КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 380
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Паце, мерси за кафенцето и хубавото пожелание с тази чаровна кукла! Heart Eyes
Представям си вълнението ти, чак аз го изживявам с теб!Дано Жорето има лек полет и успешно приземяване!
Приятно и весело посрещане и празнуване у дома! Hug

Хейли, браво на малък фъстък! Peace
Геройче е той.Аз като си спомня моят син какви ревове и истерии правеше в градината, едва го откопчваха от мен сутрин, и следобед първи си го вземах ...  Whistling

Зичонка, разбираемо е защо отсъстваш, но се радвам, че намина и се "обади".
Радвам се, за успешната операция на бабин Медун.Бързо възстановяване му желая! hug

Юле, пита ме за ЗО - оправиха се нещата.Попълних декларация 7, защото като съм напуснала, отново трябвало да я подам, иначе НАП още ме водят за работеща  ...  Tired

Именячката, как мина празника?Имаше ли изненади? Grinning

Марѝ, аз също се радвам, че ви има, че ги има момичетата, и темата.
Скоро ще стане година, откакто пиша и съм сред тях, и съм благодарна, че ги открих!  bouquet  bouquet  bouquet
Хубава и спокойна сряда, приятелки!

# 211
Момичета, много съм щастлива! Вече къщата ми е пълна! Черпя по случая! :

# 212

Ехооо,здравейте,значи  Embarassed Аз таковата малко се позагубих пак,но отново много болки,бягане да се търсят учебници за малката,което и продължава,откриване на уч.година,род.среща...Успявах само да ви хвърля по едно очо.
Днес имам нужда към 11 ч. от стиснатите ви палци-на ехограф съм, да видим как е положението с тумора,има ли някакъв ефект от провежданата имунотерапия.Много се притеснявам какви ще са резултатите.Единственото,за което се моля е да няма разсейки и да не се е увеличила гадта.
На всички,на които не успях да честитя някакъв повод,пожелавам здраве,здраве и пак здраве.Имате ли това,значи всичко друго ще постигнете.Паце,радвам се за пълната ти къща.Прекарайте щастливи мигове със завърналото ви се момче  Hug
Момичетааа,искам всички ви да  Hug,не си мислете,че като не пиша не ви обичам и не ми липсвате.Вие сте ми като сестри  Heart Eyes
Пожелавам ви хубав и успешен ден   bouquet

# 213
 wavey

Люска,  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Two Hearts

Паце,  Hug и аз се радвам с теб, напълно те разбирам bowuu Нарадвай се сега на Жорко и после да ни разкажеш и на нас впечатленията му и т.н.  Peace

Момичета, ту съм тук, ту съм на село, понякога успявам да ви прочета, понякога не, но просто  сега ми е такъв момента, много ми е натоварено и напрегнато. Затова и аз като Люска, ако съм пропуснала някой празник, моля да ме извините, на всички пожелавам здраве и хубави  мигове, Мастерче Heart Eyes Hug

А сега всички, всички, без изключение много ви  Hug Hug Hug Hug  Hug  и

# 214
Люска, силно стискам палци.  Hug Дано резултатът от прегледа да е добър.  Praynig

Паце, добре завърнал се на Жорко. Радвай се на пълната къща и слушай разказите му. Сигурна съм, че има мноооого да ви разказва, а ти - много да се похвалиш. Прекрасен син си възпитала, жив и здрав да ти е!  Hug

Хубав ден, момичета. Прегръщам ви.

# 215
  • Видин
Здравейте и от мен! Hug

Люска, имаш цялата ми положителна енергия и стиснати палци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Чакам добри новини! Hug

Паце, мога да си представя колко си щастлива Simple SmileНаслаждавайте се сега на присъствието си и се наприказвайте едно хубаво с момчето Peace

Анкасче, и при теб все напрегнато напоследък CrazyГушкам те Hug

Аз нощес заминавам на Балчик с "Фиданките"- танцовата група.До неделя ще сме там на един фестивал.Ще имаме участие в събота, така че стискайте ми палци и на мен да се представим подобаващо Wink

Много си ви обичам всички, нали знаете!

# 216
А добър ден Hug
затрила съм се знаете...ама няма как - това е положението. Много станове - малко време.

Паце - Добре дошъл на синчето. Вярвам сте много , много щастливи. И аз чакам разказчета като се поуспокоите. Щото сега ентусиазма и възбудата е голяма.  Hug
Мамче - браво за оправените ЗО - това си е гайле... и добре че всичко е минало добре
Анкасче , миличка имаш нужда от прегръдка гледам Hug Обаче ме разби с таз лютеница Joy Направо чета и не вярвам на очите си!
Мастерче - отървала съм те значИ... Thinking ма нищо, ти си знаеш че аз щото такознаки... ми блейка съм... затуй приятелче - не за друго. Ама да ти е живо и здраво името - и ти покрай него Mr. Green
МариHug - за добро или за лошо - това е животът. Затова сме тук. Да си помагаме с добра дума и утеха... Няма утеха знам за такава рана.... но все пак малко опора никога не е излишна. Ще се радвам да си останеш при нас Hug
Жаки, Фиданке наша!!!! Mr. Green Приятно ви изкарване - знам че ще е такова!!!! HugПосле знаеш - снимков мат`рял и обяснения към него!!!! Crossing Arms
Хейли - какво става при вас? Последният ти пост не звучеше много добре. Искам да я прескочиш вече тая негативност  и да се усмихнеш - заедно с кучо и малкият шомпъл Hug

Луска - аз пропуснах стискането на палци към 11 - но тръпна в очакване да ни съобщиш хубави резултати!!!! Hug Hug Hug

Спорен ден дами  bouquet

# 217
Винаги съм знаела,че вашето палцестискане е вълшебно, и днес пак го доказахте  Hug
Гадта не се е увеличила,няма разсейки,продължавам с имунотерапията.Много съм щастлива  newsm19

# 218
Ех, Люска! Прекрасна новина!!! Обичам те , момиче!  Hug Ще оздравееш, сигурна съм!

Момичета, наистина съм много щастлива и ви благодаря за съпричастността ви към моята радост!  Heart Eyes Сега се  връщам от работа и отивам да си бърборя с Жорко! С две думи- много е щастлив и горд от престоя му в Аляска.Изкарал си е американска шофйорска книжка. Има много предложения за работа   и прави планове за догодина! Сега ме извинете, обаче отивам да го нагушкам!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Люскааааа  Hug Hug Hug Hug Hug  newsm68 newsm44   през 5 минути влизам днес да проверявам дали си се обадила Simple Smile Толкова се зарадвах, само ако знаеш  Simple Smile Сега вземи та се сопри малко с тия зимнини и се заеми да наддадеш някое и друго килце, за да я смачкаш завинаги тая гад  Mr. Green  Ееее, много ми е гот, да знаеш Simple Smile Hug Hug Hug

Чакам да ми се обадят и да отивам пак на село, между другото набързо изпрах килима от хола - последния  Simple Smile и наготвих, но няма да имам време да почистя основно, ще стане като се върна сигурно, важното е, че успях докато имаше слънце и сега да изсъхне поне  Simple Smile

Момичетааа  Hug lovekiss Kissing Heart

# 220
Винаги съм знаела,че вашето палцестискане е вълшебно, и днес пак го доказахте  Hug
Гадта не се е увеличила,няма разсейки,продължавам с имунотерапията.Много съм щастлива  newsm19

УРА!!! Браво, Люска, стискай зъби и продължавай с лечението. Дано следващия път гадта не само да не се е увеличила, а да започне бързо да намалява.  Praynig Пази се, отделяй повече време за почивка и прави всичко необходимо, за да качиш малко килограми. А ние ще продължаваме да стискаме палци и да сме до теб винаги.  Hug

Паце, гушкай и от наше име. Това момче ще стигне далеч.

Момичета, прегръдки на всички.
Ох, след новината на Люската ми се иска да прегърна целия свят!
Прекрасна е такава лудост, нали?!
Hug  Hug  Hug

# 221
Привет!
Люска, много, ама мнооого се радвам за теб. Продължавай с лечението, че да му видиш сметката... При д-р Хаджиева ли ходиш?
Паце, представям си радостта във вашия дом!
Юле, още ли е лудница при вас около началото на учебната година?
Моите юнаци са вече в 5-ти клас. Всеки ден купуваме нещо, край няма...и май не сме само ние.
Фейче, Жаки, Мамче, Анкас, Зиче  Hug!

# 222
  • Видин
Винаги съм знаела,че вашето палцестискане е вълшебно, и днес пак го доказахте  Hug
Гадта не се е увеличила,няма разсейки,продължавам с имунотерапията.Много съм щастлива  newsm19

Ура!!! newsm44Люскааа, много, много,много се радвам!Браво на теб!Позитивните мисли и нерегия са лечебни!Сигурна съм в това!Продължавай с лечението, ние сме с теб!!! Hug Hug Hug

Момичета, силно ви прегръщам! Hug Hug Hug

# 223
  • Талант на 2012,2013 г.
Луси, бори се, бори се и докажи, че си по-силна от него!

Някой трябва да докаже, че хората са по-силни. Нека това да си ти!

Гушкам те много, много... Hug

# 224
Ехааааа....... newsm44

Люсе,много се радвам еййййй,момиченцееей!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Бравос! Пфууууу......браво,браво и пак браво!.....

Мари,много се радвам,че пишеш при нас......Тук да си останеш ей!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Паце,радвам се,че Жорката се е прибрал и си с пълна къща!  Hug

Зичоно....Как е Медунчо? Попремина ли ?

Момичета....Много ви благодаря за пожеланията за Именният ми ден...Благодаря на всички ви.....

Извинявам се,че не съм участвала в поздравите на всички дето са имали празник преди мен,но......не е било от немарливост,а от нямане на време.....Простет ми некоректноста  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51....Подмааааааз!  Mr. Green

.......Оф,изчезвам,че....... smile3544 smile3519

Общи условия

Активация на акаунт