КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 276
  • 732
  •   1
Отговори
# 180

Айде дружина - ДОБРО УТРО! Mr. Green Hug
Луска , де си ???

# 181
  • Пловдив
Оле Юлееее добре че сме двете да си пишем иначе ще ме вземат за изперкала. Mr. Green не ,че не съм деее Mr. Green Party hahaha
 Много хубава разходка и събиране сте си устроили ,големи сте сладури всички.
Лятната кухня ще стане ,то има ли нещо с което сте се захванали и да не е станало???

Пестила стана невероятен сега ще публикувам в блога. Peace

Люска не пише и вече сериозно се притесних  ooooh! ooooh! ooooh! Rolling Eyes Rolling Eyes

Хайде целувки от мен за всички kiss kiss kiss

Ето и пестила вече има рецепта

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 15:21 от ЗИЧЕ

# 182
Оле Юлееее добре че сме двете да си пишем иначе ще ме вземат за изперкала. Mr. Green не ,че не съм деее Mr. Green Party hahaha
А мен дека ме забравихте, а?
Бутам се и аз чат-пат между вас. Mr. Green

Много хубав ти е станал пестила, майсторице!  bouquet

И викам да сложа по едно коктейлче да преглътнем, че то и без това днес лятото отново се завърна, а и на сухо не се седи. Mr. Green

# 183
  • Пловдив
АААА Мамчето се появила  smile3533 smile3534 така подстрекавам да пишете  Whistling уж ,че съм ви забравила бреее smile3508 smile3534

Пестила е супер ако имате време и можете да отделите 3ч да си го направите че си струва ,наистина Peace

# 184
Зичка, сори майка, ама 3 часа са си много време...дума да не става! Предпочитам да преглъщам гледайки снимката отколкото да отделя 3 часа за сливи...

Ама пък Мамчето се постарала да метне по едно за сухо гърло... та няма да съм капо.
Мамче какво стана с ЗО????

# 185
 Stuck Out Tongue Winking Eye ppp
Да кажа едно здрасти
На работа съм и се прибирам гроги-малките ми вземат силиците-сега са 15,а като станат 35 незнам как ще оцелявам
Много са сладки иначе,повечето са оправни,но имам едно което както седи и почва да пищи,ред сополи,ред лиги и да се тръска по пода-а е на колежка-майката учителка,събужда ми всички дечица

Иначе след работа ходя по изследвания и така

Много натоварено и нанагорно-моля да ме извините,когато мога пак ще се включа

# 186
# 187
  • Талант на 2012,2013 г.
Най-хубавия ден е този. Здравейте, момичета... Някакви новини от Луси?!?

# 188
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Анкасче, благодаря за кафенцето ,ако че не пия Wink
Мари, Люска не съм я чувала ,нещо не ми отговаря на телефона ,даже беше казала ,че го е сменила ,а аз новият го нямам. Дано само да е добре  Praynig моля се всеки ден за нея. Praynig Praynig Praynig

Юле става бързо сега почвам втората двойна доза да правя ама няма през цедка да го претривам то пасатора го меля и става екстра. Ще го сложа в тавата и ще го изпека и то само ще си стане . Peace Wink
Теди като е на колежка лигавото дете да си го гледа тя беее защо го праща при теб??? Учителки  с претенции все за нашите деца а своите не могат да си възпитат. Crossing Arms Ти и кажи защо мълчиш да си го взима при нея....

Хайде отивам да правя Пестил и люти чушки да слагам в буркани. Peace

# 189
 smile3525  стига сте рИвали бреее...Тук съм,ма няколко дни не бях добре,правих и туршии,и за туй не пишех...Бях почнала да пия една отрова от син скорпион и кат ме почнаха едни яки болки  ooooh! Спрях го и два дена бях по-добре,и реших да правя туршии и майй се преуморих  Embarassed  иии пак болки.Вчера дори цял ден лежах само,дори и не наготвих.Сега вече ще се пазя повече  Peace Даже от преди два дена започнах да правя една дунавска салата,но съм я зарязала наполвина в хладилника,тия почивни дни ще трябва да я довърша  Tired
Не че всички не заслужавате,но искам най-вече Мари да  Hug
Ааааа,Зиче,подготвям ти една изненада....Дано Господ даде да я осъществя,но ще те замоля да ми дадеш отново тел. си на лични.И ако стане,вярвай ми не знам коя ще бъде по-щастлива от двете ни  Wink
На всички ви  Hug  lovekiss иии не ми се сърдете много  Praynig

# 190
 wavey

Люска,  Hug, какви са тия сини скорпиони бре  newsm78 #Crazy  Пази се момиче  Naughty, по-полека, работата няма да избяга, сега е по-важно да спечелиш в борбата, другото майната му, туршиите догодина ще ги направиш  Simple Smile  Така ми се искаше да се видим с тебе, ама ей на..., надявам се да си ми прочела съобщението и да не ми се сърдиш вече  Hug Hug Hug

Мари,  Hug Hug Hug пиши винаги когато искаш и каквото искаш, мисля, че си разбрала, че сме тук и за хубаво и за лошо. Понякога пишем, пишем...., понякога с дни никой няма, но то като ни завърти живота и ....

Момичета, мисля ви всички, станали сте част от моето си  Simple Smile Чета ви винаги, радвам се и тъжа с вас, но не винаги имам сили, пък и желание да пиша, но и вие знаете, че е така с всяка една от нас.

Хубава вечер на всички  Hug lovekiss Two Hearts

# 191
  • Пловдив
smile3525  стига сте рИвали бреее...Тук съм,ма няколко дни не бях добре,правих и туршии,и за туй не пишех...Бях почнала да пия една отрова от син скорпион и кат ме почнаха едни яки болки  ooooh! Спрях го и два дена бях по-добре,и реших да правя туршии и майй се преуморих  Embarassed  иии пак болки.Вчера дори цял ден лежах само,дори и не наготвих.Сега вече ще се пазя повече  Peace Даже от преди два дена започнах да правя една дунавска салата,но съм я зарязала наполвина в хладилника,тия почивни дни ще трябва да я довърша  Tired
Не че всички не заслужавате,но искам най-вече Мари да  Hug
Ааааа,Зиче,подготвям ти една изненада....Дано Господ даде да я осъществя,но ще те замоля да ми дадеш отново тел. си на лични.И ако стане,вярвай ми не знам коя ще бъде по-щастлива от двете ни  Wink
На всички ви  Hug  lovekiss иии не ми се сърдете много  Praynig

оффффф   smile3537  разгелееее появи се.... dancing dancing
Щастлива съм когато всички сте щастливи момичета и ти Люска когато пишеш и си добре ,друго не ми трябва. Hug Hug
Пази се момиче моля те не се преуморявай. kiss kiss kiss kiss

# 192
  • Талант на 2012,2013 г.
Лусииии... Hug

# 193
Браво на Люската,че писала най-накрая.....Пфууууу.......... smile3534

Офффффф.......Люсееей.....кви са тия сини скорпиони бре?!? ......Червено цвекло си имаме тука......Сок от бъз....Боровинки...... Всички лилави зеленчуци и плодове,ако можеш да ги ядеш - супер!....Все е кяр!.....

На всички други момичета пращам едни ейййй такива...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мари,за теб също се отнася....НИщо,че само четеш и се примъкваш само кат видиш зора,че всички питаме за теб........Ей момиченцеееей! (дет вика Зичето!) ........шЕ Фащам "слушанката" (дет викаше татко едно време) ........."Слушанката " е ....тънка върбова или дрянова пръчица......Сещаш се за какво се използва,ако не с'ушаш(слушаш)...........Пиши по-често иначе.......Таковата...........Всички шА сА притесняваме.....

# 194
Ехооо и от мен!  Hug

Първо да честитя със закъснение рожденните дни на Анкасчето и на Фейчето на Коко и на мъжа и!   bouquet Желая здраве в огромни количества, усмивки всекидневни и радости неземни!  Hug

Ние бяхме на сватба на племенничката ми Роси в София на 6 септември и на 7,8 и 9 отидохме на вилата на Атолука да варим лютеница. Двамата с Андончо като се запретнахме сутринта в 9ч и вечерта в 9ч бяхме готови. 80кг продукти- печени чушки, патладжани, доматено пюре си изварихме, моркови и т.н. ..абе получи се идеално, само дето на балкана чак разбрахме, че сме си забравили бурканите  ooooh! и затворихме лютеницата в компотени- 35 броя  Mr. Green  hahaha

СЕга тръпка ме е налегнала да си посрещам детето на 18 вечерта.

От мен това е репортажа, ще надничам как сте, но пак ще се включвам по-рядко, сори!
Люска, какви са тия отрови дето ги пиеш? Внимавай с експериментите, пожелавам ти от все сърце оздравяване!!!!!!  Praynig

На всички много цунки!

Общи условия

Активация на акаунт