Юле, понякога ми иде да удуша собственоръчно някои подобни роднини. За съжаление, всеки има такива и се налага да си ги търпи и да се ядосва с дивотиите им. Ама лошото е, че на тях нищо им няма, изхабените нерви, безсънието и киселините в стомаха остават за добрите, услужливите, чувствителните, тези, които винаги правят това, което съвестта им диктува, без да мислят за последиците.... Както и да е, хората и от двата вида не се променят. Гледай по-малко да се тровиш, доколкото е възможно (виж кой го казва

Хейли, как е Фъстъчно? Има ли подобрение?
Мозила, шапка ти свалям. Аз се опитвах преди време да уча немски с големия ми син, но се провалих с гръм и трясък. Много сложно ми се видя. Браво за успешно взетия изпит. И успех на следващите. Пък там, на място, ще го научиш пустия му немски, няма как.

Сега да ви кажа аз с какво се занимавам вече два дни. Гого ще подава документи за стипендия за успех. От 6 възможни изпита, той има 5 шестици и 1 петица. Полага му се такава стипендия. Обаче: ако имаш пълно 6, взимаш стипендията безусловно. Ако имаш от 5.50 до 5.99 (той има 5.83), трябва да представиш документи за доход в семейството. Както знаете, баща му е починал, но пък аз има втори брак. Та питаме ние какви документи трябва да се представят. И....о, ужас! Трябва да пише" баща - починал" и да представи копие от смъртен акт и удостоверение за наследници. След това трябва да впише мъжа ми и неговия доход, мен и моя доход и .... брат си и сестра си, но само ако са членове на семейството!

Е, оплаках се. И сега ако не му дадат стипендия на детето, ще ида да ги избия!