КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 207
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА СИ НОСЯТ ИМЕНАТА СЪС ЗДРАВЕ, ДА ИМ НОСЯТ МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

# 616
# 617
Честито на именниците. Свети Арахангел Михаил да ги пази от всяко зло!

Аз имам именник днес - мъжът ми. Да е жив и здрав и да даде Господ да отгледаме децата си в мир, любов и благополучие. Почерпете се.

Киса, не губете надежда. Диагнозите може да си приличат, а случаите да протичат различно. Дано вашият да се развие по-добре и мъжът ти да бъде до теб и децата ви още много дълги години.  Praynig Прегръщам те.  Praynig

# 618

Фейче, да ти е жив и здрав мъжа! Много да се обичате и дълги години все заедно да сте в следване на мечтите си!

Киса, Фейчето много правилно ти е казала- не губи надежда! Praynig

# 619
  • Видин
Честит Архангеловден, момичета!
Фейче, жив и здрав да ти е мъжа!
Да празнувате още много, много години заедно!

Киса, съжалявам за диагнозата!Не се отказвайте, продължавайте да се борите!Прегръщам те! Hug

# 620
  • София

Днес е Архангелов Ден!Честито на всички именници!Да Ви  е славно името!
Фейче, да ти е жив и здрав мъжа и да си отгледате в мир дечицата!
Киса,мила хората се повлияват по различен начин от едно и също лекарство.Всичко е  до организъм.
Твоят съпруг има ли поставена диагноза или тепърва предстои,не мога да разбера.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 11:40 от Мама на трима.

# 621
Юле, честита ви малка НИЯ!. Жива и здрава да е, голяяяяма да порастне! Как е свекито?
Честит празник на имениците днес и особено на мъжа на Фейчето! Фейче- по повод на случката с детето- и аз бих отишла веднага. Нека нещата са ясни , не може да се набеждава едно дете просто ей така...
Паце, браво на Жорко! Само успехи и за в бъдеще!
Kisa, сигурно ли е това Hug?
Дидка, натоварена ти е програмата днес. Всели празненства и да покажеш питката  Peace.
Зиче, за каква старост говориш. Ти!? дето си енергийно неизчерпаема.
Hailie, как е детето?
Ели, дано всичко с детето мине без проблеми .
Другото Диде, много са сладки домашните любимци.

Ха, и аз днес съм имала имен ден... нищо че не съм Ангелинка, нито Михаела... Всъщност според календара имам имен ден поне 4 пъти в годината. Аз специално си "заплюх" Игнажден, но и сега да ви почерпя:

# 622
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА ВИ ДАВА НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

ФЕЙЧЕ, МНОГО ЗДРАВЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ТВОЯТ ПОЛОВИНЧО ,ДРУГОТО ВСЕ ЩЕ СЕ НАРЕДИ!
Скрит текст:
Как е той излезе ли от дупката, newsm78  пооправи ли се?  Rolling Eyes

РОЗАЛИ, И ТИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА МОМИЧЕ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА ТЕ СПОХОДИ!

Как са болничките?
[/b][/color]

# 623
  • Кьолн
Добър вечер момичета!
 Първо да честитя празника на всички именници! Да са живи и здрави!  bouquet

Мила Киса прегръщам те виртуално и се моля и те пожелавам да е фалшива тревога! Много прегръдки от мен! Много ме разчувства!   Hug

Мила Феичка,честит имен ден на съпруга ти,да е жив и здрав!  bouquet

За проблема с учителя,моето мнение е да отидеш да говориш с учителя! Не оставяй нещата така,горкото дете!

Много исках да пиша и да се оплача дори но след поста на Киса,нямам желание.

Желая ви много щастлива вечер момичета!

# 624
Здравейте, момичета!
Благодаря ви, че питате за Фъстъчето Heart Eyes . Сега давам актуална информация - нещата вървят на оправяне Party Praynig Party Praynig . Кашлицата много намаля, сега кашля много по-малко, но по-дълбоко, сополките се посгъстиха, малко р-во от АБ, но не е страшно, но съм несериозна с пробиотика.
А ми е ужасно болно и обидено, че баща му цяла седмица не звънна нито, ама нито веднъж да пита как е детето. И това след като ми го върна в неделя с температура. Не мога да повярвам, че е толкова незаинтересован. И после обяснява на всички колко съм зла, лоша и ква ли не ooooh! .

Фейче, говори първо с класната, тя си познава колегите и ще ти каже как да подходиш в тая ситуация Hug Hug . Успех и дано дечко не го приеме много лично Flutter

# 625
Добро утро, момичета! Нека сутрешното кафе е от мен  Hug Приятен уикенд ви желая пълен само с положителни емоции!!!

Честит празник на патерица на вчерашните именици и особено на мъжа на Фейчето и на Розали!

Хейли, радвам се, че оздравява Фъстъчето!  Hug

Много ви благодаря за положителните пожелания и затова, че ни мислите. За съжаление мъжа ми вече  си има диагноза, при това доста страшна и само му се карат, че е отишъл късно (рак на панкреаса с метастази в черния дроб и карцином на стомаха). Чакаме последно скенер в понеделник за да решат каква стратегия да предприемат - интензивна химиотерапия и впоследствие операция или веднага операция. Много се моля да не е наистина прекалено късно!!!  newsm17 Ако имате път към църква моля ви запалете по една свещичка за здраве, ние днес ще направим същото. Обещаха да го пуснат за събота и неделя и го чакам с нетърпение за да изкараме един чудесен уикенд заедно с децата  Hug

# 626
  • София
Мила Киса,взимам си веднага от твоето страхотно кафенце.
Всичките си положителни мисли отправям към твоя мъж!
hailie,мила радвам се ,че фъстъчко се оправя!

# 627
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Миличка Киса,цялата ми положителна енергия е отправена към вас! Дано са сбъркали с диагнозата! Praynig За съжаление нямам църква в моя град,но ще се помоля за вас!  Sad

Момичета днес пиша малко защото ме чака много домашна работа. Цяла седмица само малко чистене и сега трябва да ушетам цялата къща.

Мила Хейли много се радвам ,че детенцето ти е по-добре! Няма по-голяма радост за една майка.Поне по себе си съдя. Две седмици моите деца бяха с някакъв гаден вирус,повръщане +ангина. не бях на себе си. За капак един приятел си счупи тежко крака и няма кой да го гледа,сам е тук и него вземахме у дома.
Желая ви един усмихнат уйкенд!

# 628
МИРО И ПОЛИ да моята Саричка претърпя операцията и оздравя. Вчера се прибрах за уикенда в Благоевград, но видях че има 2 нови туморчета на коремчето (мънички). Явно е злокачествен тумора Sad

# 629
Здравейте, милички.
Благодаря на всички за хубавите пожелания. От вашите уста - в Божиите уши. Hug

Киса, Sad Не знам какво да ти кажа. Прегръщам те и се моля да сте хванали поне "последния влак"......

Хейли, радвам се, че Малчо е по-добре.  Hug Не се ядосвай за постъпките на баща му. Така няма да промениш нищо, само ще се разстройваш допълнително. А детето ти има нужда от спокойна, усмихната и уверена в себе си майка - от теб!

Прегръщам ви всичките. Днес и аз няма да пиша много.  Confused 

Скрит текст:
Ние днес ходихме на гробища, че миналата седмица беше годишнина на баба ми, а другата - на мама и отдавна не бях ходила "да ги видя". Много ми е тъжно, децата също се разстроиха, особено Гого, който ги помни и двете. А аз си мислех и за Маги, и за мъжа на Мари, сега и за Киса...... Много ми е тежко. А най-тежко е безсилието, че нищо  не можеш да направиш, освен да чакаш и да се молиш, а като си отидат, ти остава само болката и мъката, и мисълта дали не е можело да напарвиш още нещо, и безсилието, и отчаянието, и необходимостта да продължиш напред без тях, защото го дължиш на тях и на децата си, и на другите около себе си, и ....

Общи условия

Активация на акаунт