Мами в арабски страни!

• 29 233
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
  • O.A.E./ Пазарджик
МарияБути -гущер4е в къщата е на хубаво и на щастие...не го хварляй през терасата ,а го пусни на вън да си живурка;.....е първо трябва да го хванете де...Жалко за ваканцията ви във Фр-я ,но и в БГ ще си изкарате страхотно според мен...Исках да ти кажа 4е малкият е голям сладур  Heart Eyes,жалко 4е нямаме моми4е ...но кой знае ,следващото може и да е .... Laughing

хи4 и не съм си помислила да го хвърлям през петия етаж. колкото и да не ги харесвам не съм толкова жестока Simple Smile
за Бг съм се приготвила този път Grinning. 6те наема кола и ще обикаляме пове4е. за крадлите съм си купила малка 4анта, която е по4ти като гривна да си слагам телефона и парите hahaha и Моторола слим ми купи мъжа да ми е по-лесно да си го слагам вътре Joy
сериозно мисля да покажа на малкия много места. сега ве4е ще може а разбира пове4е.
благодаря за комплиментите!пу-пу да не са му уруки. има пъпки по бузите от моето мляскане Embarassed

гледах CNN. Дубайска фирма купила правото да управлява няколко американски пристанища. толкова са наплашени от тероризъм, 4е дори Буш се опитва да развали сделката. 4ак и бившия президент Картър се е намесил newsm78

http://www.cnn.com/2006/POLITICS/02/21/port.security/index.html

# 91
И в Кувейт нищо особено. Вали дъжд, хладно е. Обаче ще има парти в посолството за 3-ти март, от 2 до 6 часа bowuuТаман като за дечица! И конкурс за детска рисунка, ама Лазар едва ли ще участва Laughing Инак той е на странен хранителен режим - яде до обяд. Или поне леля Айша така казва...Ние с баща му го виждаме след следобедното спане, когато я хапне малко плодове, я не...и е готов да си ляга към 9.00ч. Добре изглежда, очаквам сам да се включи във вечерята newsm78 П.П. не се изненадвам на американската позиция, Буш предложи и атомни централи да почнат да си строят, за да не са зависими от света...Те малко имат проблем с обвързването, освен ако не го контролират изцяло.

# 92
  • O.A.E./ Пазарджик
не искам да го обръщаме на политика, но най ме е яд , 4е  за тях вси4ко и навсякъде е позволено и се бъркат  на другите в политиката и икономиката. не вземат да си оправят тяхните бакии, в които са потънали, не затънали ве4е.

# 93
Чета днес по вестниците за сблъсъците (много меко казано) между шиитите и суни в Ирак, но нещо ми остава неизказано/недообяснено: сега, ясно, че в Ирак шиитите са мнозинство, и че не са били на власт от 12 век и т.н., но може ли някой да ми обясни каква е "теоретичната" разлика между двете групи, по принцип? Ако някой знае някои подробности, ще ми е интересно да чуя. Мерси.

# 94
  • O.A.E./ Пазарджик
http://www.islamfortoday.com/shia.htm

http://www.bbc.co.uk/religion/religions/islam/subdivisions/sunni_shia/

Садам Хюсеин е сунни. той беше на власт в последните години по знаем какъв на4ин, въпреки 4е шиите са болшинство.
колкото до конфликта. не мисля, 4е някога ще приклю4и. аз ли4но съм сунни и знам, 4е те приемат пове4е другите религии, отколкото шиа мюсюлманите.

# 95
  • у нас
Здравейте и от мен мами. wavey Едва наскоро видях темата за мамите в арабските страни.Чета ви с удоволствие.Моята половинка е от Сирия,но вече 18 години живее в БГ.Ходила съм в Сирия само но гости,като едното гости беше около 4 месеца.Понеже не съм видяля тема за мами ,омъжени за араби и живееще в България,реших,че ще е най-удачно да пиша тук при вас,ако нямате нищо против
 newsm03Аз съм от Пловдив,имам дъщеричка на 3 годинки и както е видно от лентичките ми,чакаме второ в началото на Август.Мисля че е излишно да уточнявам,че се надяваме да е момченце. newsm47
Ами това е от мен за сега,да не става много дълго.Приятен ден на всички вас smile3503

