КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 348
  • 732
  •   1
Отговори
# 525

Заповядайте по кафе, момичета!Днес аз съм най-ранобудна и ви го поднасям, с много обич, както Маги го правеше ..  Hug Heart Eyes

Архангелова Задушница е!
Бог да прости всички наши починали близки, познати и любими хора!
Мир и покой на душите им!

Маги, почивай в мир, приятелче! Flowers Rose Flowers Rose

Марѝ, светла му памет на Вальо! Flowers Rose Flowers Rose

На патерици да честитя рожденният ден на Яни!(Юлето няма да ми се сърди, зная) hug
Да Ви е много здрав, да расте послушен, умен и добър и винаги да изпълва живота Ви с радост!   bouquet

# 526
Архангелова Задушница е!
Бог да прости всички наши починали близки, познати и любими хора!
Мир и покой на душите им!

Маги, почивай в мир, приятелче! Rose Rose

Марѝ, светла му памет на Вальо! Rose Rose

На патерици да честитя рожденният ден на Яни!
Да Ви е много здрав, да расте послушен, умен и добър и винаги да изпълва живота Ви с радост!  bouquet

# 527
Мир на душите им на всички наши починали близки! Спете спокойно вечния си сън! smile3518 smile3518 Flowers Rose Flowers Rose

Ние сме добре. Малко раничко станахме тая сутрин, та успях да направя много неща, вкл. и палачинки за закуска Party .
Обаче се спусна ужасна мъгла, но дано през деня е хубаво времето Praynig .

Мамче, много ти благодаря за кафенцето Hug . Ти как си? По-спокойна ми звучиш?

Юле, чакам с нетърпение да разкажеш (и покажеш) как мина празника Party . Hug

Зичка, как си днес? Пазиш се, нали! Hug

dideto9301, честит рожден ден, миличка! Бъди здрава, много щастлива и много обичана! Пожелавам ти сила и упоритост, за да постигнеш всички свои мечти!

# 528

Maги, почивай в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

dideto9301, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

# 529

Бог да даде покой и светлина на тези, които ни напуснаха завинаги!

Маги, спи спокойно, миличка, там, където няма болка и тъга...

Марѝ, вечна му памет на Вальо и много сили на теб.

Мамо, обичам те много.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 530
благодаря ви мили мои приятелки за хубавите пожелания Hug
да ни е жив и здрав - това е най важното!!!

Празника мина зашеметяващо. Естествено мама -пират е супер уморена - но това е от ЕГН - то не е от друго. Но беше много емоционално и  много весело. Децата се забавляваха от 3 до 7 - което направо е много!!!!
Качвам снимки в момента. Много бавно става че нета ми е ужасен.

ето една... с мама - пиратка Mr. Green
http://prikachi.com/images/534/6714534k.jpg

най накрая се качиха Mr. GreenMr. Green

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000854587771&sk=p … &notif_t=like

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 12:57 от JuliS

# 531
Бог да прости нашите близки и приятели!

Почивайте в мир Луси и Вальо - ние ще ви помним винаги!

# 532
  • София
Да,днес е Архангелова задушница.
Нека Бог прости нашите  роднини,близки и приятели,родителите ми!Обичам ВИ и не мога Ви забравя!
Почивайте в мир!

Аз всяка събота съм навън в още в ранни зори.Ще пиете от моето кафе през седмицата.
Юле,радвам се ,че сте си изкарали супер!
Тази сутрин  в центъра беше хубаво времето,а като тръгнахме към Пловдив ,мъгла,на метър пред колата нищо не се вижадаше.Сеа се усмихна и слънчице.

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 13:36 от Мама на трима.

# 533
  • Талант на 2012,2013 г.

Почивай в мир, Луси...

Спи спокойно, скъпи...

Благодаря на всички вас, момичета, които в този ден споменахте и съпруга ми
. Hug

# 534
  • Пловдив

Бог да прости всички наши починали близки!

Бог да прости баща ми обичам те, бабите ми ,дядовците ми,свекър ,свекърва,и приятели! Flowers Rose Flowers Rose
Бог да прости и МАГИ, ВАЛЬО! Flowers Rose Flowers Rose

Всички ще бъдете винаги в сърцата ни! Hug

Ние ходихме на гробищата и раздадох за починалите после готвих и така деня си мина.

Юле ,живо и здраво да ви е порасналото момче!
Партито е било невероятно видях снимките! Hug А мама пиратка е като момиченце Wink с нова прическа си вижда и много ти отива. Peace

dideto9301 добре дошла при нас и честит рожден ден и на теб миличка!  bouquet  bouquet

Мастерче как си ? Мина ли ти от операцията? Rolling Eyes

Всички други стари и нови от темичката силно ви прегръщам! Hug Hug Hug Hug

# 535
Благодаря на всички за пожеланията. Рожденият ми ден го празнувах на хелоуин в 12 часа вечерта почерпих. Бяхме се костюмирали, аз бях жената котка (или нещо такова)  Laughing, а приятелят ми каубой. Всичко мина много хубаво на първи, изкарах прекрасен рожден ден.

За съжаление днес не мина много добре, получих кожна реакция от оспамокс и бях в спешното във ВМИ в Пловдив. Оплаках се в една тема, защото според мен не е нормално при положение че съм студетка, редовна форма на обучение и съм здравно осигурена да ми искат пари, но  здравето е по-важно.

Днес е задушница. Бог да прости всички наши починали близки

# 536
 Здравейте момичета wavey Coffee  поднасям това кафенце набързо, че гледам никой не е влизал сутринта. Извинете ме всички, имахме пак проблеми, свекъра го изписаха сутринта и вечерта го закарахме пак, цяла нощ бяхме в болницата по миналия ден, после си дойдоха етърва ми, като разбраха, бягане напред-назад. За сега уж е стабилизиран и по-добре. Току що изпратихме етърва ми да се прибират, че и те тръгнаха за насам на пожар и.. знаете как е като е далече...., и веднага влизам да ви видя и помоля за извинение  Embarassed

Юле, да е жив и здрав Яни, да расте все така щастлив, заобиколен с много обич и внимание, а вие много да се гордеете с него  Peace newsm51 nbirthday smile3510 lovekiss

dideto9301 , добре ни дошла в темичката и честит рожден ден и на теб  bowuu, бъди здрава, обичана и щастлива  Peace newsm51  Hug

Бог да прости нашите близки, светла им памет, дано са на по-добро място и да почиват в мир  Flowers Rose Flowers Rose  Мир на праха и на нашата непрежалима Маги и Вальо на Мари  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

За сега  изчезвам, че доста работа ме чака пак  Mr. Green, на вас мили мои дружки ви пожелавам лек и спокоен ден  Hug lovekiss Two Hearts

# 537

Ето на това се нагледах тези 2 дни, момичета(снимката е от нета, но е 1:1)... Златна ни е природата, златна, само трябва и да я пазим малко повече.
Прегръдки за всички!

# 538
  • Кьолн
Здравейте момичета!
 Пристъпвам плахо във вашата тема,и ви моля да ме приемете сред вас!
 Отдавна ви чета и сте ми много приятни! Много е уютно при вас!
 Да се представя първо-на 43 години съм.Имам три деца. Не живея в България и нямам приятелки тук. Много ми е самотно и тъжно,макар да ми харесва тук. Ами това е за мен!
  Желая ви много щастие!  bouquet

# 539
  • Пловдив
Здравейте момичета!
 Пристъпвам плахо във вашата тема,и ви моля да ме приемете сред вас!
 Отдавна ви чета и сте ми много приятни! Много е уютно при вас!
 Да се представя първо-на 43 години съм.Имам три деца. Не живея в България и нямам приятелки тук. Много ми е самотно и тъжно,макар да ми харесва тук. Ами това е за мен!
  Желая ви много щастие!  bouquet

ДОБРЕ СИ НИ ДОШЛА МОЗИЛА!

Тези дни сме малко тъжни ,но иначе сме готини и  истински приятели. На драго сърце  те приемаме и не се притеснявай ,а споделяй когато имаш нужда.Тука пишат невероятни момичета ,много ,много мъдри! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт