Айде дружина - ДОБРО УТРО!

Луска , де си ???

моля се всеки ден за нея.

Ти и кажи защо мълчиш да си го взима при нея....
стига сте рИвали бреее...Тук съм,ма няколко дни не бях добре,правих и туршии,и за туй не пишех...Бях почнала да пия една отрова от син скорпион и кат ме почнаха едни яки болки
Спрях го и два дена бях по-добре,и реших да правя туршии и майй се преуморих
Даже от преди два дена започнах да правя една дунавска салата,но съм я зарязала наполвина в хладилника,тия почивни дни ще трябва да я довърша 

иии не ми се сърдете много

, какви са тия сини скорпиони бре
Пази се момиче
, по-полека, работата няма да избяга, сега е по-важно да спечелиш в борбата, другото майната му, туршиите догодина ще ги направиш
Така ми се искаше да се видим с тебе, ама ей на..., надявам се да си ми прочела съобщението и да не ми се сърдиш вече

пиши винаги когато искаш и каквото искаш, мисля, че си разбрала, че сме тук и за хубаво и за лошо. Понякога пишем, пишем...., понякога с дни никой няма, но то като ни завърти живота и ....
Чета ви винаги, радвам се и тъжа с вас, но не винаги имам сили, пък и желание да пиша, но и вие знаете, че е така с всяка една от нас.

стига сте рИвали бреее...Тук съм,ма няколко дни не бях добре,правих и туршии,и за туй не пишех...Бях почнала да пия една отрова от син скорпион и кат ме почнаха едни яки болки
Спрях го и два дена бях по-добре,и реших да правя туршии и майй се преуморих
Даже от преди два дена започнах да правя една дунавска салата,но съм я зарязала наполвина в хладилника,тия почивни дни ще трябва да я довърша 

иии не ми се сърдете много 
разгелееее появи се....

Желая здраве в огромни количества, усмивки всекидневни и радости неземни! 
и затворихме лютеницата в компотени- 35 броя 

Препоръчани теми