КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 401
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
За мен той е идеалният кандидат за сега, защо ми трябва отговорен човек, а не някой дето ще работи 3-4 месеца и ще замине примерно...в София...
Смятате ли че съм права?  Thinking
Аз също бих постъпила така и ПРЕДПОЧЕЛА такъв човек на възраст а не пикльовци. Такива хора Юле вършат работа за трима пикльовци. Peace Дано да е свестен Peace

Права е, Зичоната.По свой си начин, забавна, но е права. Grinning
Зиче, стискам палци за работата!Късмет! fingerscrossed

Юле, съжалявам за счупеният крак на щерката! ConfusedБързо възстановялане на Мирелка!И дано се оправи преди пътуването! spoko
Мастер, честита спалня в аванс!(още не е дошла, затова)  bouquet

Ние вчера си подадохме жалбата в РПУ-то, и сега очаквам резултата от "милите съседи"! Mr. Green
В момента съм надула уредбата на MAX, само и само да заглуша конския тропот.
И само да е дошъл някой от тях да ми направи забележка!!! bash

# 256
А, Добър ден де ! .....Всичко живо си трае  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мерси за пожеланията за спалнята. Тя още не е налице,та......Ще почерпя кат я видя вече в стаята сглобена и ........Дано да съм доволна от тва дето са донесли и сглобили.... Twisted Evil ....Нещо съм яхнала метлата тия дни и всички съм ги строила всички в две редици да слушат,че инак лошо..... Mr. Green hahaha
Ама ПоловинЪт констатира,че кат се държа строго и нямаме никакви проблеми с никого.....Всички слушат и изпълняват.....Иначе се качват на главите ни и си тропкат както им скимне  Laughing

Юле,как е крачето на Мирелка? Rolling Eyes

Зиче,стискам палци за работата.....

Маме,какво става с "милите" съседи? Резултат някакъв? ....

# 257
  • Пловдив

фИУУУУУ ДВОЙНА ИДАААА smile3532 smile3532 smile3534 smile3534

вижте тук вие какви сте бабички по зодия Wink Мен се ме улучили право във десетката hahaha hahaha bowuu bowuu

Мамче на такива съседи не трябва да се мълчи ,добре сте направили с жалбата макар че и полиция да викнете още по хубаво е защото след второ повикване правят акт на нарушителите.

Мастеронки ,аз като се разбукам и всичко покрай мен лиже маже защото става страшно  Party Mr. Green Mr. Green Та от време на време трябва да има контрол Stop Mr. Green

# 258
  • Талант на 2012,2013 г.
Eто ме:

Mr. Green

# 259
вие какви сте бабички по зодия Wink

Зиче, душо, аз съм другото бабе зад тебе.  Mr. Green  Ех, че хубаво ще си се возим, когато остареем.  Joy Joy Joy Макар че на мен по ми подхожда метла да яхна.  afwitch
И ще ходим на гости на Марѝ да пием мляко. Аз много обичам.
Embarassed

# 260
  • Пловдив
Ама Фейче ,виж ние какви сме бойни ,щури , hahaha hahaha hahaha а Мари колко е благородна и миловидна Peace ...  ама как са ни издокарали  такива каквито сме си еййй  умрях да се хиля днеска Joy Joy Joy Joy JoyHug Hug
Мастерче ,Паца и Юлето и те са близнаци та колелото ще ни стане тясно май hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy май и  още имаше близнаци newsm78 newsm78 Thinking

# 261
# 262
Ние сме си диваци отвсякъде, ама я вижте Анкасчето каква дама е. Laughing

# 263
  • Талант на 2012,2013 г.
ЛЕЛЕ!

А аз с тая крава... и не мога да доя. Какво мляко ще пиете? Няма мляко... Laughing

# 264
ЛЕЛЕ!

А аз с тая крава... и не мога да доя. Какво мляко ще пиете? Няма мляко... Laughing

Добре, де, може и направо от кравата.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 265
  • Пловдив
Анкасче ,много си шик бреееее малеее ooooh! ама тази лупа за какво ти е ааааааа hahaha hahaha hahaha hahaha

Мари, ама не се бой че каравата не можеш да доиш ние и така можем като този трепач hahaha hahaha hahaha

# 266
  • Пловдив
Добро утро мили момичета. Hug
Влизам рано да поздравя нашата ЕЛИ с рожденият и ден!
Бъди много щастлива Ели ,нека всичко което си започнала да се увенчае с голям успех.

пп. намери ме във ФБ че не си ми приятелче и ми липсваш

# 267

Я да метна почерпката, че сяга като се развихря в кухнята и няма да ми остане време.

Зиче  Hug Ми аз съм изтървала поканата във фейса ама те добавих вече де  Embarassed

Юле на мен тая година не ми хареса от началото.Нямам търпение да свършва вече  ooooh!

На всчики много целувки, аз отивам да се приготвям  Hug

# 268
 wavey

Честит рожден ден Ели!  Бъди здрава, много усмихната, много обичана и много влюбена! Това е важното- другото е между другото:)! Хубав празник!  Peace Hug

# 269
Честит Рожден Ден Еленце!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Здраве,късмет,успехи и много щастливи мигове!

Альоооу.....Я да се посместите малко на кУл'лото,че Д-то ми е порастнало и не се събирам..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao
И аз обичам мляко.....Мари....тежко ти се пише.....Ще ти изпием млякото то се е видяло..... hahaha Joy hahaha Joy .....Аз мога да доя,тъй,че проблеми ник'ви нямате с доенето...хахахахахахааааа.......Изненадах ли ви а?  smile3534

Анкас с тая лупа.....кО ми сА праЙш на Шерлок Холмс,м?! ..... Скрила съм всичко....Няма да го намериш пък.......И го отнесох с колелото на тайно място пък......  smile3533 smile3532

Ох,умрях да се хиля с тез бабета-зодии......

Общи условия

Активация на акаунт