансират и да не се карат с никого. до сега не са нямали проблеми с никой.
яд ме е, че крият такава информация. паниката е едно, друго е да си наясно.
като се роди бебето се казват адан и икама- повикването за молитва и началото на молитва. така, че по-добре, ако мъжа ти не е с теб, кажи на някой, който е мюсюлманин да го каже. ти ако искаш по-добре кажи Алла Акбар, но ако не ти идва от сърце по-добре недей newsm78.
Ще се моля за вас всичко да е наред във вторник и да си гушкате малкото момченце.
децата променят всичко и правят живота ни смислен.
много щастие ти желая!

# 208
малко гадна новина. тези дни Иран са пуснали 2 бомби на границата в Емирствата. Радари не са ги засекли. А и те точно това са искали да докажат на американците-че притежават такива, които не могат да засечат. няма да го прочетете във вестниците, но го знам от сигурен източник.
казвам го не за да предизвика паника, а за информация.
коментарът ми е  Shocked и  Sick .

всичко знаем Wink и къде  ги произвеждат знаем...и какви материали използват, засечено е всико(не от американците , ама те затова си плащат всяка  година на Израел....."помощи") Simple Smile Peace с добри чувства....

# 209
Не остана кремакула/Още малко и ве4е ще се 3-ма(живот и здраве0
При раждането на малките мъжът ми им каза там каквото то4но се казва.Не мисля 4е би било правилно ако ти го кажеш,след като не си мюсюлманка.Остави го като доиде таткото.
А за обрязването какво сте решили/кога ще го обрязвате?Аз като се сетя колко се притеснявах и страхувах,но напразно.Според мен колкото по малък толкова по добре.
Ние ве4е си имаме 2 зъб4ета.Много съм щастлива.Как растът като гъбки.
Каката се разболява.Носът и те4е и кашля малко,та днеска сме си у дома да се лекуваме

Общи условия

Активация на акаунт