КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 368
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Децата най трудно приемат загубата. И то няма как да е по друг начин.
Надяваме се бабата да помага до колкото може и бащата да не се предаде и да се отчая. Каките са големи и оправни - Маги ги е научила на много неща. Знам че ще се справят.
Дай боже , да не се отчайват и предават. живота им ще е труден но от тях зависи дали ще преодолеят голямата загуба.
Ние сме тук , и винаги ще се отзовем на зов за помощ, съвет или просто малко да поговорим.
Яни, надявам се да четеш това. Не се предавайте миличка. Животът ви ще е труден от тук нататък - но вие вярваме във вас и знаем ще ще се справите!

# 496
  • Пловдив
Аз също мисля като тебе Юли и също искам да кажа на децата на Маги ,че всички тука сме насреща за съвет или за помощ. Бъдете силни мили деца ,мама ви е научила на много неща как да се справяте когато нея е няма.

Аз съм с едни бъбречни болки, кръста и корема ме болят и гледам повече да лежа а всичко мен чака да прибирам децата абе мамка мууууу и животеццц.. човек да няма грам спокойствие значиии Crossing Arms ooooh!

# 497
Влизам днес няколко пъти тук, но думите не идват.
Не знам какво да кажа, а исках да кажа нещо на дечицата й, да се опитам да им вдъхна сили и вяра, че ще преодолеят шока и загубата и ще изградят отново живота си върху разпилените късчета, за да може майка им да им се радва отгоре....

Исках и да ви споделя някои неща, но на фона на тази огромна трагедия те изглеждат дребни, пренебрежими... И все пак ме вбесяват, защото се отнася до детето ми...  ooooh!

Зиче, пази се, мила. Всички тук се пазете и се опитвайте да полагате повече грижи за себе си. Вие си знаете защо, нали?  Heart Eyes

Сега ще пия от кафето на Юлето - черно, горещо и горчиво, съвсем подходящо за случая - ще избърша сълзите и ще се върна към ежедневието. Защото животът продължава, дори и да боли.....

http://www.youtube.com/watch?v=3Lr5qD17QXU

# 498
  • Видин
Влизам днес няколко пъти тук, но думите не идват.

И аз така... Sad
Повтарям си, че е на по-добро място, че вече е добре и не я боли...
И в следващия момент пак искам да е тук, да пише, да споделя, на ни смъмри че сме овесили нос...
Уфф, не мога да се съвзема!Постоянно ми се гади и ме боли глава, а работа и проблеми колкото искаш CrazyНоо това е животът...Трябва да продължим напред!

Мили дечица, бъдете силни!Дръжте се здраво един за друг и ако има нещо с което да ви помогнем не се притеснявайте да пишете!

Прегръщам ви силно, мили мои приятелки!

# 499
  • София
И аз искам да кажа на децата,да бъдат силни,и много задружни!Ние ще ви помагаме.
Знам,че мама ви е научила на много неща,но все пак има и такива ,които още не знаете.Споделяйте  с нас ,за да разрешаваме проблемите.
Бъдете задружни!

# 500
 wavey

Днес и аз, влизам, излизам...... гадно е, трудно е... знаем го всички, но не знаехме, че чак толкова много ще било... може би защото вярвахме, че ще победи тая гадост, но уви.....

За дечицата - вчера писах,няма да се повтарям, защото то ще е същото, каквото писах вчера, каквото и вие сте писали. Каквото можем, знаете мили деца, без притеснение търсете ни  Peace , мама Маги ни беше много близка, много неща сме си споделяли тук за семействата ни и т.н., може би затова толкова много ни боли и толкова много ви чувстваме близки и вас  като наши деца, не се предавайте, трудно е, но знайте, че МАМА ще ви пази и напътства и иска да се гордее с вас  Hug Hug Hug Hug

Зиче, пий чай от липа, на мен много ми помага при бъбречни болки и се пази  Hug Hug Hug

Фейче, какво стана  Thinking с кое дете, пиши ако искаш или ако смяташ, че ще можем да помогнем или поне да ти стане по леко, знаеш  bowuu  Hug Hug Hug

Сега искам да кажа на новите момичета, добре дошли мили момичета, всички сте добре дошли   bouquet Hug, тъжното е, че при такива обстоятелства ни открихте.....

На всички  желая лека вечер  Hug Hug Hug Two Hearts

# 501
  • Талант на 2012,2013 г.
Мъчейки се от цяла сутрин да напиша няколко реда мисля да се включа сега и ако не съм многословна не ме корете и не ми се сърдете. ЗНАЯ колко ще им е трудно на децата. Все още преминаваме през този период със сина ми и аз всячески се опитвам да помогна, но това, което липсва с нищо и никого не може да се замени...
Въпреки това, дечица другите момичета са написали и аз няма да се повтарям...Просто знайте, че сме тук. Когато и да е.
На мен животът ми тече монотонно. но няма да ви занимавам с това.
Зиче, пий нещо и си обърни повече внимание.
Обичам ви, момичета! ВСИЧКИТЕ! Не очаквах, че за толкова кратко време така ще ми влезете под кожата.
Пазете се и бъдете здрави! Hug

п.п. А на новите момичета...Аз като най-нова тук им предавам щафетата с "Добре дошли!"Ще ми бъде приятно да споделяме и да си помагаме взаимно.  bouquet Hug

# 502
Съжалявам! МНОГО! Скъса ми се сърцето като разбрах. Cry
Сбогом, Маги! Почивай в мир!
 Flowers Rose Flowers Rose

Мили дечица, мама ще продължи да живее в сърчицата ви. В тях винаги са любимите ни хора - независимо от разстоянието и времето.

# 503

Добро утро приятелки!
Хубав и спокоен ден  ви желая!

# 504
Добро утро!

Юле, скрихте ли пиратското съкровище?

Хубав ден, момичета. Минете да се обадите с по една (или повече) думи. 
Hug

# 505
Почти всичко е готово за празникът утре. НО!!! Утре ще ви разказвам/показвам!

# 506
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро.Утре заминаваме. На моето село, там където погребахме и мъжът ми. В събота е задушница, момичета. Архангеловската. Щом се върна ще се обадя.

Хубав ден ви пожелавам. Hug

# 507
Момичета, не съм писала тия дни в темичката, но в такива моменти си глътвам граматиката и по-добре да си мълча, от колкото да ръся глупости Hug .

Много ми е мъчно, че така се развиха нещата smile3518 .

МариHug

Юле, благодаря за кафенцето! Чакам с огромно нетърпение да разкажеш всичко от партито, направо е страхотно!!! Heart Eyes

Ние сме добре, малкият на детска, аз на работа, вечер бързам да се навечеряме, баня и раничко в леглото, че не мога да го събудя сутрин Crazy .
А аз започвам да се боря със студовата алергия, която, въпреки сравнително високите температури, тя ме тормози активно Tired .

# 508
  • Пловдив
Здравейте момичета!

Фейче тук съм и аз вече,разкарах децата по училища и градини днес не съм на работа че ходя  изкривена но ще се оправя . Wink
Юле от тук нататък когато видя в темата поднесено кафе за Маги ще си спомням винаги.
Прекрасен да  е купона на децата. Hug

Мари, ще чакаме да пишеш като се върнеш мила и моля те щади се. Hug Hug

Прегръдки ,... Hugи да ви кажа ,че ви обичам всичките ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 509

Юле от тук нататък когато видя в темата поднесено кафе за Маги ще си спомням винаги.

знам Зичка, само че така ще си спомняме всеки ден за нея!  Hug
Но пък аз нали си ме познавате...ако зависи от мен без кафе ще стоите... затова който първи влезе да го сервира!

Общи условия

Активация на акаунт