КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 237
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Аааааааааааааааа без депресии МОЛИМ  Naughty

Я бързо да се усмихнеш, да си гушнеш половинЪт и всичко ще е една идейка по-хубаво  Hug

Ма и аз съм ученичка бре, нали започнах курса за зъболекарска медицинска сестра   costumed050 doctor

Тва с тия консерви  ooooh! Много обичам маринован чорбаджийски пипер в буркани, печени камби с чесънче, компот от сини сливи.........Ма няма, няма и да има  Tired

Лека нощ милички.Отивам аз да слагам ученичката да спи  Hug

# 166
Здравейте, мили мои.

Минавам набързо да почерпя - днес мъжът ми и Коко имат рожден ден. Да са ми живи и здрави, да постигат успехи и да бъдат щастливи.  Praynig Heart Eyes

# 167
Фея, честити рожденици! Да са ти живи и здрави! Много щастие, късмет и успехи им желая!!!

# 168
Фейче живи и здрави да са рождениците, само хубави работи да им се случват и нека късмета е винаги до тях!

# 169
  • Пловдив
Фейче живи и здрави да са рождениците,много успехи и късмет!

Честит рожден ден ,АНКАСЧЕ!
 Пожелавам ти много здраве ,щастие ,много любов и винаги да си заобиколена от верни приятели . Весел празник !

Всички останали ви прегръщам  kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

Люска как си? Thinking
МАРИ ,а ти ? Tired

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 21:32 от ЗИЧЕ

# 170
 wavey  Привет, привет, мили дружки  Hug

Първо - Фейче, макар и на патеричка, но от цялото си сърце пожелавам много здраве, късмет и безброй хубави моменти на твоите рожденици  newsm10  smile3525 newsm51

Второ - Докато не е минал денят да почерпя, че днес пораснах с още една година  Simple Smile Зиче, благодаря за хубавите пожеланията  Hug

Само набързо да кажа, бяхме за 3 дни на море, върнахме се и заминахме на другарска среща със състуденти на скъпия. Използвахме случая и с нашите приятели си направихме пак една мини обиколка  из красивите кътчета на милата ни Родина. Посетихме пещерите - Деветташка, Съева дупка, Божиите очи, Бачо Киро. Бяхме в Дома на пещерняка - невероятно красиво място, трябва да се види, не може да се опише. Минахме през Троянския манастир, Дряновския, Преображенския, Св.Петър и Павел и на доста още места. Днес благополучно се прибрахме надвечер. В къщи, да си похваля дечицата  - бяха приготвили доста неща, само метнахме едни пържолки на скарата и седнахме да се почерпим, та до сега и бързам да ви нагледам, но не съм ви чела много подробно. Утре на спокойствие, че доста ми е изморено в момента - от емоции най-вече, но пък са хубави  Simple Smile

Hug Hug Hug lovekiss Two Hearts

# 171
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравейте, момичета. На няколко пъти питате защо не пиша и някак ми стана гузно... не пиша, защото тук струи толкова позитивизъм, а при мен нещата не са такива. Не мога да се намъкна в темата и да рева... Много ми е тежко, опитвам се да се нагаждам към новото си съществуване, но липсата е огромна. Много страшно било да останеш без другарчето си. Затова и не пиша. Може би някога по-нататък, когато успея да изплувам... Ако успея...
Но ви чета. Тук съм.
Прегръщам ви всички.
МарИ

# 172
Две птички летели......Особено втората!!!  Mr. Green
Особено средната(аз така го знам). Mr. Green

Момичета много си ви обичам,ама що така ми е депресивно не знам.....Айде маЩам се да не ме биете задружно Mr. Green Laughing......
И на мен ми е депресивно, мила, такова ревливо, и това, че винаги се опитвам да съм позитивна и да давам кураж, не значи че всичко ми е наред, и че очите ми не се пълнят със сълзи ...
Но и аз не искам да развалям хубавата тема, обаче понякога наистина имам/е нужда да се изплачем на някого. Hug

Анкасче, на патерици, но от сърце - Честит рожден ден!  bouquet
Пожелавам ти много здраве, късмет, хармония и любов и сбъдване на всичките ти желания!  Heart Eyes

Марѝ,  hug Когато решиш да пишеш, да споделяш, въобще каквото и да решиш - насреща съм.

# 173
  • Видин
Привет, мили дружки! Hug

Първо да честитя на патерици на Фейчето и на Анкасчето празниците!
Желая ви здраве преди всичко, много късмет и усмивки!

Ели, много сте сладки с Анитка!Целувки Hug

Момичета, прегръщам ви всички! Hug

# 174
Добрутро! Hug
Аз вече съм с кафе пред компа, но тъй като обещах да не се пререждам със сервирането му - само ще отбележа, че го пия. Sunglasses

Вчера ме тресяха едни нерви, едно чудо и утре ще ходя отново до НАП, заради ЗО!
Имам липсващи месеци без осигуряване(при положение, че внасям всичко и имам платежни), но ме съмнява, че ония малоумници(предишните ми работодатели), не са ми ги внасяли за 2-та мизерни месеца, в които се мъчих и не подвивах крак! ooooh!
Оплаках се!(и ми олекна малко)
А на вас ви желая - лек и спокоен ден!

p.s. Жалко, че вече почти никой не пише тук ...  Confused

# 175
Мамче, и аз пия кафе и след малко отивам на работа  .
В системата на НАП можеш да видиш за кои месеци нямаш осигуровки и после да ги осъдиш, ако бившите работодатели са виновни.