# 96
  • по пътеката
привет след дълго боледуване, някои знаят, някои не! за новите тука едно добре дошли!та какво ново при вас мами от арабски страни, малко е затихнала темата.мисля, 4е има някои дами , женени за араби и си живеят в бг от години.
алиса предполагам си про4ела за сунитите и шиитите, нещо като католици и протестанти, за последователите на мохамед  и имам али е спорът,тука са суните, само в иран и ирак има шиити.  Hug Peace

# 97
Добре дошла Лорекса.
Нищо ново при нас,освен 4е ве4е 2-ри ден вали.Улиците са като 'реки'.И е доста хладно та си седим у дома.Малката отка4а и ве4е се 4удя с какво да я занимавам

# 98
  • O.A.E./ Пазарджик
Lorexa, добре дошла при нас!  bouquet
в Пазарджик има доста българки омъжени за сирийци. като си дойда във БГ лятото, живот и здраве, ще се обадя стига да искаш. ние сме близо.  Wink
пожелавам ти лека бременност и ме4таното мом4енце!  

# 99
Дабре дошла Lorexa!!!  bouquet  bouquet
Нищо ново и при мен бебо упорито рита.Тати все пита как е и иска да га види!
Леко бременеене!  bouquet

# 100
Lorexa, добре дошла и от мен!
Аз също съм бременна и чакам момченце към края на юли  Laughing. За жалост тази година няма да мога да се прибера до БГ тъй като реших да родя тук, но иначе съм от Асеновград /съвсем близо  Wink/ и следващата година определено можем да се видим вече с нови бебчета.
Лека бременност!

# 101
  • у нас
Здравейте мамчета,радвам се че така мило ме посрещате и приемате във вашата групичка Heart Eyes.Ще се радвам да се видя с всяка една от вас,стига да можем. Hug
Elip,с теб може и по едно време да родим.Аз уж съм за 14-08 но ако и този път родя по-рано (каката се роди 20 дена по-рано) може голямото събитие да е още през Юли

# 102
  • сред маслини и портокалов цвят
Добре дошла и от мен, Lorexa!Убедена съм, че ще се чувстваш добре сред нас.
Аз също съм омъжена за сириец, 13 години вече.Съпругът ми е от 23 години в БГ, учил е тук архитектура.Иначе е от Латакия.
Твоят съпруг от кой град в Сирия е?Сигурно и той е учил в България?
Много се радвам, че се появи още някоя омъжена за сириец Grinning.
Лека бременност ти желая!

# 103
  • у нас
Здравейте пак от мен Simple Smile
Jasmin, радвам се да се запознаем.Моят съпруг е от Хомс.От 1984 година е тук,завършил е стоматология и след това си е заминал.Но както повечето арабчета Mr. Greenне му понесла раздялата с БГ и се върнал отново през1996.От 1998 сме заедно.Това е на кратко.Ти къде живееш, в БГ или в Сирия? На мен лично живота там не ми понася,в смисъл,че повече от месец не мога да остана.Изнервят ме с техния ритъм на живот. Crossing Arms Thinking
Имам въпросче към всички вас милички.Кажете ми кой от двата езика децата ви владеят по-добре.Естествено това зависи от средата,в която растат децата,но определено моята дъщеря ме притеснява,като категорично отказва да говори на арабски Naughty Не знам дали е от възрастта или от инат,но единственото,което казва на арабски е да брои от 1 до 10,иначе разбира.Разбира,но когато и отърва,а когато не---не разбира нищо Mr. GreenТе това си е арабското инатче Joy

# 104
Не се притеснявай Lorexa. Дъщеря ми е същата, нищо че живеем в Арабията. Говори главно на български и смесва малко с английски. На арабски знае само "Ля" и "Рая амура"  Laughing. Даже и другите деца учи на английски /добре че поне не е започнала да ги учи на български  Wink/.
Нека тати продължава да й говори на арабски. Ще го научи. Ние в къщи сме така - тати й говори на арабски, тя отговаря на български. Милия на стари години трябва да учи нов език. Имам намерение от септември да я пусна на градина и там се надявам да започне да говори по-добре на който и да е от езиците  Thinking, но ще видим какво е положението след идване на новоте бебче.

Общи условия

Активация на акаунт