КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 198
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Вярно било, че с днешният празник се отбелязва, че есента отстъпва топлата си част и застудяването настъпва ..
Доста застудя, брррр.
Направих си чай, пък довечера може и с нещо по-силно да се сгрея.

За вас обаче сипвам по едно червено винце, та белким някои като Юлето и Мастера се пУявили. Wink

# 646
  • Кьолн
Здравейте момичета!

Честит празник на всички! Много го харесвам този светец! И много тача празника му!
 Дано помогне на всеки който има нужда от помощ!

Мари,не те познавам лично,но те чувствам близка! Богата душевност имаш и за това ми харесваш! Hug
  Феичка,и аз ще те посъветвам да отидеш на църква!

При нас днес е карнавала. но е много студено и няма да заведа децата.И без това са болнички... Sad
 Омръзна ми вече с тези болести! Кажете нещо за подсилване на имунитета,моля!
  Прегръщам ви всички и ви желая много щастие!

# 647
Набързо да се обадя,че съм тука вече,за който е прочел,че съм при мама и тати(след доклада на Зичоната!  Laughing Hug ) ....мърдам,жива съм......СПРАВИХ СЕ!!!!! (направо не мога да се начудя на себе си......преместих сум ти неща дето биха затруднили и мАж......) ......

Видях набързо,че доста народец е писал и се разписал......МнооооооооУ съм доволна начи!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Киса,ОГРОМНО ГУШ!!!!!! От мен......Ще имате нужда!  spoko spoko spoko spoko spoko spoko spoko spoko spoko

# 648
Мамче , аз на винце не кълва Mr. Greenзнаеш - за мен течно злато моля...от хмел!

момичета - то при мен.. какво да ви кажа... на екс Mr. Green Изписаха свекърва ми в петък, в събота ходихме поливахме бебето до сутринта, в 10,30 отидохме в неделя и да го изпишем.... та то стана една... не е за приказване. Ама да ни е жива и здрава Нийчето - поляли сме я добре - да порасте голямо момиче!!! Mr. Green Иначе голяма убавица. 3 кила - финна мацка Hug
Та общо взето днес боледувам малко... а работат ми повече, ама рекох да се появя на финала на работният ден. Да ви пожелая хубава седмица и да ви поздравя с днешният празник!

Денят на Свети Мина е вторият по ред християнаски празник който много уважавам. Първият ще дойде само след няколко дни и това е Денят на християнското семейство. Естествено до тогава има време... но пък няма време до другият светъл празник за нас и това е нашата 3та годишнина от втората ни сватба с моят мъж Mr. Green В сряда ще празнуваме. Избрала съм му подарък , който се надявам да му хареса.
Самият подарък е прозаичен - таблет. Но само на някакъв носител мога да му подаря истинският  подарък. С помощта на Лили / някои от вас познават Лил-чето. / или по точно на големият и син Д1, спретнаха с наши снимки клип , на една много любима песен на Галин , а именно любовна балада на Скорпионс с превод върху наши снимки. Mr. Green Нямам търпение да видя резултата. Смятам да запиша този клип на таблета и да му го сложа в плик з восъчен печат. Та като го отвори да може да изгледа подаръкът ми. Първо си мислех да го заведа на тихо и скришно място... но ситуацията около майка му - не дава такава възможност. затова избрах този начин да му кажа колко го обичам -
Това е песента
http://vbox7.com/play:aae1eb146f
Но моята ще е на клип с наши снимки  Mr. Green

МАРИ  Hug Прекрасно е... Благодаря ти че сподели.... Hug
Фейче , аз не знам дали отиването на църква ще помогне... Мъжете изпадат в по дълбоки депресии от жените. Не знам на какво се дължи това...често си мисля че е в резултат на егото им. Истината е че всички си ги познаваме - като децата са. Трабва им много силна помощ за да излязат от дупката. Според мен не светена вода или талисман ще помогнат. Според мен трябва по друг вид помощ. Мисля че трябва да поговори с чужд човек , на когото да разкрие душата си. Да изплаче притесненията си и да покаже проблемите. Често ние не знаем всичко. Ние само предполагаме. Един специалист би помогнал много. Не подценявайте професионалната помощ.
Каквото и да решите - прегръщам те и се моля всичко да се оправи!
Мозила - сироп от черен бъз. Мисля че го продават , иначе в домашни условия се прави лесно -но май вече е късно... Thinking

на всички останали много , много Hug и хубава и топла вечер пожелавам!

# 649
# 650
Много топли думи, много светли, дълбоки, докосващи...Пролетна фея ти си невероятна!
Копвам го и го слагам на стената на стиховете си... Hug

Марѝ, не знам какво да кажа. Не заслужавам такава чест. Не аз, а ти си невероятна - чувствата, мислите, думите, които преплиташ в такава многопластова, нереална и същевременно земна плетеница от любов, мъка и надежда. Ти, ти си вълшебницата, а аз съм само една от пленниците на твоята магия.  Heart Eyes

Момичета, днес ще пиша повече от обикновено. Днес е може би най-специалният ден в годината за мен. Той е една комбинация от щастие и болка, която ще остане завинаги...

Днес баща ми - най-добрият, мил, грижовен и любящ баща на света, баща ми, който ме научи на толкова много неща, баща ми, с когото преживяхме страшно много превратности на живота, татко днес има рожден ден. Моля се да е жив и здрав и да е до мен още много години, защото има още много неща, които можем да изживеем заедно. Обичам те, татко! Heart Eyes

На този ден, преди цели 15 години, завинаги си отиде мама. Мамо, обичам те. Вече съм голяма, имам свои деца, доказах, че мога да се справям и без теб, но винаги ще ми липсваш, мамо, ще ми липсва твоята усмивка, топлата ти прегръдка, думите на обич, утеха и подкрепа в трудните моменти, винаги ще търся твоето одобрение или укор за постъпките ми, винаги ще чакам да отвориш вратата.... Вярвам, че ни гледаш отгоре и се радваш на внуците си. А може би си до мен, безплътна и невидима, и сега четеш през рамото ми и се усмихваш.... Надявам се, че е така. Обичам те, мамо.  Heart Eyes

Момичета, този ден винаги ще ми напомня, че връзката между двата свята е много здрава, а границата - много тънка. Радвайте се на всеки миг от живота, не оставяйте нищо недовършено и не се притеснявайте да показвате любовта си към близките ви хора, защото никой не знае какво ни готви утрешният ден.

Нека този ден бъде много хубав за всички вас.
  Hug

# 651
  • Талант на 2012,2013 г.
Пролетна Фея, нека да е жив и здрав татко ти, да посрещате радости и трудности заедно, защото те наистина вървят ръка за ръка заедно...Няма да съм многословна, но ти го желая от сърце. Hug

А за майка ти...Тя си е намерила душевния покой и е до теб. Бъди сигурна...

За нея...

# 652
  • Видин
Мила Фейче, много ме развълнува с това което си написала Hug

Честит рожден ден на татко ти!
Да ти е жив и здрав! Още много години да споделяте щастливи мигове заедно!

За скъпата ти майчица:

Нека почива в мир!

Мари, слънчице, Фейчето е права!Стиховете ти излизат от душата ти - истински и докосващи сърцето!Благодаря ти, че ги споделяш с нас Hug

Паце, благодаря за кафенцето Wink

Мастеронки, добре завърнала се, пиле Hug

Юлетооо, подаръка и песента са страхотни PeaceСигурна съм, че Галин ще бъде много развълнуван Wink

Зичеее, къде се затри ooooh!Как си?

За всички гушки от мен Hug

# 653
Здравейте!
Фейче, здраве и дълъг живот желая на татко ти! Нека дните му бъдат изпълени с обич, топлина и спокойствие!
Светла да е паметта на майка ти!
... И дано по-скоро намерите изход от положението с половинката. Щом сте заедно и се подкрепяте ще успеете  Peace!

Юле,  шапка ти свалям... ти ненеизчерпаем извор на идеи  Hug

Дадох своя глас за нашата Мари, за стиховете й  Peace- без излишна помпозност, без неразбирамени слова, толкова истински и докосващи душата. Мари   bouquet !

Mozila, дано се оправят по-бързичко децата. Не знаех, че в Кьолн има карнавал.

Мъжът ми замина в командировака на границата, за 2 седмици заради бежанците. Днес му е първото дежурство. Каза, че ще е трудно, но едва утре ще разбера подробности. Криво ми е, никога не сме се разделяли за толкова време.  Дано само се прибере здрав.

Лек ден от мен! Прегръдки за всички!

# 654
  • Кьолн
Добър ден момичета!

Феичка,да е жив и здрав баща ти,и много много щастлив!  bouquet

Розали,благодаря ти много! Миличка, ще минат бързо тези две седмици. пожелавам безпроблемно да мине това изпитание! И отново да е при теб!

Мастърче,браво ти си мъжко момиче!

Пропуснах да напиша на Феичка,бог да прости майчето ти! Тя е до теб сигурна съм!

Аз днес не съм на училище, водих малкия на доктор и пак антибиотик.  Tired Дано го израстът по-бързо!Рози тук само празници.Като почне сега този карнавал свършва февруари. Много обичат да пият и да се веселят,в което няма лошо.
 Желая ви лек и щастлив ден днес!

# 655
 wavey Привет мили момичета и от мен  bouquet

Фейче, да ти е жив и здрав татко ти и да изживеете още много щастливи мигове заедно  Peace

Мир на праха на милата ти майчица  Flowers Rose Flowers Rose ... и аз мисля, че те гледа и закриля и много се гордее с теб.

Мозила, наред с черния бъз, аз (и не само аз де)  пия и прополис, много съм доволна и от него. Още мед, лимони и орехи - също подсилват организма  Peace

Момичета искам толкова много неща да пиша, но нещо не ми се получава  Sad  Радвам се, че се намерихме и, че ви имам  Hug Само, ако знаете колко много ми помагате ..... , просто не мога без вас и много  ви ценя и обичам всички  :hug: Hug Hug

# 656
Я, подмамила съм Юлето и Мастера ..Нищо, че нямаше течно злато. Grinning

Мастер, добре завърнала се, мила!
Дъщеря-мечта си ти, и приятел-също.  Hug Hug Hug

Фейче, честит рожден ден на татко ти!  
Пожелавам му да е жив и здрав!И да е до теб още дълги години!

Бог да прости милата ти майчица, и мир на праха ѝ! Flowers Rose Flowers Rose

Винаги ми е харесвало как се изразяваш.Както и Юлето.Отдава ви се, момичета и ми е много приятно да ви чета! Heart Eyes

Анкасче, дай да те прегърна, миличка!И аз съм имала такива периоди, но благодарение на всички вас минават и заминават ... Приятелското рамо, добрите думи и подкрепата тук са неоценими!
Поклон за всички вас!  bouquet  bouquet  bouquet
p.s. Днес BG-mamma също има РД!Честито на основателите, и че са ни създали такова уютно местенце с много полезна информация, където срещнахме невероятни хора и приятели!  bouquet

# 657
Фейчонииии....Жив и здрав да е татко ти! Дълги години да сте заедно и все така да се уважавате и обичате!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бог да прости майчицата ти! Тя е добре и те подкрепя !

Ей мЪ!    hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 658
Фейче, честит рожденик! Дълги години да ти е жив и здрав и все така да се обичате, уважавате и подкрепяте!

Мир на душата й на милата ти майчица! Вярвам, че те са до нас и ни подкрепят!

# 659
Фейче, да ти е жив и здрав татко ти и още много години все заедно да празнувате!  Hug Бог да прости майка ти!  Flowers Rose Flowers Rose  Тя е починала на рожденият ден на баща ти..съдбата не се шегува с нас...неслучайно толкова много значи тази дата за теб!    bouquet

Честит рожден ден на БГ МАМММА !  Нашият виртуален дом, където можем да общуваме помежду си, мили дружки!   Heart Eyes

От мен приятна вечер и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт