"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 186.2

• 58 557
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кадро ,малко размацотено  Mr. Green

# 616
# 617
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 618
Неси това ли е опровержението от мениджърката на Ча Hug Hug Hug

# 619
  • в очите на дъщеря си
Оххх, мн интересни снимки .....искам вече да започвааааааа smile3511 smile3511 smile3511

Интервюто със Седеф Шахин

Скрит текст:
Предлагаме ви 1 част на интервюто със Седеф Шахин.

Седеф Шахин играе в реклами и тв сериали от 12 годишна. Най-успешната й роля е в "нарекох те Фериа" (огледален свят). Сега с много вълнение тя отива да се яви на кастинг за пълнометражен филм. Сядаме да разговаряме с нея преди да тръгне от Каракьой за снимките.

"Peri MAsali" е първият ти филмов проект. Защо прие тази роля?

С.Ш. Това е нещо различно за моята кариера спрямо предишната ми работа. Играя в театъра, снимам се в реклами и телвизионни сериали. Сега дойде времето да се снимам и в киното. "Peri MAsali" е проектът който търсех. Сценария е ясен и силен, ролята която ще играя е атрактивна за мен. Разбира се и режисурата на Бирай Далкран беше решаващ фактор за да взема това решение.

Повечето време играеш в Кентер Тиатър, ръководейки го заедно с Йърдъз Кентер, и за твоята игра получи награда. Ще се върнеш ли отново в този театър през новия сезон?

С.Ш. Да играя в пиесата на Йожени Стикланд "Кралица Леа" за ме беше мечта. Опитът който придобих е неописуем за моята кариера. Да изиграеш над 150 любовни истории под ръководството на Ъълдъз е мечта на всеки актьор. Затова се определям като късметлийка. След такъв опит е трудно да се вземат решения. Но определено сега пред мен стои въпроса да опитам в киното. Заедно С Йълдъз търсим нов проект в който да се включа. Когато се спрем на такъв, определно пак ще го реализраме заедно.

Когато играеш в сериали или в театъра, какви са твоите очаквания?

С.Ш. Двете са много различни. Когато се снимаш в телвизията, очакваш да имаш по-висок рейтинг и да те гледа по-голяма аудитория. В театъра е обратното. Там публиката е по-малко, но очаква да ивид доколко вярваш в нея. Хората които идват на теартър очакват да споделиш с тях своите мисли.

Получийме много въпроси от твите фенове в нашия форум. Може ли да ти ги задам?

Играла ли си роля на злодей в телевизията?

С.Ш. Добра или зла (смее се). Давам всичко от себе си когато играя ролята на лошата. За да представиш тази роля трябва да си възможно най-зъл. Това обикновено предизвиква добри реакции на публиката. Отрицателната реакция обикновено я приемам като нейната роля. Но и двете реакции ме правят щастлива.

Боядисваш ли си косата?

С.Ш. Не косата ми е естествено червена. Когато съм се родила е била маклко по-светла.

Докато играеше Джансу в "Нарекох те Фериа" (Огледален свят) ти беше малко пълничка. Сега пред мен стои една фина млада жена. Как успя да се пребориш с килограмите?
С.Ш. Разбира се, че ми беше трудно да намаля теглото си. Зодията ми е такава, че все ми се яде. Обичам сладкото. За да преодолея това правя гимнастика. Освен това ограничавам захарта и си казвам "Не ми е позволено да качвам килограми.

Край на 1 част. Превод от английски Димир Говедаров.

Седеф Шахин играе в реклами и тв сериали от 12 годишна. Най-успешната й роля е в "нарекох те Фериа" (огледален свят). Сега с много вълнение тя отива да се яви на кастинг за пълнометражен филм. Сядаме да разговаряме с нея преди да тръгне от Каракьой за снимките.

Участвала си в сериалите “Belalı Baldız”, “Sevgili Dünürüm”, “Mert ile Gert” и “Adını Feriha Koydum” (Огледален свят). Те бяха много добре приети от зрителите. Твоето участие е по подходящо за исторически сериали. Играла ли си в исторически сериали?

С.Ш. Хората винаги казват че съм подходяща да изпълнявам ролята на герой от 40-те години на мналия век.Този период ми харесва най-много. Много бих искала да играя персонаж живеещ този период.

Известна си с това че пазиш личния си живот далеч от медиите, но много от твоите фенове са любопитни. Голяма част от въпросите им са свързани с това. Има ли нещо специално в личния ти живот?

С.Ш. Не, няма нищо специално.

Какво? Това красиво момиче само ли е?

С.Ш. Благодаря ви, но сигурно си има причина за това. Мисля че съм твърде придирчива (избирателна).

Как разбираш кога си влюбена?

С.Ш. Разбира се че свързвам любовта със страстта. Ако изпитвам силна страст кън даден човек... Ако е заради истинската любов, не трябва да очакваш нищо насреща. Когато проявяваш интерес към някого, очакваш и той да прояви подобен интерес. Това не означава, че трябва да си обсебен, поне аз не съм такъв човек. Човек може да бъде влюбен в кариерата си, семейството, детето си, дори и в любимото си куче. Без да очаква или да иска това да му бъде върнато.

Какво мислиш за мъжете?

С.Ш. Светъл, някой който не го е страх от отговорности, съвестен... Човек, който приема това което вижда без много да го взима навътре.

Като се позоваваш на твоите отговори, била ли си влюбена?

С.Ш. Според това което отговрих, да.

Добре нека да анализираме това, което пишат социалните медии. Виждали сме че получаваш много предложения за брак от различни хора от различни страни.

С.Ш. Съобщенията, които получавам от моите фенове, ме правят изключително щастлива. Наистина, имайки предвид възрастта си , получавам стотици предложения за брак, но това се дължи на моята тайнственост.

Как се виждаш семейна?

С.Ш. Когато виждам семейни двойки около мен ми се струва, че социалния им живот се е изпарил.Това малко ме стресира. Мисля че, ако двама души не се задушават взаимно и не ограничават връзката си, то техния брак ще е дълъг и щастлив.Това е възможно само ако между двамата съществува огромно разбирателство.

В социалните медии виждаме твои снимки с деца. Това да не е предсказание за в бъдеще?

С.Ш. Ха-ха (смее се) Как ви изглежда? Да станеш родител е най-страхотното чувство на света. Като много други жени и аз искам да имам деца в бъдеще. Когато намеря подходящия човек с удоволствие ще стана майка.

Кога ще те видим отново на екран?

С.Ш. Ако Бог е рекъл скоро...

Едно интервю на Sinematelevizyonlifestyle.com. Позоваването на източника е задължително!
Превод от английски Димир Говедаров.

Източник facebook -Огледален свят - сезон 2

# 620
# 621
  • в очите на дъщеря си
Момичета , пуснала съм ви новата тема от сега, че ще се прибера късно ,а като ви знам възможностите......... Mr. Green

Има неща , които ще по променя , но не мога от работа за това по късно.

# 622
Тинче, благодаря за интервюто! Hug Какви са тези фенове, че чак брак да й предлагат? Shocked

Снимките са супер, гледайки тази на която връзват вратовръзката на Яман ме навежда на мисълта, че едно към едно ще следват нещата, особено в началото. Peace
Ама Яман ми въздейства повече от Райън. Що ли?! Mr. Green

Скрит текст:
Щях да получа инфаркт преди малко. Влизам си в Туитъра и гледам, че Чаатай ме последвал? Shocked Пооглеждайки отново - то пак Ча, ама фенски профил. ooooh! Тия хора ще ми вземат здравето, бива ли такива шеги. hahaha

# 623
Зори,  Hug за няма нищо ще се гътниш бе душа  Mr. Green

# 624
Неси това ли е опровержението от мениджърката на Ча Hug Hug Hug

Да, това е.

Едже Йоренч също постна линк към изявлението на Озбудун, до линка написа с главни букви ''ВАЖНО ОБЯВЛЕНИЕ''

Ето и превода му:
''Искаме да съобщим на цялото общество, че излезналите на 11.08.2013 в някои вестници и телевизионни канали новини за актьорът, който представляваме-Чаатай Улусой, са напълно неверни. Напълно далеч от истината са новините, според които има кокаин и в доклада на актьорът ни Чаатай Улусой, изготвен от специалния отдел по химия в Института по Съдебна Медицина и появил се по време на тайното разследване, и в кръвта, в урината и в косата му. Понеже такива неоснователни новини вредят на човешките му права и на кариерата му, моля да покажете чувствителност във връзка с новините, които ще правите''

# 625
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зори,  Hug за няма нищо ще се гътниш бе душа  Mr. Green
Тъкмо грабвах тела да го набирам,еее семейни скандали ще предизвикат и те пък  ooooh! Mr. Green

# 626
# 627
Привет семейство Hug Hug Hug

Брей, пак сте взели засилка Joy Joy Joy ще успея да се запиша в тази тема преди да я изпишете.

Близне, както винаги е страхотна. newsm51 newsm51 newsm51

Мн добре ми изглеждат на снимките, дано да се получи, че все още съм малко предубедена, дано да греша.

Неска, душа каква е тази статия където си превеждала малко по нагоре, пак ли е имало подмятания за аферата през февруари?

Нещо ново има ли?

Добре дошли на новите момичета Hug

# 628
Зори, ами то си е направо за  Shocked  Laughing

Ради,радвам се,че ни навестяваш  Hug

Неси,мерси за превода   bouquet

# 629
  • Банкя
Мисля ,че стана добра реклма с този к...ин.
Пък Серенаййката е сладка тук.

Общи условия

Активация на акаунт