КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 403
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Мамчееееее, ти какво си правиш ааа Hug Hug Hug
Аз ли?
Оффф, Зичеее ядосвам се с некоректни и безхаберни съседи!!
Какво да се оплаквам, то детето им не е виновно, че ни тропа по цял ден - отгоре.
Няма денем, няма вечер.Когато се събуди, се започва - все едно сме на стадиона.
И за капак тази сутрин отново ни събуди в 5:30, с конски тропот. ooooh!
Чашата преля, и мъжа ми ходи до горе да им направи забележка!
И като им казал - нашата "мила и добросъвестна" съседка казала - "Знам, ама к'во да направя, като детето иска да тича!"
Е, м---ка му, ако иска да прави скокове с парашут, ние пак ли да сме потърпевшите, ааааааааааа!! Mr. Green
Има си паркове, площадки и стадиони за тази цел!

Честно, на прага на нервите си съм - защото това е системно, и не разбират от нищо.
И сериозно съм се замислила за някакъв вид жалба, само дето не зная къде се подава. Thinking

Извинете за оплакването ми, обаче адски ми тежеше вече, а и като ме питат, аз си признавам, без бой.

# 241

Елица никаква я няма тези дни  Naughty  другите също ... Thinking ама си ви прегръщам дееее  от сърце. Hug Hug

Embarassed Embarassed Embarassed

Тук съм милички. Чета що-годе редовно.Ама време за писане хич не остава.Радвам се и тъжа с всяка от вас.Обаче онзи ден крилца имах като прочетох Люска Много, много се радвам мила за резултатите.Гушкам те силно, силно и от все сърце ти пожелавам все така в положителна насока да вървят нещата и да я събориш тая гад мръсна  Hug

Всичко е наред при нас-работа, училище, вкъщи, а от миналата седмица ме награбоха сериозно и с курса.Та правя и това  Crazy Ама шЪ сЪ упрая бе  Joy

# 242
 wavey Привет момичета мили   bouquet

Чета ви редовно и много много се радвам за Люска, Люси  Hug

Ту съм тук, ту ме няма. Голямо напрежение около мен, така ме е завъртяло, че.....  Не знам дали ви бях казвала, брат ми има  на село малко цехче за олио (нерафинирано) и сега нали е кампания, трябва да се приема слънчоглед, а се отказа единия човек който работеше се отказа и направо е  кошмарно, то на село и хора няма де та, а машината като се пусне трябва да работи непрекъснато 24 часа и не питайте как връзваме смените.... Затова търчим натам, поне с това да му помогнем, че много се измъчи милия и направо се моля дано да издържи щото голямо напрежение и около него. ИНаче аз продължавам да ходя по интервюта за работа, ама работа нъцки...  Не щат дърти и това е Sad

Та такива неща около мен момичета, затова не ми се сърдете, че не пиша редовно  Embarassed Чета ви, мисля ви и аз като Елито (Еленце  Heart Eyes Hug)  тъжа и се радвам с вас  bowuu  Прочетох за премеждието на Юлето. Юле, дано минава бързо, че сега и ти си на голям зор на работа та съвсем ти се е струпало и на теб  Hug

Накрая искам набързо искам да завърша с нещо оптимистично, как в събота ме обзе голяма надежда - ще я бъде България, има все още истински  и човечни хора  bowuu Simple Smile Peace Пред деня в събота малкият ми син ходи да зареди на дядо си колата до едно близко село на магистралата, че на село няма от къде и да вземат да му паднат документите от джоба на якето до колата, а той без да разбере. Следващата кола която отива на колонката ги вижда и ги предава веднага в бензиностанцията, управителя звъни на свой познат в полицията, оттам ни издирват и ни се обажда вечерта да отидем да си ги вземем от бензиностанцията. Отидохме, всичко стои непокътнато - документи много, пари и т.н. Хората по притеснени и от нас, че един млад човек си е загубил документите и сигурно много се е изплашил. Благодарихме, почерпихме и си тръгнахме. Напук на цялата умора която имахме от деня, че за капак след обяда се запали и кюспето (от високата температура така се получава) и беше голям ад докато го изринем навън и отделим да не лумне всичко, за задушливите газове няма да говоря де ..... оххх пак ви отегчавам, но наистина ми се е насъбрало. Обичам ви момичета, извинете наистина, ако съм досадна  Sad Embarassed

Прегръщам ви всички и ви желая с цялото си сърце хубави есенни дни, с по-малко притеснения и с повече поводи за усмивки   Hug Hug Hug Hug

# 243
добро утро...

Слагам едно късметлийско  кафе, та дано късметът се обърне. Каква беше таз година - какво беше това чудо. Момичета - трябва да направя нещо. Преследва ме лошият късмет и колкото и позитивно да мисля на моменти губя козите...
Вчера Мирела си счупи кракът - в час по физическо. Преди два дни и казах да иде да си вземе бележка - от доктора - освобождаващо, щото тази 5ца по физическо все и разбутва успехът... Ама не - ще играела. Ей го сега...няма да играе. Ама сме в гипс и с патерици. На 18 заминава за Германия.. и силно се моля да се оправи. За коцуз пък снощи... всички сме в къщи тя станала вода да си налива - та падна и ...цяла нощ не сме спали.
Изобщо момичета...започвам да се отчайвам.
Повтарям си - МИСЛИ ПОЗИТИВНО - случайност е това... ама вече не успявам и себе си да убедя че е случайност! Tired

# 244
  • Пловдив
Добро утро.
Юле не се притеснявайте толкова беее чупени работи при нас толкова минаха на последък и всичко се оправи.В началото е трудно докато свикне.
Къде и е чупеното? Питам защото решението е пластмасов гипс да се сложи и да си стъпва по малко на крака.
Вики даже си плуваше с него и хвърли патериците веднага.
Не знам само там дали правят такива превръзки но ние ходихме в Пирогов при нейният си лекар професор Новков който е и шеф на отделението. Та разпитай това е решението и за вас. Peace
Дано бързо се оправите. Praynig

Анкасче, има такива моменти когато не можеш глава да вдигнеш от работа,но поне пари да има та се компенсира умората. Peace

Ели, а така голямо учене голямо чудо е при вас Hug нека... нека  Hug Hug само се пази и не се преуморявай Stop

Люскааааа кО правиш брееее  Hug  действа ли ти отварата  newsm78

Аз отивам да купя чушки и да ги изтърбуша за фризера да има за пълнене през зимата. Peace
Така се заредих за зимата тази година чеее и потоп да стане ще оживеем Mr. Green Mr. Green Joy Joy

# 245
Счупени са дребните костици на стъпалото. Според мен неможе да стъпва на него.

# 246
Здравейте, момичета. Прелитам от тук всеки ден, но ... у нас нищо за отбелязване, освен дребни битовизми. Обаче някаква депресия трови мъжа ми вече почти цяла година, а на пръв поглед няма основания (слава Богу  Praynig), но така и не може да я пребори. Това създава едно постоянно напрежение у всички, вече и малките взеха да го гледат плахо, когато се прибира, защото не знаят в какво настроение е... Той все пак се старае пред тях да не показва, но не винаги успява и така.... Не знам какво да направя, как да го измъкна, старая се да го облъчвам с оптимизъм, но той не прихваща Confused Когато си говорим с него, той казва, че е имало години, когато работата му е била много по-тежка, когато сме оставали и без пукната пара и то по Коледа, но пак не се е чувствал така зле психически. Винаги е имал по-реалистичен, по-земен и по-разумен поглед върху нещата, а сега.... Може би му е необходима медицинска помощ, но той не ще и да чуе... Моля се Господ да ни помогне, защото друг изход не виждам. Обаче ми се струва, че тези дупки са повсеместни - ето, и тук повечето момичета изпаднаха в такива дупки и не излизат оттам.....

И аз, като Юлето, се чудя дали някаква прокоба, клетва не тежи на всички ни тук. Каква беше тази година наистина - болести, операции, травми, проблеми с работодатели и съседи и всякакви злини покрай всички ни..... Ето сега Мирелка - случайност или не, но лошото е станало. Пак! Остава само да се надяваме, че бързо ще си отиде. Юле, прегръщам те, мила. Не знам какво друго мога да направя.  Hug

Зичка, ти май имаше някаква молитва, ритуал за прогонване на злото. Може ли да го направиш пак. Или да ни кажеш какво ние да направим?  Hug
Дано се обърне най-после колелото и дойдат по-добри дни!

Люска, как си днес, моме работлива?

Момичета, прегръщам ви всичките. И ви пожелавам - моля се, надявам се! - добрият късмет да ви навести най-после!

# 247
Ехооо,привет на всички  wavey Люскатааа,ммм,да не се почувства по-добре и пак се юрна да прави я зимнини,я да твори в кухнята.Правих още малко туршия-пълнени печени камби.Варих си компот за сегашна консумация.А вчера правих пълнени гъби и ябълков щрудел.Днес що да не си купя  newsm78 дюли за сладко,но ще ги оставя за утре.Хем виждам,че се преуморявам,хем пък искам наведнъж всичко да свърша  ooooh! Чета ви непрекъснато,но както казва Фейчето все битовизми,няма нищо ново и за това и не пиша.
Зиче,не знам само внушение ли или не,но откакто пия отварата като че ли мааалко по-добре се чувствам.Пия и бъза,абе треволяк,ама щом помага...
Юле,  Hug , много съжалявам за Мирка.Дано  Praynig бързичко се оправи детето.Не знам,но нещо в църквата вървете да ви четат,не може така все каръщини,беее...
Фейче,какво да ти кажа за твоя мъж...такъв стана живота,че вече и нещо хубаво да ти се случи не смееш или не можеш да му се зарадваш,за да не последва нещо лошо.Ти си знаеш,но подкрепяй мъжа си и най-вече споделяне му е майката.Когато човек сподели страховете си,някак си му олеква дори и да не е открил адвекватно решение.
Хубав ден на всички,не само на споменатите   bouquet

# 248
  • Пловдив
Юле,  и на Вики там и беше счупеното ама питай  Hug

Фейче, и всички които имат нужда от молитви идете на църква и да ви четат

Скрит текст:
Киприянови молитви (Молитва на св. Киприян)

против магии, уроки, лоши езици и болести, която се чете само от свещеник, след препоръчаната от него подготовка.

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш,
Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите!
Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.

Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян,
защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю,
но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния
и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие
и да разпръсна силата на магията,
защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд,
връзвах земята и тя не даваше плод,
лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко,
правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки,
братя да се не виждат и семейства да се разделят,
правех зимата лято и лятото - зима.

Всичко лошо, което можех, правех,
затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва
и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията,
която пречи на Твоите люде и домa им
веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога,
да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.
Амин.

Святи мъченици Киприан и Иустина, руска икона
Житие на Свети свещеномъченик Киприан
и света мъченица Иустина

И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби
и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин.

Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо,
или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим,
или ако е написана с мастило или кръв човешка
или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.
И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена,
или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух,
така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло."

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява
и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян,
простри Твоята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /имената/
и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло,
за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител
сега и винаги и во веки веков.
Амин!

Много помагат така съм чула.

Иначе за мъжа ти това зависи само от него иска ли да се оправи ,давай му нещо успокоително или чай някакъв да не мисли все  лоши неща. Окади къщата си с тамян и него и децата .
Оффф почти три години съм се борила с такова нещо и като чуя за депресии и косата ми настръхва. ooooh!

Люска, по кротко не се преуморявай ,не яж това което НЕ ти е позволено Naughty пази се и щади се! Hug[/b][/color]

# 249
Здравейте, милички Hug Hug

Юле, да се оправя бързо крачето и дано всичко заздравее правилно Hug

Сега малко ще попиша по темата, която сте подхванали за депресиите. Нали и аз често съм в разни състояния и съм ужасно уморена и изнервена. Чета разни статии и като цяло се интересувам от хронична умора и депресия.
И днес, случайно или не, гледах едно филмче - Храната е от значение (Food Matters 2008). Темите, които се обсъждаха в този филм бяха много и все интересни - за храните, които ядем, за лекарствата, за това какво отражение има всичко в организма ни. Но това, което искам да споделя е за Витамин Б3. Дава пример за една изключително депресирана жена, на която традиционната медицина не може да помогне - нито психиатър, нито хапчета, терапии и пр. Хората, които говореха във филма, казаха, че са започнали да й прилагат терапия с вит. Б 3 в огромни количества, за да може да се компенсира липсата и да жената е започнала да се оправя. Минала й депресията, започнала да контактува с близките си. И близките й споделят с лекаря й психиатър за терапията с витамини и за промяната, която й се е случила. Но той отрича и казва, че може да има големи поражения върху организма и че това никой не го е одобрил като терапия и хората спират витамина и жената пак изпада в дълбока депресия. И същевременно говореха за вредата от хапчетата и какви странични ефекти имат. И въобще е много полезно и интересно филмчето. Препоръчвам.
И сега ми се въртят доста мисли в главата. Не знам още какво точно си мисля.
Май много объркано го написах и не знам дали успях да кажа това, което искам (и вие да ме разберете).

Hug Hug Hug Hug Hug за ВСИЧКИ!

# 250
  • Пловдив
Вижте каква красота е в моето село тази сутрин снимано

# 251
Ехоооу......кО праЙте бе тайфа?  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Виждам тука депресии,травми,ядове.... ooooh! ....Е, и аз не правя изключение..... Mr. Green
Обаче напук на всичко съм отворила "Консервпром" и правя лютеница.....хихихихихи....Уникална стана тая година....И туршии съм подхванала,че обичаме зимно време да има.....

Днес си капарирахме вече спалня.....Пфууууу.....Изръбих се да спя на диван.....Днес ходихме до един голям магазин и веднага "нашата" спалня ни се наби в очите......Викам на Половинчо....Тая ми харесва много.....А той ми отговаря...."мИ и на мен ми хареса,мА ме беше страх да ти кажа,щото е по-семпличка и обикновена.....Не знаех дали ще ти хареса"  hahaha

Умряхме да се хилим.....Момичетата в магазина единодушно казаха,че такава двойка отдавна не са виждали дето и двамата да са на един акъл като избират мебели.....Все се карали и спорели.... JoyДаже имали и сбивания чак..... Shocked  Брях,кви хора има.... ooooh!

Та,така.....Сега ще чакаме две седмици и ще дойдат да я донесат и сглобят и.....така.....Айде пУхвалих сЪ! ....

Скрит текст:
в Х Фактор имам едно момче,ама още не са го показали....Пазят го за по-натам нещо.....

# 252
Та,така.....Сега ще чакаме две седмици и ще дойдат да я донесат и сглобят и.....така.....

А, така, честито! И на новата спалня ... ъъъъ ... както е по програмата, нали знаеш?!   luvbed EFP preggo  ylinfant
 Hug

Лека и нежна нощ, дами.
Hug

# 253
24 позвънявания!!!От 8 до 13ч. Батерията на телефона ми падна.. няма да го зареждам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
по обявата за работа... Май даже вече си избрах един човек...ама ша видим. Във всеки случай ще се обадя във вестника да я спра..щото ако и още 2 дни върви както исках... ще ме луднат. Лошото е че при такава навалица не може да прецениш точно кой е твоят човек...ама дано случим.
Повечето са 24-25 годишни.... и вятър ги вее на бял кон... ама дойде ездин мъж със семейство. съкратен е от предприятие , вече 7 месеца е на борсата, защото е на 48 години / като Галин / и никой не го иска освен за най ниско ниво производство... Мен ми се видя много амбициран и много контактен. Галин каза че се познават от училище и жена му е била даже учителка в Детската градина на Къци... За мен той е идеалният кандидат за сега, защо ми трябва отговорен човек, а не някой дето ще работи 3-4 месеца и ще замине примерно...в София...
Смятате ли че съм права?  Thinking

# 254
  • Пловдив
За мен той е идеалният кандидат за сега, защо ми трябва отговорен човек, а не някой дето ще работи 3-4 месеца и ще замине примерно...в София...
Смятате ли че съм права?  Thinking
Аз също бих постъпила така и ПРЕДПОЧЕЛА такъв човек на възраст а не пикльовци. Такива хора Юле вършат работа за трима пикльовци. Peace Дано да е свестен Peace

Ха добър ден Hug Hug

Бях на работа и на една среща  потърсиха ме сами да ми предложат една работа но няма да казвам ако стане ще си призная Wink че тук четат едни дето ги бях забравила че съществуват но онзи ден като стана въпрос за каръщина в темата та се сетих ,че има такива озлобели твари дето все носът им в нашата тема да не изпуснат нещо клюкарките дърти. Peace
Та така при мен това  Hug Hug
Мастеронкииииии спалня ааа Wink luvbed luvbed luvbed fertilization stork-girl  Kissing Heart
Фейче във ФБ видях една страхотна твоя снимка ,много си хубава ,много Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много и силно ви прегръщам мили мои момичета kiss kiss kiss kiss kiss

Общи условия

Активация на акаунт