# 176
 wavey

Привет, привет, нареждам се и аз до Мамчето и Хейли с кафенцето  Simple Smile

Благодаря ви мили момичета за хубавите пожелания, да ви се връщат многократно на вас и близките ви  Hug

Нещо не мога да се справя из къщи с това по-дълго отсъствие. Много работа се насъбра, отделно знаете и на село имам проблем с баща ми, та търчим напред назад, но няма как.

p.s. Жалко, че вече почти никой не пише тук ...  Confused

Thinking Амииии  и аз не знам....., надявам се поне всички да са добре и при възможност да се  обадят  Hug 

Момичета няма да ви изброявам, но си мисля за всяка една от вас, прегръщам ви и ви пожелавам хубав и спокоен ден  Hug lovekiss Two Hearts

# 177
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Няма ме и вас също ви няма ,какво става бе еййй newsm78 Налегнаха ни проблеми ,работа и мъка за това е, знам ,но нека кой когато иска да пише ,нали всеки знае ,че ви мисля. Hug

Люска веднага на отчет  Crossing Arms
Мари ,силно те прегръщам Hug Hug Невероятно силни стихове излизат от душата ти. Tired

Днес докато си почивам правя Пестил от сини сливи и ябълки.
Става невероятно момичета и не толкова трудоемко. Peace
Това е снимка на източника моите като стегнат ще снимам. Peace

Хайде целувки  и прегръдки (целуБки и гагътки както казваше Медун преди време Mr. Green) от мен... за всяка една от вас ,милички.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 15:29 от ЗИЧЕ

# 178
Добър вечер! Hug
Цял ден пиша... и не го дописах...затова пък спряха тока и писаното там в небитието. Но съм упорита и останах след работа да си напиша писаното. Mr. Green
Обаче първо по една бира да метна...че то голяма суша тук. Mr. Green
Само един пестил... на Зичка...ама от него залепнах. то по туй време бира си трЕбе Mr. Green

Аз се затрих тотално.
Не се сърдете ама много ангажименти на последък. Почнахме кампанията - ученическата. Паралелно с пристигането на стоката сменяхме и обзавеждане на книжарницата, щото се оказа че старите рафтове не могат да съберат всичката стока която сме поръчали.  ooooh!Аз , аз съм виновна... Дано поне се продаде , защото много пари наляхме в Кламерчето.
И така...
Тези 3 поредни почивни дни се възползвахме да си починем , и между другото спретнахме една форумска среща... То ние отдавна не пишем в темата "Октомврийки2005" ама си се имаме и се събираме всяка година. Аз съм облагодетелствена , защото живея в средата на България, и естествено срещите все по моят край Mr. GreenВеднъж да има файда че живея в малка селска околия. Тази година срещата беше на Вила видима - с.Шумата.
Събрахме се със сите деца... и се забавлявахме страшно. Децата , нали са на една възраст.. се забавляваха най много. Все едно никога не са се разделяли
Иначе бяхме силна група
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1184793_1 … 3_939432391_n.jpg
В събота ходихме до Девически монастир с.Батошево и за малко сме се разминали с Анкас-чето. Като казвам за малко...наистина имам в предвид малко. За някакъв си половин час. Естествено тя не би пропуснала такава шумна група та със сигурност щяхме да се познаем...но...нямали сме късмет този път.

Публикувам да не зачезне и продължавам... Mr. Green
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1025_1020 … 869_4857162_n.jpg

# 179
Продължавам...

Имаше едно бебе...на 1,3г. Мария. Яни се влюби в нея. Ама тя страхотна хубавица , а той като залепен за нея. бави я , топката и гони, приказва я и я милва...бе голяма радост. Откакто сме се прибрали все за нея ми говори.
Ето го моят бандит - беззъб и самопостригал се...
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998484_10 … _1351374387_n.jpg
Вечерта мъжете събраха съчки и наклаха лагерен огън
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1012495_1 … _1084083877_n.jpg
Децата веднага измислиха поредната "умност" и решиха че ще си пекат дупетата... Mr. Green
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1184827_1 … 8_600432034_n.jpg
Ма на един акъл са ви казвам...  ooooh! щуротиите им никнат като гъби. Mr. Green
Изобщо изкарахме едни много зареждащи почивни дни, макар че това едва ли би могло точно почивка да се назове Mr. Green
Даже си имаше и блато...
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1239750_1 … 2_611686616_n.jpg
освен басейна Mr. GreenТук престрашилитесе са малко... водата беше наистина студена
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1186095_1 … _1483739973_n.jpg

Иначе да не си помислите че сме спряли.... Неее.е.... лятната ни кухня бавно но славно напредва. миналата вечер отляхме трегерите... сега чакаме да заветрят и продължаваме с граденето и покрива. Става бавно..но няма време, затова сме до никъде...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185270_1 … _1660170113_n.jpg

И те такаа.....
надявам се вече да  понамалеят ангажиментите и тичането и да се кротнем... Ама знае ли човек! Hug
Хубава вечер дами и  целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт