Юле, понякога ми иде да удуша собственоръчно някои подобни роднини. За съжаление, всеки има такива и се налага да си ги търпи и да се ядосва с дивотиите им. Ама лошото е, че на тях нищо им няма, изхабените нерви, безсънието и киселините в стомаха остават за добрите, услужливите, чувствителните, тези, които винаги правят това, което съвестта им диктува, без да мислят за последиците.... Както и да е, хората и от двата вида не се променят. Гледай по-малко да се тровиш, доколкото е възможно (виж кой го казва

Хейли, как е Фъстъчно? Има ли подобрение?
Мозила, шапка ти свалям. Аз се опитвах преди време да уча немски с големия ми син, но се провалих с гръм и трясък. Много сложно ми се видя. Браво за успешно взетия изпит. И успех на следващите. Пък там, на място, ще го научиш пустия му немски, няма как.
Сега да ви кажа аз с какво се занимавам вече два дни. Гого ще подава документи за стипендия за успех. От 6 възможни изпита, той има 5 шестици и 1 петица. Полага му се такава стипендия. Обаче: ако имаш пълно 6, взимаш стипендията безусловно. Ако имаш от 5.50 до 5.99 (той има 5.83), трябва да представиш документи за доход в семейството. Както знаете, баща му е починал, но пък аз има втори брак. Та питаме ние какви документи трябва да се представят. И....о, ужас! Трябва да пише" баща - починал" и да представи копие от смъртен акт и удостоверение за наследници. След това трябва да впише мъжа ми и неговия доход, мен и моя доход и .... брат си и сестра си, но само ако са членове на семейството!
Навсякъде ме питат "Удостоверенията за социалните ли са?". И като има обясня за къде са, изпадат в тих потрес! Ето, така се дава стипендия ЗА УСПЕХ (!) в софийския Медицински университет! Е, оплаках се. И сега ако не му дадат стипендия на детето, ще ида да ги избия!

За сега не са ни искани нищо, освен кръводарители (намерихме, платихме) ама да видим за друго то има време, той е още в болницата и утре са му казали, че го изписват, косата ми се изправя, дано този път да няма усложнения и да го връщаме същия ден както преди.

.

Ще се видим със сигурност

...
Дано този път сме здрави и да мине всичко нормално.