КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 219
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Включвам се да честитя бебешката новина! Grinning

Юле, честито ви бебе!

Да ви е жива и здрава кръщелничката!
От сърце пожелавам на увеличилото се семейство много щастие и само хубави моменти!

Хейли, мерси мила за кафенцето!
Много неприятности сте имали с малчо, прегръщам ви и двамата! Hug Hug Hug
Мисля си за противоалергичен сироп за тази кашлица - имай го предвид като вариант.В последно време почти всичко е на алергична основа. Peace

Ели, дано с операцията на сладка Анитка свършат и вашите здравословни премеждия! Praynig

Зичонка, и на теб едно голямо благодаря, че ни информира за Мастеронки.Вече се бях притеснила сериозно. hug

Диде, имаш си чудни домашни любимци, но се влюбих в зайчето. Heart Eyes Малка, сладка топка.
Жалко, че нямам възможност да го гледам - детето би се пръснало от кеф.

Мозила, честит ти взет изпит!  bouquet
Сестра ми е в Германия, и знам колко е труден този език.Макар че за нея такива проблеми не е имало - завърши немска гимназия с отличен. Grinning

Желая ви хубав и спокоен ден, дами!
И повече хубави новини в темата ни!

# 601
  • София
Юленце,честита ви кръщелничка!Да  е жива и здрава малката сладурана!
Хейли,мерси за кафенцето.Аз влязох и видях,че си писала.
Еличка,бързо да минава операциата на детето!
Зиче,не пишеш ,но аз ще питам.Минаха ли ти болките!
 dideto9301,много сладки животинки.Много да ги нагушкаш.
И аз имам голяма и много спяща котка.
Със сигурност пропускам някой.

# 602
Здравейте момичета,
Много Ви благодаря за топлото посрещане все се каня да пиша и не идва ред  Hug Трудно ми е да ви опозная.

Искам само да ви помоля за силно стиснати палци за нас! Мъжът ми днес влезе в болница, положението не е добро и само се моля да не е най-лошото  Praynig Praynig Praynig При лекарката на Маги е. Ужасявам се при мисълта дечицата да останат без баща   Cry Cry Cry

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 13:41 от Kisa05

# 603
Киса, силно стискам палците за мъжът ти, и ти пращам тази детелинка за късмет! spoko

Моля се за него, и дано всичко е както трябва! Praynig

# 604
Киса, късмет!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Дано новините са добри.
Praynig Praynig Praynig

# 605
Киса, късмет и от мен! Силно стиснати палчета Hug Hug Hug

# 606
  • София
 Kisa05 и от мен имаш стиснати палци за съпруга ти.Дано новините са добри!

# 607
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug Hug

Днес толкова готвене  ooooh! и то  принудително готвя Whistling неща които да не ги хвърлям.
Единият фризер ми се скапа и всичко от него трябваше да му намеря място в моя и в на дъщеря ми фризера. Мале колко много неща съм сложила направо ме заболя главата при мисълта ,че ще трябва да хвърлям защото не можеше да го съберем всичкото. ooooh!
Ноооо... се запретнах да направя манджи и раздадох топли на клошарите.
Та така от сутринта с това се занимавам. Blush Mr. Green

Зиче,не пишеш ,но аз ще питам.Минаха ли ти болките!

Мамче, боли сега друго но не му обръщам внимание то "старост нерадост" викат хората та и при мен така. Party Party

ЕЛИ, всичко ще е наред мила сигурна съм ,но майките така сме устроени все  да се притесняваме от неизвестността.

КИСА ,стискам палци да е наред всичко при мъжа ти! Praynig

ХЕЙЛИ,КАК СТЕ ДНЕС С ДЕТЕНЦЕ ПОМИНА ЛИ МУ? За парите не мисли дано само оздравее пък другото се нарежда. Peace

Прегръщам ви мили момичета всички ,всички,без изключение! kiss kiss kiss kiss kiss kiss

12 дни без  Маги, Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose липсва ми! Tired

# 608
Здравейте и от мен
Щом стигнах един от постовете на дидито и реших да пиша
Диде,Саричка не претърпя ли операция тази година-аз тайничко чета в обичам котки,и много я мислех миличката ако е същата.Аз също имам коте имах и зайче,но то си отиде и много ми липсжа,затова само ако знаеш как искам този бял пухчо,но трябва да навия моя мъж,не го давай обичай си го,ако го навия го искам.
Момичета извинете не съм чела,отивам да ви прочета

# 609
Коко има проблем с историята. Или по-скоро с учителя по история.
Както знаете, той сега е в 5 клас и за първи път се среща с различни преподаватели по отделните предмети. На всички тях е ясно, че за учениците това е вид стрес и се опитват да го преодолеят плавно. В същото ни увери и въпросният преподавател по история, но също така на родителската среща ни каза, че предметът му е доста труден (истина е - римски императори, дати, трудни имена на градове и т.н.) и че учебникът е лошо и неразбираемо написан. При това положение очаквах той да положи усилия да накара учениците да харесат предмета и да се стараят да преодолеят трудностите. Обаче какво става в действителност. На Коко определено му е трудно да разказва. Тъй като съм в къщи, отделям време да му помагам с историята и смея да твърдят, че детето успява да научи уроците доста добре. Миналата седмица го изпитват - той си казва, каквото е научил с мен. Оценка - 4. Няколко души от класа питат не е ли като за 5 (на фона на изпитаните преди него). Арогантният отговор: Когато отговори за 5, тогава ще му пиша толкова! Добре, може и да е прав. Обясняваме, утешаваме, с общи усилия успяваме да накараме Коко да не намрази още от началото учителя и предмета. Детето продължава да учи сериозно. Днес в часа момчето, което седи до него, хвърля хартия през прозореца. Учителят вика Коко, иска му бележника и му пише забележка, че хвърля хартии през прозореца. Коко казва, че не е той. Отговорът: Не се опитвах да се измъкнеш!
Е, кажете ми сега какво да направя.
Да отида директно при учителя?
Да говоря първо с класната?
Да чакам следващата родителска среща?
Или следващия инцидент?.....
Не искам да дам повод за тормоз над сина ми, но и не искам да оставя явната несправедливост така. Защото сега вече не знам как ще попреча на детето да намрази учителя и предмета му.

# 610
 wavey Привет, привет момичета   bouquet

Нямам грам време, само ви чета, но не се стърпях и влизам заради Фейчето. Фейче, не оставяйте и не чакайте, ние имахме подобен проблем с малкия син точно в 5-ти клас с математичката и то за това, че не си купи учебник от нея, а от книжарница и стана не е за говорене, детето беше в ужасен стрес. Направо двамата със скъпия отидохме при директора, оня остана (или се направи) много изненадан, каза, че ще вземе мерки. Е, взе мерки и на другия ден оная беше побъркала детето ни, тогава вече познай какво се случи, отново при директора ама аз бях като картечница, честно, казах му, че ще сигнализирам  Агенцията за закрила на детето и т.н. и, че няма да оставя така нещата. Да видиш как се кротнаха и мън мън мън........ Понеже математичката беше приятелка с класната му и естествено и оная го награби. Като си спомням сега и отново пощръклявам. В крайна сметка разбраха, че няма да стане на тяхната и изкара до 7-ми  клас и доказа, че няма да се даде. С другите учители и сега се  спирам и си говорим, но с тия двете кокошки направо като ги видя ги изглеждам ама такааа злобно и ги отминавам демонстративно. Каквото почукало, такова се обадило и аз така  Simple Smile

Увлякох се, отивам, че пак готвя, а на всички прекрасници от темичката ни спокойна вечер  Hug  lovekiss Two Hearts

# 611
Благодаря ви за стиснатите палци, момичета! Лоши са нещата за съжаление.  По пътя на Маги върви newsm45

Лека вечер на всички, прегърнете си силно децата, обичайте си половинките и не се ядосвайте за глупости!!!

# 612
  • Пловдив
Благодаря ви за стиснатите палци, момичета! Лоши са нещата за съжаление.  По пътя на Маги върви newsm45

Лека вечер на всички, прегърнете си силно децата, обичайте си половинките и не се ядосвайте за глупости!!!

Офффф мили Боже ....ЗАЩО,ЗАЩО ,ЗАЩО??????????????????? Sad Sad Tired

# 613
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Пролетна ...и моят малкият е в пети клас, познати неволи с историята! Колкото до конкретният случай, мисля, че е по-добре да говориш и с преподавателя по история и с класната! Ако продължи негативното отношение към детето-при директора!
Kisa05 много неприятно, ако не е късно пробвайте с билки, всеки случай е различен, винаги има надежда миличка!
Аз се стягам за утрешният празник, че имам да правя курбан чорба от риба, защото едната ни църква има храмов празник!Преборих се с два толстолоба в банята..изчистени, нарязани, вече сварени и чакат да поизстинат и да ги обезкостя, че утре чорбата да е без кости. Зеленчуците са нарязани и във фризера. Утре въобще ще ми е тежък ден, по обедно да свършим с храмовият празник, като си дойда имам да правя питка и да измайсторя едни цървулки върху нея, че единият клуб за народни хора дето играя има рожден ден...5 години, та вечерта съм и на банкет, но питката за него е моя грижа! Помежду втасванията може и да подремна..а дано  Rolling Eyes
.........аз си ходих до Варна но само за няколко часа, другата седмица ще си ходя пак за два дни поне, че на татко стават 9 месеца Sad и тогава непременно ще гледам да се видя с мъжът на Маги!
Спокойна вечер на всички! Ако има именници ..да се стягат...  chef

# 614

Честит имен ден на всички празнуващи!
Да са живи и здрави всички именници, и дано мечтите им скоро да станат реалност!

Киса, съжалявам за новините. ConfusedНе знам какво да кажа.Виртуална прегръдка за теб и дечицата, и дано Бог се смили! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт