КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 252
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
 wavey Добро утро, добро утро дами  bowuu  bouquet

Мама на трима, тенкю за кафенцето  Hug, че днес имам особена нужда от него.

Мозила, добре дошла при нас   bouquet  Радвам се , че си ни харесала, пиши винаги когато имаш нужда и питай каквото се сетиш, тук затова сме се събрали, да си споделяме и да си помагаме  bowuu  Hug

Паци, споко, ще се наредят нещата мисля аз  Hug и стискам палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Като стана дума за стиснати палци, чакам и Ели с хубава новина, Еленце  Hug

Хейли, дано малчо днес да е добре и да няма и следа от температури и т.н.  Peace  Hug

Юле, днес сколасах да разгледам снимките от партито, думи нямам, страхотно се е получило  bowuu и стискам палци  при вас да завали  Peace Hug

Мастерчето и Жакито нещо се губят  Thinking, дано да са затрупани със задачки и това да е причината. Момичета обадете се  Hug Hug Hug

Фейче, Зиче, Мари, Мамче, Мики, Теди, Рози, Диде, ееее знам,че  пропуска и затова  избягвам да ви изброявам, но  моля ви не се чувствайте пренебрегнати  bowuu, така че за всички мили мои приятелки от тази страхотна темичка голяма прегръдка  Hug и ви пожелавам

Последна редакция: пн, 04 ное 2013, 09:00 от Анонимен

# 556
  • Талант на 2012,2013 г.
За вас, мили момичета...

Hug  bouquet Heart Eyes

Известно време няма да мога да пиша. Rolling Eyes Щом имам възможност ще се обадя.

# 557
  • Видин
Добро утро, приятелчета! Hug

Анкасче, Hug тук съм мила, но нещо не сколасвам да пиша Sad
При теб нормализираха ли се нещата?Как е свекъра?

Хейли, малчо по-добре ли е?Дано няма вече Т Peace

Юле, гледах ви във фейса снимките.Невероятни сте всички!Личи че децата са се забавлявали истински PeaceПожелавам ти лека седмица Hug

На Задушница ходих в църквата и запалих свещички за всички близки и за Маги и съпругът на Мари.
Някак си се почувствах по -спокойна след това...

Искам пак да кажа "добре дошли" на новите момичета  bouquet
Ще се радвам да ви "виждам" сред нас Hug

Мозила, ти в коя държава си?

На всички нови и стари дружки много целувки и успешна седмица!

Мен леко ме поболва гърлото, затова съм на чайче:

# 558
Добро утро!
Mоzila, Мама на трима- ДОБРЕ ДОШЛИ! welcome
Юле,  ЧРД на рожденика, здраве и успехи. Партито е било невероятно. Адмирации за организацията ...
Мамче, заредила си батериите в Родопите, и розовата премяна много ти отива Simple Smile
Хейли, дано детенце е по-добре.
Паце, и аз съм в отбора на ПалцоСтискащите   Hug
Фейче, Мастер, Мари, Зиче, Жаки ...  Hug

Хубава седмица, момичета!

# 559
  • София
Паце и от мен стиснати палци за момченцето ти.И понеже не съм в течение за какъв изпит става въпрос?
Мари,мила отсега се усеща твоята липса.
Успешна седмица Ви желая на всички!

# 560
Момичета, снощи му дадох малко Панадол на темп. от 37.2 и след 4ч и 30 мин беше с Т 38.5 Shocked . Обаче, нямах Нурофен, беше 12 и нещо през нощта и не посмях да го оставя сам, да отида да взема, че аптеката ни е на около 10 мин.
Викам си, ако почне още повече да вдига, имам Хексалгин и ще дам малко от него. Унесла съм се и по едно време усещам, че много се върти и бълнува. Разбуждам се и го гледам целия трепери Rolling Eyes , акъла си изкарах, но се оказа, че е започнал да сваля темп. и явно го е втресло.
Опитах се да го позавия, но не търпи това дете завивка и толкова! Вардих го цяла нощ с едната ръка на одеялото да го завивам, с другата да меря Т Crazy .
Тази сутрин се обадих на свеки ако може да дойде да го гледа, че освен всичко останало не успях и да го събудя сутринта. Много й усложних днешния ден, но съм й много благодарна, че дойде, имаше трябваше да си го взема с мен на работа.

Ох, много писах, извинете ме, ама ми е много притеснено. След малко си тръгвам от работа и ще ходим на лекар. Стиснете едни палчета да не е пневмония Praynig ooooh!

# 561
  • София
hailie
,стискам  палци и се надявам да нямате пневмония.Пиши после,когато се приберете  какво е
 казала лекарката.
Успех, и да се оправяте  бързо.

# 562
Малкия бил само със зачервено гърло и от там темп. А кашлицата от сополите.
Ама и миналата година беше така, та сега чакам... Rolling Eyes

# 563
Привет сладурчета и сладурковци.

Хейли  Praynig стискам силно палци да се разминете с всякакви болести.

Юле малко на патерички, но да ви е жив и здрав малкият пират.Очичките му така блестят от щастие на снимките, истинско удоволствие бе да ги разгледам.Догодина официално те каня, септември месец да организираш и моят рожден ден  Hug Hug Hug

Диде
и на теб мила, честит рожден ден.Много здраве и щастие ти желая   bouquet

Паце стиснала съм палците на ръцете и на краката.Ще се справи Жорето, не се съмнявам.

Анкасче
, слънце, пак грижи покрай вас.Дано закрепят свекъра  Praynig

Зичонке бързо да изгониш всичките болежки  smile3513 Айде оправяй се вече.

Жаки и на теб не давам болежки в гърлото  Naughty Ей тая зима като дойде и се почва значи  ooooh!

Мастерчето как ли е  newsm78 ? Тя си има половинът, ама и на нас да се обади бре  Naughty

Мама на трима страхотни кафенца поднасяш  Heart Eyes Благодаря ти  Hug

Мари и за теб една голяма, топла приятелска прегръдка  Hug

Мозила привет и на теб мила.Момичетата знаят-аз съм в Англия.И аз минах по доста труден път-нов език, ново място, нови хора.Но пък сега (4 години живеем тук) съм много щастлива.Имам много, и истински приятели, понаучих езика, започнах работа.Не е лесно никак.Но с желание и упоритост няма невъзможни неща  Hug Споделяй тук с нас, ще ти олеква много   bouquet

Аз за съжаление не мога да се похваля.Тия в нашата клиника са за  #2gunfire Как не ги изтребих в четвъртък не знам.Първо докторката я няма, после часа ми бил в 14:00, а на мен на картичката ми пише 14:30 и нищо не свършихме.И на всичкото отгоре аз тях чаках и не тръгнах по-рано за Лондон.И после в тъмното, двете сами с Анита, едни задръствания, едни чудеса  ooooh!

Не знам дали ви казах, но имаме нова дата за операцията на Анита.На 18-ти ноември.И мен започнаха да ме тресат едни нерви  #Crazy Знам, че не е нещо сложно и е за нейно добро, ама......Те ще я упоят докато и аз съм там. И после аз ще трябва да я оставя.Това само като си го помисля и започвам да треперя.Дано устиска здрава и да минава и тоя дерт.

Изписах света  ooooh! Лека нощ милички и целувки на всички ви  newsm51

# 564
  • София
Момичета поднасям ви капучино.

hailie , Радвам се че при вас всичко е наред.да се оправя младежа бързичко.

Елица-сестрица    ,бързо да  се оправя и твоето момиченце.

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 08:42 от Мама на трима.

# 565
  • Видин
Добро утро, момичета!

Маме, мерси за капучиното Hug
Аз продължавам да съм на чайчета...и вече съм по-добре!

Паце, силно стискам палци на Жорко и му желая късмет днес на изпита! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverЩе чакам да се похвалиш Peace

Ели, немога да разбера какво е това здравеопазване в Англия бре?Направо съм изумена Crazy
Каква операция ще има Анитка, че нещо съм отървала инфото Flutter

Хейли, дано е по-малкия дявол!Бързо оздравяване на малчо! Hug

Хубав ден и прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 566
  • София
Сигурна бях,че забравям нещо важно днес!
Паце, силно стискам палци на Жорко и му желая късмет днес на изпита! Ще чакам да се похвалиш!

# 567
Паце, и от мен стиснати палци! Дано всичко мине както очакваме всички Hug Hug

# 568
Добро утро, мили дами! Аз съм в болнични, схващат ми се ръцете от преумора и ми е необходима почивка. Та това ми дава възможност да си пийна едно кафенце с вас на спокойствие, по-точно капучино от Мама на трима.   bouquet
Много благодаря за стиснатите палци, в 11ч започва изпита, ще продължи 6 часа. Дано да има успех Жоро и довечера да ви се похваля!  Praynig Има къде по-важни неща в живота,но  в случая става дума за огромна несправедливост и две години тормоз, вместо знания придобити с мерак.
 fingerscrossed

Жаки, аз тези дни също съм на чайчета- собственръчно набрани билки от гората.
Ели, каква операция на Анитка? Извинявай, ама съм изтървала, ще стискам палци на 18 задължително!
Хейли, радвам се, че не е нещо по-сериозно! В детските градини непрекъснато си размеят зарази, нали гледам малкия Гого на брат ми- няма оправяне! Ако имаш възможност давай повече чайчта с мед, боров мед, мед от глухарчета и много лимони. В на Зичето блога има разни изпитани бабини илачи, прочети ги  Peace
Мари, този бебо с тиквите го  пратих сутринта на сина ми за късмет и дано му помогне с мотото! Когато можеш се обади!
Зиче, хем не се спираш, хем все болежки около теб, ами вземи си обърни внимание на здравето ! Hug
Юле, гледах ти снимките от рожденият де на момчето ти- страхотни сте всички! Браво! ( аз ще се постарая да те замъкна на опера на 28 ноември в Севлиево bowuu )
Анкасче, желая ти много сили и търпение, за да се справиш с проблемите!  Hug
Розали, отдавна не сме се засичали с теб!

На всички неспоменати също много поздрави от мен, а аз сега си мисля, че и Маги е с нас, такова усещане имам и ми е приятно....

# 569
 wavey Здравейте сладурки  Hug

Не съм си пуснала палците от вчера, стискам за всички нуждаещи се, моля се болничките бързо да се възстановяват, особено дечицата, че това е най-притеснителното за  една МАМА  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Hug

При мен все натопорчено, но вече не ща и да се оплаквам, че на мен ми писна пък на вас не знам    Mr. Green   Sad

Момичета искам само нещо друго да споделя с вас. Днес като се разхождах из фейса и попаднах на една мисъл и знаете ли - веднага я свързах с нашата Маги. Това е за Маги, мисля,че и вие ще се съгласите, че точно такава беше тя, милата, все не искаше да ни тревожи .... Sad
 Маги, винаги ще си с нас миличка Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт