КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 239
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Знаех си!!!! Браво на Жорко! Паце, честито! Много, много съм щастлива, че момчето е успяло да им докаже, че е умен, надежден и подготвен студент, който е там, за да се образова наистина, а не да подкупва некадърни преподаватели! УРА за Жорко! Успехи и занапред.  Hug

Юле, понякога ми иде да удуша собственоръчно някои подобни роднини. За съжаление, всеки има такива и се налага да си ги търпи и да се ядосва с дивотиите им. Ама лошото е, че на тях нищо им няма, изхабените нерви, безсънието и киселините в стомаха остават за добрите, услужливите, чувствителните, тези, които винаги правят това, което съвестта им диктува, без да мислят за последиците.... Както и да е, хората и от двата вида не се променят. Гледай по-малко да се тровиш, доколкото е възможно (виж кой го казва  Mr. Green). Радвам се, че операцията е минала успешно. Надявам се свекърва ти да се възстанови възможно най-бързо и пълноценно.  Hug

Хейли, как е Фъстъчно? Има ли подобрение?

Мозила, шапка ти свалям. Аз се опитвах преди време да уча немски с големия ми син, но се провалих с гръм и трясък. Много сложно ми се видя. Браво за успешно взетия изпит. И успех на следващите. Пък там, на място, ще го научиш пустия му немски, няма как.  Grinning

Сега да ви кажа аз с какво се занимавам вече два дни. Гого ще подава документи за стипендия за успех. От 6 възможни изпита, той има 5 шестици и 1 петица. Полага му се такава стипендия. Обаче: ако имаш пълно 6, взимаш стипендията безусловно. Ако имаш от 5.50 до 5.99 (той има 5.83), трябва да представиш документи за доход в семейството. Както знаете, баща му е починал, но пък аз има втори брак. Та питаме ние какви документи трябва да се представят. И....о, ужас! Трябва да пише" баща - починал" и да представи копие от смъртен акт и удостоверение за наследници. След това трябва да впише мъжа ми и неговия доход, мен и моя доход и .... брат си и сестра си, но само ако са членове на семейството!  Shocked За целта трябва да докаже, че те не работят и няма други приходи. Ама те са на 11 г и на 5 г. Добре - донесете документ от училището и детската градина. Не е ли достатъчно само да се напишат ЕГН-тата им, питам наивно аз. Не! Трябва документ.  Shocked Shocked Shocked И от вчера обикалям с Поли (която е болна и не ходи на градина) до градината и училището да ми издадат документ, че децата посещават въпросните заведения, а не заработват някъде тайно като шлосер и сервитьорка, да речем!  ooooh! Навсякъде ме питат "Удостоверенията за социалните ли са?". И като има обясня за къде са, изпадат в тих потрес! Ето, така се дава стипендия ЗА УСПЕХ (!) в софийския Медицински университет!

Е, оплаках се. И сега ако не му дадат стипендия на детето, ще ида да ги избия!
Twisted Evil

# 586
ми поискали са 350лв. за консумативи и храна - не знам какво точно.

И аз съм за плющенето!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМастеронки? Де си?

Фейка писала...
Да - миличка - най вече киселините в стомаха Mr. Green
Чета ти премеждията...и се чудя как ще се оправи таз държава - ами никак!!!!
помниш ли аз 2 години по ред се чувствах най-тъпият човек в света опитвайки се да подам пусти му декларации. циганките могат - аз не мога... Ама цигганките пишат 0 навсякъде...и нищо не смятат не доказват и не представят. А нас ни искат майка си и баща си. И му хванах цаката. От 2 години пращам Галин. Mr. GreenТе горките като го видят с 3 деца и мъж отишъл да се оправя с документи...и си викат - горкият - жена му кой я знае щом него праща Mr. Green Mr. Green и му ги попълват. Така хем вълкът сит хем агнето цяло!!!

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 16:48 от JuliS

# 587
  • Кьолн
Здравейте момичета!
 Юле,заставам зад мнението на Пролетна фея! И аз се ядосах!

Жаклин,благодаря ти! Да в Германия живея ,скоро ще стане една година!
  Мама на трима,благодаря и на теб!
  Пролетна фея,браво на детето ти! Чудесен успех има дано вземе стипендия! Ти ме пита дали синчето ми се казва Георги.Така е адаши са! Да ти е жив и здрав и все така да те радва!

Аз преди малко се прибрах от училище нахраних децата и малко отмора на компа. Днес съм в чуденка какво да готвя. Много ми е трудно с измислянето,но до довечера има време.

Желая на всички много късмет днес и една спокойна вечер!  bouquet

# 588
Не се стърпях и влязох докато чакам да ми се задушат зеленчуците. Мозила, готвя свинско гювеч, ама вместо пресни чушки   сега ще сложа печени, много се одобрява това в къщи. Това като идея , че се чудиш и ти като мен какво да готви, а аз с трима големи мъже, ама да са ми живи и здрави ще измислям и ще готвя само да са здрави и да си хапват мъжки  Simple Smile

ФейчеHug думи нямам за тия бележки и доказванки. Ние с големия преди години така се отказахме изобщо да ги събираме, ега си идиотщината в тази държава. Така и заради 2 лева над нам колко си, не получавах и детски, ама.. те мойте деца не са на тази държава явно  Cry

Юле, явно сега дето спират да дават на болниците парички и затова искат за консумативи и храна, те го подсказаха  преди няколко дни, че ще се върне отново тази практика, ако касата не отпусне, мамка им и за това  #2gunfire  За сега не са ни искани нищо, освен кръводарители (намерихме, платихме) ама да видим  за друго то има време, той е още в болницата и утре са му казали, че го изписват, косата ми се изправя, дано този път да няма усложнения и да го връщаме същия ден както преди.

Та така, айде отивам да не стане загори тенджера  hahaha

# 589
Имаме бебеееееее....ИМАМЕ БЕБЕЕЕ!!!!!

Малката кумичка НИЯ днес се е родила. Току що кумеца се обади че имаме кръщелничка - още една!
Да ни е жива и здрава!!!!
Ей, много , много се зарадвах , да знаете!!!!!!!!

# 590
Ех, ама  как първа надуших новината!  Twisted Evil

Юле, да е жива и здрава новата ви кръщелничка!
Да расте добричка, весела и да разпръсква радост около себе си.

Много, много се зарадвах и аз.

# 591
JuliS Честито Бебче, да ви е живо и здраво, много да ви радва и от време на време понякоя пакост, за да не скучаете.  Laughing newsm51 pacifier

ЗИЧЕ много ще се радвам някой ден да се видим Hug. Иначе аз не съм точно от Пловдив, от Благоевград идвам, а тук уча. На общежитие съм  Laughing.

ankas, разсмя ме. Тук всички сте много позитивни и мили дами Hug. С огромно удоволствие бих ви избрала да съм ви снахичка хаха (да не се обидите, аз само се шегувам).

Благодаря и на всички други за гостоприемството Heart Eyes Hug  smile3525.

Сега ще ви покажа малко снимки на домашните любимци Mr. Green

Скрит текст:
Това е най-скъпата ми животинка, защото именно нея я имам от 1 клас. Тази година преживя толкова много страдания, заради нашата безотговорност, но беше силна и се справи. Това е Сарка (може някои от вас да я знаят Simple Smile )

Това е Макс, той е на 1 година, в момента живее на село и пази къщата Laughing.

И най-новата ми придобивка  Laughing, Джуниър, който си търси нов дом. А дали ще му намерим е друг въпрос Grinning.

# 592
  • Кьолн
Чудесна новина! Юле,честита ти кръщелничка! Да е жива и здрава! И много ,много щастлива! Няма по-голяма радост от тази!
 Анкас,много ти благодаря! за това не се сетих въобще! ти си златна!
  Диде и аз като теб съм нова,но се радвам че си тук!
  Ставам момичета,че дечицата са гладнички! Много прегръдки от мен на всички!

# 593
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug

Влизам да ви кажа ,че Мастерче е при мама и тати да ги мести от вилата в апартамента и да им помогне да се оправят за зимата.
Аз вече се притесних и и звъннах по телефона да я чуя.
ЮЛЕ,а така...... майната им ....казах ти това е спасението мила Hug Hug
Бързо възстановяване на свекър ти!
ЧЕСТИТО ВИ БЕБЧЕ ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО!
ФЕЙЧЕ,баси  ooooh!тъпите административни  бюрократски изпълнения (малее какво изказване избачках Mr. Green)  
Дано се оправите по бързо с тези досадни документи. ooooh!

МОЗИЛА ,какво сготви Thinking
Мамче ти как си мила ,вече по добре ми  звучиш HugHug

Диде, то не пречи че не си от Пловдив ,важното е че си в града ни Wink Ще се видим със сигурност  Hug

Анкасче, дано всичко е наред с баща ти мила дано. Praynig Praynig

Паце, как си днес след запоя снощи hahaha smile3534 smile3534

Жаки, гледах снимките ти във ФБ ,много много си хубава момичето ми! Hug Hug Hug

Хайде да ви нагушкам всички споменати и не споменати за лека нощ! kiss kiss kiss kiss kiss

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 21:37 от ЗИЧЕ

# 594
  • Кьолн
Ох,днес за кой ли път пиша. Embarassed
 Зиче, наготвих пилешко защото нямах в момента свинско със зеленчуци като гювеч. Много вкусно стана.Да си призная много често надничам в твоя блог и черпя идеи,защото готвиш само вкусни неща и всички у дома харесват гозбите!
 Важното е че е добре Мастерчето! И аз се чудех защо не пише!
 Хайде лека нощ момичета!Влизам в банята и след това в леглото.

# 595
Ей ме на и мен.
Тъкмо щех да карам Зичонка да звънка вече на Мастерчето, че се притесних.Радвам се, че е добре и си е при мамам и тати.Златна е тя, златна  Hug

Юле честита ви кръщелничка.Да е много, много здравичка и много щастлива

Паце
честит ви третокурсник.Нямах съмнения, че ще се справи момчето, само се ядосвам на такива тикви, дърти и то, дето спъват умните и талантливи деца  #2gunfire

Юле  Hug Hug Hug  Да се възстановява бързо свекърва ти

Фейче
направо съм  Shocked Тия хора са изкуфяли тотално.То бива бива, ама това всякакви граници минава.И всичко е, ако не ви се занимава, да си спестят парите.Малоумници  #Cussing out

Мозила браво на теб, за взетия изпит   bouquet Още много успехи, и ще го научиш, не се тревожи. Моята майка живее в Англия също. 61-ви набор е и от нея знам, че хич не е лесно да по-зряла възраст да учиш нов език.

Анита ще я оперират, за да й махат третата сливица и евентуално едни тръбички слагат в ушенцата-grommets се казват.Не знам как се превежда.Ама се резват тъпанчетата и се слагат за се намали налягането и да не прави толкова чести възпаления. Cry

Ох, още исках да пиша.Ама и аз като Анкасчето готвя и бягам, че ще изгорим яденето  Rolling Eyes

# 596
Ехаааа, че хубава новина! Юле, да ви е жива и здрава малката кръщелница! Аз много обичам бебета, дечицата са най-важното нещо на света според мен! Мечтая си да имам детска градина, може би някой ден...засега само съм се интересувала бегло- страшна бюрокрация и ми надскача финансовите намерения многократно. Thinking

Ох, като гледам Жорко как за първа вечер е ведър и усмихнат и ми е едно такова майчинско доволно  Hug

Ели, ама как тека се резват тъпанчетата, това за слуха не е ли опасно? Сори за въпроса, ама звучи  newsm78 ... newsm78 щом лекарите са прецинили, явно е за добро. Ще стискаме палци на датата!  Peace Praynig

Цунки навсички споменати неспоменати! Лека вечер и спокойни сънища от мен!

# 597
Паце на мен всичко ми звучи кошмарно.Щото нали си е моето детенце.Ама доколкото се запознах-резват се много малко, милиметри, и се слагат тези тръбички.Стоят 6 до 9 месеца.След това тъпанчетата си зарастват сами и тези тръбички си падат.Това всичкчото комбинирано с махането на третата сливица намалява образуването и застояването на течност в ушите, оттам няма налягане, което да притиска всичко вътре и да се възпалява.
От носа й направо тече гной.Такъв цвят са й сополите, дъхът й мирише лошо, което ме навежда на мисълта, че си гъмжи вътре от кой знае какво.А и не може да диша, нощем хърка, дави се.... Абе не е за разправяне  Tired Дано този път сме здрави и да мине всичко нормално.

# 598
Ели  Hug  Praynig  Hug! Явно , че се налага и ще мислим всички позитивно! А майчинската душа от какво е , само ние си знаем!   bouquet

# 599
Хей, Юле, честита Ния! Да расте здрава, много щастлива и обичана! Да е разумно и спокойно дете! Hug

Дано свекърва ти се възтанови бързо Hug Hug Hug

Фейче, е това вече е прекалено! Ама може ли чак толкова ooooh! . Я попитай някъде дали наистина е така. Преувеличено ми е толкова неща да се искат.

Сим започна ужаааааасно да кашля! От счера след обяд неспирна кашлица. Като се прибрах от работа и го чух как кашля, лошо ми стана просто. Обадих се на педи да видя дали е в кабинета и тръгвам да си викам такси, след 15 мин. мацката ми се обади да ми каже, че не може да ми прати кола и в следващите 15 нямало как да стане Tired . При което започвам да звъня на всички таксиметрови компании и какво се оказва - всички линии са заети Shocked Crazy Crazy . Направо изпаднах в потрес. А навън проливен дъжд с много силен вятър, арсурд да търся такси с малко дете в такова време. А лекарката ни е далече от нас....
Обадждам се на майка ми, която преди 15-тина мин тръгна за работа, защото си помислих, че нещо телефона ми се е прецал Laughing . За щастие се оказа, че тъкмо минавала покрай едни таксита, та ми прати единия у нас Party Party . Човека не само ни заведе, взе ми мнооогоо по-малко от колкото очаквах, а и ни изчака докато ни види доки и ни прибра Blush Party .
Оставих близо 40 лв. за лекарства и началото на седмицата още 10, преди това 20 лв. за капки за нос. И утре ще дам още поне 10. Плаче ми се, ви казвам.

Снощи, тъкмо си написах поста и  ми спря нета.
Та сега за добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт