КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 363
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
 Hug Hug Hug

Привет милички.
Фейче на патерички честит рожден ден на порастналото ти момче.Да е жив и здрав, да дерзае винаги напред и нагоре, и нищо и никого да не успее да застане на пътя му да осъществи и най-смелите си мечти.

И аз като видях кафенцето за Маги си помислих.Спи спокойно приятелко  Cry

Ние заминаваме за Лондон следобяда, двете с Анита.Тук нали е Хелоуин и ще празнува с братовчедите.
Аз съм на цитонамазка в 14:30, моля ви стиснете ми едни палци, че това е третия опит вече.Все една некадърна сестра, и рови ли рови  ooooh! Днес съм си запазила час с докторката, та дано тя успее.Некадърна работа ви казвам.

Зиченка, как са бъбреците, поотминава ли вече болката.Дано  Praynig

neversaynever и ние сме така.На мен се е метнала явно-когато и да легне сутрин няма събуждане  ooooh!

Марѝ   Hug

Юле сигурна съм, че ще си прекарате страхотно и децата много ще се забавляват  Hug

Мастерче
ти как си слънце, знам, че си имаш страхотен половин да се грижи за теб  Hug

На всички нови момичета добре дошли  Hug В много тежък момент се запознаваме, но надявам се занапред ще има повече щастливи поводи.

Лек ден на всички   bouquet И аз да ви кажа, нищо, че си знаете

# 511
 wavey

Привет момичета   bouquet  Нещо ми е сгромолясано, ама като гледам и с вас е така...., причината си я знаем .....  Sad

При мен нищо интересно, затова и не пиша, ама и не ми се пише ..... Но пък за сметка на това ви чета и не ви изпускам от поглед  Heart Eyes, така, че все едно съм с вас  Simple Smile

Ели, почвам да стискам, дано този път стане и всичко да е наред  Peace fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хубав и спокоен ден на всички и .... и аз ви обичам знаете  bowuu  lovekiss Two Hearts

# 512
Влизам днес няколко пъти тук, но думите не идват.

Сега ще пия от кафето на Юлето - черно, горещо и горчиво, съвсем подходящо за случая - ще избърша сълзите и ще се върна към ежедневието. Защото животът продължава, дори и да боли.....

Уви, така е.И аз се чувствам по същият начин. Confused
Когато преди 1г. започнах да пиша и споделям тук, Маги беше първата, която ме посрещна, и винаги когато никой друг не пишеше, тя беше винаги насреща.А сега?!?!
Ехххххххх, защо на добрите хора им се случват лоши неща?

Не мога да пиша още, трудно ми е, тегаво и празно, и боли ... Cry Cry Cry

# 513
  • Видин
Минавам само да ви прегърна и да ви кажа, че ви обичам...

На новите момичета - добре дошли  bouquet
Надявам се с времето да се опознаем и да споделяме и хубави моменти.
...А Маги ще я носим в сърцето си то се знае...

# 514
  • Пловдив

Юле от тук нататък когато видя в темата поднесено кафе за Маги ще си спомням винаги.

знам Зичка, само че така ще си спомняме всеки ден за нея!  Hug
Но пък аз нали си ме познавате...ако зависи от мен без кафе ще стоите... затова който първи влезе да го сервира!

Това ще ни е  знака ,че със нас е и Маги  newsm10

Ели, боли ме пия хапчета но вече не съм сигурна дали е бъбреци  Rolling Eyes
За теб стискам палци дано на некадърниците вече им просветне и да си свършат работата  Whistling ooooh! Нацелувай малечка от мен!

Мамче,Анкасче,ЖАКИ, ПРЕГРЪЩАМ ВИ!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 16:42 от ЗИЧЕ

# 515
  • София

Закъсняло следобедно кафенце приемате ли?
Днес трябва да се похваля.От обяд  не съм  повишавала тон вкъщи т. е. децата са кротки.
Аз ставам много рано всяка сутрин и няма проблем да ви сервирам сутрешното кафе.
Тази вечер ще имаме неканени гости,а аз нямам желание за готвене,да се оправят.
Много маскирани хора и  малки и голями  днес по улиците и толкова много украси за Хелуин.

Последна редакция: чт, 31 окт 2013, 17:02 от Мама на трима.

# 516
  • Пловдив

Закъсняло следобедно кафенце приемате ли?
Днес трябва да се похваля.От обяд  не съм  повишавала тон вкъщи т. е. децата са кротки.
Аз ставам много рано всяка сутрин и няма проблем да ви сервирам сутрешното кафе.
Тази вечер ще имаме гости,а аз нямам желание за готвене,да се оправят.
Кафенцето не виждам ама все едно съм го видяла  Wink Wink   ХА ВЕЧЕ ГО ВИЖДАМ МНОГО АПЕТИТНО  Hug Hug Hug
Нека дечица да слушат то все да им се вика не става  Peace Hug така и ти си по спокойна.
За гостите нещо набързо или мезенца нарежи Wink

# 517
  • София
Зиче,голям спор имаше относно това коя чашка  с кафе да сложа.

# 518
  • София

Добро утро ,момичета!
Аз пак не спах ,като хората.Гостите  си тръгнаха в един часа,хем бяха уж за малко,с много  малки деца.Не знам за вас,но не мога да бъда близка с хора,които  пият алкохол и след това се сядат зад волана.Легнах  си в два ,след чистене,метене,проветряване.
Днес се събудих в пет часа,направих закуска за домочадието,а за ВАС от сърце направих кафе.
Честит ден на Народните будители!

# 519
Честит рожден ден на Яни!
Да расте здрав и умен, добър и весел и да плава под издути от попътен вятър платна в безбрежния океан на мечтите.

Юле, прегръщам те. Много радост и гордост да ви носи Яни.

Маме, благодаря за кафето. Много примамливо изглежда.  Hug

Честит ден на будителите, момичета. Отдавна е време да се появят нови будители на заспалия ни народ, за да може България най-сетне да вдигне глава и да заеме достойно полагащото й се място в световната история.

http://www.youtube.com/watch?v=bI0y3L2Pb5M

# 520
  • София
Нека да расте здрав,умен,много да радва мама и тате!

Весело посрещане на празника на цялото семейство!

# 521
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ СПОКОЙНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Юле, честит празник, мила! Бъди горда и щастлива майка!

# 522

Юле, да ти е жив и здрав Яни! Много здраве, радости и успехи му желая, а на гордата майка все така неуморно да му е подкрепа и светлина в живота! Весел купон!!!

# 523
Честит Рожден Ден на Яни, да е жив и здрав и всичко най-хубаво му желая Simple Smile. Аз също имам днес рожден ден, станах на 20  Crazy.

Редовно следя темичката и преди малко прочетох за случилото се с Луси  Sad.
Да почива в Мир

# 524
Юле, да ти е жив и здрав Яни! Да има верни приятели, много късмет и незабравими спомени от детството! smile3510 baloni
Весел купон!

Общи условия

Активация на акаунт