КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 318
  • 732
  •   1
Отговори
# 195

Мятам кафето, хубав ден от мен!  Hug

# 196
Вчрно, че и мен ме няма повечко в последно време, ама..сега си пиша сама като лудите   newsm78

Да не забравя да честитя първият учебен ден на всички ученици и учители!

# 197
Я да се разпиша и аз, че срам ме хвана вече  newsm56

Сутрин оставям Анита в 8 на закуска в училището и бягам, че аз започвам в 8:30, а работата ми е в съседния град.След работа тичам да си я взема от приятелка, вечеря, баня, книжка и в леглото, и аз съответно едвам гледам.Ходя и на фитнес, че не искам баш сега зимата да се отказвам.Изобщо всичко е пълна каша.Ама докато изработим някаква рутина така ще е.

Изтървах сума ти рожденици-зло да ви забрави всички, само здраве и късмет да ви преследват  Hug

Люска преуморяваш се с тия зимнини  Naughty Поспри се малко и повечеко внимание на себе си обръщай  Hug

Мари за теб една голяма и силна приятелска  Hug

На всички ученици и учители успешен старт на учебната година, много успехи и по-малко главоболия  Hug

Паце мъничко остана, ей къде е сряда  Hug Ще се разтъжите, ще си поприказвате. Ама и ти ми скри шапката.Каква е таз лютеница в промишлени количества бре  ooooh!

Зичка и ти с тоя пестил  Crazy

Отивам да поошетам и да лягам, че утре всичко с начале  Hug Hug Hug

# 198
Честита нова учебна година. Нека бъде щастлива и успешна за всички ученици, студенти, родители и преподаватели.    bouquet 

Не съм писала отдавна, че нещо времето пак взе да не ми достига. Но пък и няма кой знае какво за писане: приготвихме ученика и студентите, мъжът ми закара майка си (както се и очакваше  Twisted Evil ), отпразнувахме рождените дни.... Много ви благодаря за хубавите пожелания, да ви се връщат стократно!  Hug

Луска, не се претоварвай, хубаво е, че имаш енергия за огромното количество работа, която си свършила, но така няма да качиш килцата, които ти трябват. Повече време за почивка отделяй, че сега като тръгнеш и на училище, съвсем ще се стопиш! Пази се, мила, необходима си на толкова много хора!  Heart Eyes

Зиче, и за теб се отнася горното - работата няма край, грижи се повече за себе си.

Мари, прегръщам те. Не се чувствай длъжна да пишеш, когато не ти е до това. Всички знаем и разбираме, че човек понякога иска да сподели, а понякога иска да е сам със себе си и мислите си..... Но винаги си добре дошла тук. Знаеш го, нали?!  Hug

Хубава седмица, момичета - навън е мрачно, но дано е по-светло в душите ни.
Praynig

# 199
Здравейте, момичета Hug Hug

Честит първи учебен ден! На всички ученици, учители и родители успешна и ползотворна година.

Аз не съм писала тия дни, обаче имах малко тревоги по започването на малкия на детска градина. В петък вечерта ме "зарадваха", че не можело да тръгне от 16-ти, а от 23-ти Crazy . И събота и неделя изкарах в тревоги и страх. Днес мъжа ми е говорил с директорката и започва редовно ходене от утре Party . А днес са отишли до детската, да се запознаят с госпожата и да види малкия що е то детска. Много му е харесало, пуснали го да поиграе за 30-40 мин. и той се е държал прекрасно. Дано да му харесва, че от утре е на пълен ден. Няма ходене до обяд, няма глезотии, от което съм много доволна, защото по-бързо ще свикне.

# 200

Честит първи учебен ден на всички ученици, учители и родители в темичката ни!
Да са ни живи и здрави. Да вървят гордо по пътя на учението и да жънат успех след успех!

Момичета при мен е лудница тези дни - няма как - така е винаги в началото на учебната година.
Но ви желая една хубава и емоционална седмица  Hug

# 201
Минавам да почерпя за Именният ми ден днес! .....Честито на всички именници!

# 202
Добро утро!

Точно мислех да честитя днешният хубав християнски празник, и то ... Мастера се пУявила, че и именничка на туй отгоре. Mr. Green

Честито и свято да ти е името, мила Мастеронки! Hug
Пожелавам ти много здраве, късмет, хармония и любов и сбъдване на всичките ти желания!

Трите най-хубави неща в живота на човек- Вяра, Надежда и Любов, пожелавам ги на всички!
И малко мъдрост няма да е излишна.
Честит празник на всички именници и софиянци!

# 203
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит имен ден, Мастерче...  Hug

Честито и на всички празнуващи днес!     bouquet

Пролетна фея, Зиче, Луси, Хейли, Елице, Мамче...ще пропусна някоя от вас... Blush Rolling Eyes и всички вие останали момичета...благодаря ви за това, че ви има...   bouquet Hug

# 204
  • Видин
Честит празник на всички именници!
Пожелавам Ви вяра в сърцата, надежда в душите, любов в очите и мъдрост в усмивките!
Нека денят Ви е прекрасен и празникът Ви е незабравим!
Мастеронки, теб силно те прегръщам!

Ха, здравейте!
И на мен нещо не ми стига времето, но се надявам че всички сте здрави и добре Peace

Мари, винаги когато имаш нужда можеш да споделиш при нас HugПрегръщам те Hug

Люска, момичетата са ти казали вече, давай го по -полека.Работат и туршийте няма да избягат.Гледай си здравето и се пази Flutter

Зичоно, и ти нямаш спирачка в нищо CrazyЗнам че шило в торба не стои, Simple Smile но не се преуморявай Hug

Офф, исках всички да ви спомена, но нямам време...

На учениците и учителите пожелавам спорна нова година!  bouquet

Целувки и гушки на всички Heart Eyes

# 205
Мастерче, да е свято името ти! Много здраве и късмет, мила. Бъди благословена.  Heart Eyes

Честито на всички, които празнуват днес!  bouquet  Hug

Момичета, нека Вярата, Надеждата и Любовта бъдат винаги ваши спътници. С тях веригите на ежедневието се носят по-леко. Обичам ви, вярвам в духа и силата на всяка от вас и се надявам винаги да бъдем заедно - тук, в сърцата си, а защо не и на една маса.
   Heart Eyes

# 206
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Първо да честитя ИМАНИЯТ ДЕН на моето момиче, което много ,много ОБИЧАМ !
Жива и здрава да си ми момиченцееее Heart Eyes Heart Eyes
Много любов ти пожелавам която я имаш в изобилие и в момента!
Бъди такава каквато си била винаги!

Днес вадихме третата сливица на бабин медун и цял ден сме по болниците . Всичко мина и естествено срастване имаше към ушите чак та малко повечко са го драли но е добре вече и яде тъй ,че всичко е наред. Peace

Луси,Мари,Жаки,Фейче,Паце,Теди,Анкасче, Хейли, Ели, Мамче,момичета силно ви прегръщам вас и тези които не съм споменала сигурно пропуснах някого но не е нарочно ,просто не мога да мисля много днес Mr. Greenне че в другите дни мисля де но това е друга тема Wink Wink Joy hahaha

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 19:09 от ЗИЧЕ

# 207

Мастерче, да си жива и здрава! Честито да е името ти и вярата, любовта и надеждата да те окрилят! Наздравеее!!!

# 208
Еха, колко много именници имаме Hug
Всички да сте живи и здрави, да си носите имената с гордост и да ви носи само радости и усмивки!

Да ви похваля моя фъстък - днес беше на детска от 7:30 до 17:30, голям кеф! Като отидохме да го вземем само се показа да ни поздрави и пак бързаше да се върне обратно Laughing . Едва го накарахме да си тръгне, голяма емоция. Като го взехме беше в прекрасно настроение, не искаше да се прибира, а дивя на площадката още час, но много задуха и се прибрахме. Като неизчерпаем ресурс на енергия е това дете.

Зиче
, бързо възстановяване на бабин! И аз съм с извадени сливици, но имам много неприятни спомени след операцията и то не за друго, ами не можех да говоря  Laughing .

# 209

Хубав ден от мен, момичета! Аз много се вълнувам, защото довечера ще чакаме на летище София моят Жоро . Затъжила съм се доста! Вчера направих една голяма торта, сега ще пека баница с одрински кори, таратор в най-голямата купа, содена питка..тези неща Жорко ми ги е споменавал в разговор, че му са се дояли  Grinning. Тортата  е изненада, нарекла съм я за рождените дни на трима ни, защото не успяхме това лято да си ги празнуваме заедно.

От мен много целувки и до скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт