КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 385
  • 732
  •   1
Отговори
# 225
Луска, да знаеш само как се зарадвах на новините. Браво, момиче, БРАВО!!! Дано все така се развиват нещата и все повече подобрения да имаш Hug Praynig .

Юленце, Hug за сега няма светлинка на моята улица, ами все по-черни облаци се задават. Да видим...
Малечко днес си е поплакал сутринта, искал да си ходи обратно. Имаме си и една драма с едни пантофки на друго детенце. Малкият имаше такива миналата зима и сега е решил, че тези са неговите Tired . В крайна сметка другите родители са си взели пантофите и утре детето ще е с други. Ужасно се чувствам, но...
А тази вечер си го прибрах с хрема - едната ноздра е запушена, а другата тече. Дадох му една доза Панадол, че беше омърлушен и пак извадих добрият приятел - инхалаторът. Ще правим за сега инхалации сутрин и вечер, дано утре не зазлее, а събота и неделя да успея да го стабилизирам. И разни други драми си имам. Но вече съм уморена и не ми се "оправя" нищо.

Паце, колко щастлива и развълнувана звучиш. Браво на момчето ти Hug

Жаки, силно стиснати палчета и от мен. Знам, че ще се предтавите прекрасно! Весело изкарване и много положителни емоции!

На всички, на всички много гушки и спокойна вечер! Hug Hug Hug

# 226
Люска, искрено се радвам за теб и с теб!  Hug Hug Hug
Мастерче, на голяма патеричка, но не мога да пропусна да те поздравя с именния ден! Да си жива и здрава!  bouquet Hug
Имам си първокласничка и съм много щастлива!  Страшно се вълнувам! За съжаление, обаче днес вдигна температура и ще пропусне петъка... Confused На всичкото отгоре и малкия е с хрема, мен ме боли гърло и така....
Прегръщам ви всички. Hug Hug Hug

# 227
  • Пловдив
Винаги съм знаела,че вашето палцестискане е вълшебно, и днес пак го доказахте  Hug
Гадта не се е увеличила,няма разсейки,продължавам с имунотерапията.Много съм щастлива  newsm19

УРА!!! Браво, Люска, стискай зъби и продължавай с лечението. Дано следващия път гадта не само да не се е увеличила, а да започне бързо да намалява.  Praynig Пази се, отделяй повече време за почивка и прави всичко необходимо, за да качиш малко килограми. А ние ще продължаваме да стискаме палци и да сме до теб винаги.  Hug

Паце, гушкай и от наше име. Това момче ще стигне далеч.

Момичета, прегръдки на всички.
Ох, след новината на Люската ми се иска да прегърна целия свят!
Прекрасна е такава лудост, нали?!
Hug  Hug  Hug
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Повтарям думите на ФЕЙЧЕТО ,че от радост не мога да мисля ..
Урааааааааааааааааааааааааааааааааааа
 kyllmg  Hands Clap newsm35 smile3540 smile3540 #Milti ukliam1  jumpuu  Stuck Out Tongue Winking Eye sohappy
dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing dancing  dancing dancing dancing

обичам такива новини много ,много обичааммммммммм

# 228
ЛУСИИИИ... Ей това чаках да чуя от много много време насам. Сигурна бях че ще дойде деня в който ще ни зарадваш! Hug Hug HugБраво миличка! А така! Продължавай в същият дух!!!

Аз сега... таковата... да ви кажа само...  Mr. Green Joy не че е смешно... ама нали трябва да обръщаме винаги негатива в положително .. та няма да се оплаквам - само ще ви уведомявам. Реших че вместо да ми извадят очите , ще ми изпишат вежди... и започвам да си повтарям че това е точно така! Mr. Green Луда работа

Преди 3 дни , дойде един човек, който се оказа - познайте?! - комшия... Та този човечец , дойде да ни каже че му мирише... ooooh! Става въпрос за помещението в което момчетата разфасоват полиетилен и стиропор. това че дойде след 7 години да ни каже че му мирише... едно на ръка.. но ни "уведоми" че ще се обърне към инспекция по охрана на труда и еко интитуция. Но бил решил първо да дойде да ни каже... още не го бил обсъждал с другите комшии но и това ще станело...
Ние веднага разбрахме, че става въпрос за пари. Ама не е познал - ние на изнудване никога няма да се поддадем. Казахме му че до другата седмица ще помислим, и той доволен си тръгна.. На момента започнахме да търсим помещение. Няма и няма. Вчера се обади служителката от агенция за имоти на която се бяхме обадили... и каза че е намерила помещение според изискванията ни - демек - без комшии Mr. Green
Отидохме да го видим. Наема хич не е малък... но помещението е переспективно. Около 80кв. е. В складова база. СОД, интернет , охраняем двор , рампа за разтоварване... Отделно е разделено на 3 части - приемна част, офисна част , и работна площ. Има стълби надолу които водят към складово помещение още 25кв. и санитарен възел. Всичко това да не си помислите че е перфектно състояние. Иска хубаво почистване , освежаване на боя и монтиране на 2 врати - заради зимният период , в които ще трябва да се отоплява. Мислихме с Галин цяла вечер... и решихме че може би трябва да се разширим и е дошло точно времето да направим това.
Естествено това ни решение води и до други неудобства- назначаване на още един човек - задължително с шоф.книжка, както и закупуването на още един сл.автомобил , защото тази складова част е  в края на града , и ако трябва да ходят пеша насам натам...отиде работното време в мотане по пътищата.
И тъй... това е положението. Сега всички ще стискаме палци нещата да тръгнат и да не е безумна инвестиция.
А снощи....а снощи.... Марко Тотев познавате ли го???? Имах да правя икона и бутилка... та до 11.00ч. И в 11 реших че нямам друг избор вместо да опържа по едни яйца за вечеря... Е, да , ама пустото яйце гръмна. като бомба гръмна. В резултат на което днес съм особенно красива. Цялото ми лице е в червени пръски имам плямпуци на носа и под окото.... и сигурно стряскам клишентите дори и под обилният слой фондьотен Twisted Evil Да не говорим че има яйца на тавана, тапетите са в олио... и направо не ми се сеща... Бели кахъри казвам - само дето много боли да му се невиди!!!
И така.
Нали разбрахте - не се оплаквам - само споделям. Трябва да ида да ми четат против лоши комшии май...натам е тръгнало...

# 229
А бе, Юлееее... Добре, че в окото нямаш, та да се осакатиш за цял живот ooooh! Hug Hug . Боли, ама ще мине. Мажи обилно с крем, да не изсъхва кожата и така боли по-малко.
За план-проекта стискам силно палци, много се надявам да се развия нещата в най-правилната посока!  Praynig

Аз преоткривам нови хоризонти с крем Здраве. Толкова много години не съм си купувала. Сега само ходя и мажа всяка точица, която преценя, че може да бъде намазана Laughing . Даже го тествах на "тротоарна екзема" на челото, придружена с огромна цицина. Вечерта намазах, сутринта цицината почти не си личеше, а раничката имаше здрава коричка.
Не ми дава му мажа цицините с олио, а от него минават за няма и 30 мин. Ама като види памука и олиото и започва да пищи, а вече е голям и ми е трудно да се боря с него Crazy .

# 230
Добро утро! Hug
Юле, много ми харесва този ход Grinning с изписването на вежди. Браво! Точно така трябва да правим всички. Вместо да се нервим и страдаме от хорската простотия, просто да "видим" друга възможност в нея. СТрахотна си! Да знаеш, че изцяло те подкрепям и мнооого стискам палци всичко да се развие добре и скоро да имате една спретната, по-голяма и изключително печеливша нова работилница на добри идеи (както до сега), сръчни работници и оправни шефове! Laughing fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз съм сама с двете болни деца. Мъжа ми е за риба... Twisted Evil Е, кажете ми как да не искам да съм се родила мъж?!?  341uu
Хубава и слънчева събота ви желая, момичета! Hug

# 231
  • Пловдив
Здравейте момичета ,добра вечер!
Влизам да ви кажа ,че имах изненада от Люската -беше в Пловдив  #Silly smile3521 smile3521 и бях много щастлива ,че се видяхме ,може  за малко да беше ,но и на това съм доволна. Hug
Хареса ми този неин дух за борба с гадта ,  макар и много слаба   вида и също ми хареса.
 Едно мило и чувствително човече, което си го нагушках от сърце. kiss kiss kiss kiss
Люска благодаря ти за това ,че те познавам вече и реално. Hug Hug

Юле, ти как си със изгорелите петна? Rolling Eyes оффф то като ще стане няма мърдане...

Мики, дечицата от какво са болни?
Хейли, и аз съм на същото мнение за крем Здраве Peace

Прекрасна да е вечерта ви мили мои момичета ,лека нощ!

# 232

Влизам да ви кажа ,че имах изненада от Люската -беше в Пловдив  #Silly smile3521 smile3521 и бях много щастлива ,че се видяхме ,може  за малко да беше ,но и на това съм доволна. Hug .....
 Едно мило и чувствително човече, което си го нагушках от сърце. kiss kiss kiss kiss
!

Ихааааа.......Браво на вас!.....Ех,как искам и аз да гушна Люската.......Браво,че поне и за малко сте се видяли,запознали,гушнали и..........Таковата де......То другото не може да се опише.кат харесваш и обичаш някого.......

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Люсееееее.....Браво душа!.......Видя ли ква е душичка Зичоната?!? ...... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мики,мерси миличка за всичко!!!! Да оздравявате бързо...... Hug
Хейли,радвам се ,че прочетох,макар и за кратко,но ми стана хубаво....  Hug

Юлеее...за теб просто няма думи с които да опиша как искам да изстрия гадните врели яйца от хубавото ти личице......Пфууууу,мА пак Бог те е пазил,че ти е опазил очите!!! ....Пфууууу(пак!).......Другите неща дет си писала са "бели" кахъри......Ще видиш,че си права дето си обърнала мирогледа...... Hug Hug Hug Hug Hug

Момичета.....На всички ви много прегръдки и целувки......Не мога да изредя всички..... ooooh! (голям съм идиот в последно време,ма така е напоследък....)

# 233
Ние сме семейно болни, за сега аз съм най-зле. Малкия обаче, започна да се оплаква от време на време от уши. За сега сме на чайове, аз пия по някой и друг аспирин. Ох, тия болести, много рано ни хванаха тая година.

Зичка, много се радвам, че сте се видели с Луси. И всички хубави неща, които написа за нея!
Луска, браво, момиче!

За всички много Hug Hug Hug . Ще се опитам вече да спя.

# 234
Първо да ви поднеса кафето.  love001
Сега вече мога да ви разкажа за срещата със Зичето.В събота ходихме с приятели до Пловдив,при една доц.,която се занимава с ирисова диагностика и лекува с билки.И понеже как така ще ида аз до Пловдив и ще пропусна да се запозная на живо аз със Зичонката.Невероятна е  Hug Имах чувството,че се познаваме от дълги години и просто не сме се виждали отдавна.Същата е каквато я виждаме на снимките,само дето е много чувствителна и мила  Heart Eyes Запознах се и с дядо Тони,и той е супер пич  newsm10 Жалко само,че не се щракнахме за спомен.На мен ми беше паднала батерията на тел.,а Зичето просто изключила.Но нищо,живот и здраве,на пролет като ида пак,ще се снимаме. Peace
Относно тая доцентка-направо ми скри шапката.Първо ми каза,че съм много чувствителна и емоционална,да си пазя нервите,пък аз напоследък плача и за хубаво и за лошо.Та по тоя повод се сетих да се похваля-качила съм още едно кило bowuu и вече съм 33 кг и като разбрах плаках като магаре.После ми каза,че съм имала анемия Rolling Eyes ,позачудих се,но то с това рязко отслабване и тия кила много е възможно.След това ми каза,че черния ми дроб,далака са добре,че жлъчката ми е премахната и като дойде ред на панкреаса снижи глас и каза-а туморното образование ще го оправим.Явно не знаеше,че съм наясно с диагнозата си.Приятелката де то ме заведе само и споменала,че ще лекуваме панкреас,нищо повече.След което каза,че имам и проблеми със ставите,на което аз  Shocked и тя -помисли добре,нямаш ли проблеми с единия крак.Тогава се сетих,че две години подред,преди да се разболея, много ме болеше левия крак и когато го пренатоварех,почвах чак да го тътря.Пък и напоследък много ми се схващат пръстите на ръцете и краката.Та, доцентката ми каза,че ще оженя сина си, че внуци ще видя  Praynig
От вчера пия билковата отвара дето ми даде,и не знам самовнушение ли е,какво,но имам чувството,че по-малко ме боли и че ще имам полза.Отделно една съседка ми е приготвила черен бъз по рецептата на Димков,мама-също,така че ще пия треволяци и ще се моля Господу да се спася Peace
Сега ви оставям на мира като ви пожелавам весела,успешна и не много натоварена седмица   bouquet

# 235
Здравейте, всички!
Искам и аз да напиша, че се зарадвах най-искрено на хубавата новина за нашата Люска! Hug
Още повече и сега като чета за по-нататъшното развитие на нещата! Grinning
Благородно завиждам за срещата ви, Зичонка и Люска!(но само мъничко, повече ви се радвам) Heart Eyes
Нека новините да са все такива, и да победиш в тази нелека и ужасна битка, мило борбено момиче!
Желая ти го от сърце! Praynig

# 236
  • Пловдив
Ехоуууууууу wavey wavey wavey wavey
Кооо правите брееееее Thinking  та никакви ви няма? Mr. Green
Аз на работа ,зимнина правя още ,домати си направих кьопоолу ,бейби патраджанчета с чесън и магданоз, правих и от бъзак онова лекарството за имунната система  ,също и лекарство с глог и ракия за сваляне на деоптрите, беее много работи направих Blush

Люската големи баданарки ми удари ама чак се изчервих Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Обещавам ти Люска ,че на пролет снимка ще правим и няма да забравим Hug HugТи сега се лекувай пък това е най лесната работа. Hug Hug

Мамчееееее, ти какво си правиш ааа Hug Hug Hug

Мастеронки как е дупката или вече я зари  Wink ти си ми борбена и ще се оправиш  Hug Hug

Хейли, направи си от бъзак за имунната система и пийте всеки ден по една лъжичка. Било чудесно и предпазвало от болести  за тези които боледували често през зимата. Peace Бъзак има още тъй че не е късно. Peace

Елица никаква я няма тези дни  Naughty  другите също ... Thinking ама си ви прегръщам дееее  от сърце. Hug Hug

# 237
Добре съм newsm53 Добре съм... Нямам време ама съм добре Mr. Green
Заздравявам бавно но сигурно. Черната кожа се обели събота и неделя - сега съм розова... прекрасна... ама ще ми мине - пък нали съм НАЙ-КРАСОТНА  Joy JoyСряскащият ми вид - Ще го преживеят хората тия дни
ЦелуФФки на всички Heart Eyes Hug

# 238
  • Видин
....Сега вече мога да ви разкажа....
...Та, доцентката ми каза,че ще оженя сина си, че внуци ще видя  Praynig
От вчера пия билковата отвара дето ми даде,и не знам самовнушение ли е,какво,но имам чувството,че по-малко ме боли и че ще имам полза.Отделно една съседка ми е приготвила черен бъз по рецептата на Димков,мама-също,така че ще пия треволяци и ще се моля Господу да се спася ....

Люска, не знаеш как се радвам като чета, това което пишеш, мила! Hug
Сигурна съм, че нещата ще се оправят напълно!
А за Зичето нямам какво да говорим, тя е невероятно човече с огромно сърце!
Зиче  Hug Hug Hug

Ха, здравейте! Hug
От сутринта се каня да пиша, та чак сега Grinning
Имаме си второ място от фестивала Simple SmileНякой от момичетата вече видяха във фейса снимките.Има още много, но ги чакам от другите "фиданки"
Както винаги беше много вълнуващо преживяване, наситено с много фолклор и музика.
Ето малко видео, нали съм обещала на Юлето:

http://www.youtube.com/watch?v=mOOD0WkOqfI&feature=youtu.be

Юле, успех във новата инвестиция!
Дано раничките минават бързо PeaceПробвай и ти с крем Здраве, като Хейли Peace

Мики, бързо оздравяване на всички ви! Hug

Мамче, Хейли, Мастерче, Мари, Люси, Зиче, Мики, Анкасче, Паце, Ели иии останалите...
много ви прегръщам Hug Hug Hug

# 239
  • Пловдив
ЮЛЕ,радвам се че се оправяш и успех със новото помещение Peace Hug

ЖАКИ,благодаря за милите думи  Blush Embarassed
Страхотни сте ФИДАНКИТЕ страхотнииииии Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт