КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 203
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Талант на 2012,2013 г.
 wavey Вече съм тук. Уморена съм от пътя. Утре ще пиша... Hug Heart Eyes

# 631

Хубава и мързелива неделя, дами!  Hug

# 632
Здравейте, момичета!

Паце, благодаря за кафенцето.

Днес се чудя къде да ходим с малкия Thinking , да се възползваме от последния топъл ден.

# 633
# 634
Добро утро, дами!Как сте? Hug

Днес е празникът на свети Мина, считан за закрилник на семейството заедно със свв. мъченици Виктор, Стефанида и Викентий.
На 11 ноември православната църква отбелязва празника на Свети Мина, известен като чудодеен лечител и прочут със смелостта си воин.Смята се за патрон и покровител на всички народни лечители, знахари, воини, както и на хората, поели на дълъг път.Св. Мина закриля и жените, затова на този ден те се молят пред иконата на светеца за здраве на децата си, за радост и благополучие на дома.
По-малко се знае, че Св. Мина помага при беди, тежки болести и кражби.Свети Мина помага при откриване на изгубени вещи, помага за правилното решаване на проблеми от различно естество и намиране на душевен покой, лекува различни заболявания.

Честит празник на всички именници, носещи имената - Мина, Виктор, Виктория!  bouquet
Да бъдат благословени и домовете ни, и да са изпълнени с любов и здраве!

Успешна и щастлива нова седмица!

# 635
  • София

Добро утро!
Днес е голям християнски празник!Мамче ме  е изпреварила.Честит имен ден на всички празнуващи!

# 636
Честито на всички именници. Много здраве и късмет.

Хубава и успешна нова седмица, момичета.

Благодаря на Тройната мама за кафето.  Heart Eyes

Благодаря на всички за хубавите пожелания за мъжа ми. Празникът ни стана още по-хубав заради вас.  Hug

Скрит текст:
Зиче, няма голяма промяна в психическото му състояние. Преди около седмица като че ли имаше проблясък и няколко дни си беше същият, както преди, но после отново потъна... Снощи си говорихме пак - осъзнава какво се случва, но не намира начин да му се противопостави. Сподели, че го е страх да не си докара някоя болест с тези тревоги. Аз се страхувам от същото.  Confused Пръсках го със светена вода, поръчах да му направят талисман - подарих му го на именния ден. Като идем в Русе, ще го заведа при приятеля му попа - той да му чете нещо и да се помоли. Дано помогне Господ, защото аз вече не знам как.  Благодаря ти за загрижеността, миличка. Ти си ни тук като майка-закрилница.  Heart Eyes 

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 11:16 от Пролетната Фея

# 637
Мама на трима, мерси за усмихнатото кафенце! Heart Eyes
Момичета, заповядайте тук да подкрепим нашата Марѝ  
Гласуване за най-талантлив творец във форума през 2013-та
Имаме само две денонощия, считано от днес.
Успех, мила Марѝ.Вярвам, че ти ще си победителката, както и трябва да бъде! Hug

Фейче,  Praynig за твоят мъж!Идете на църква днес, помолете се на свети Мина и нека ви помага и да ви закриля! spoko

# 638
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и Мамче, благодаря ти за пожеланието и за това, че вярваш в мен. Hug Не помня дали тук слагах линк към моите стихове, но ще го сложа на някого ако му се чете. Пък ако се повтарям простете-годинките не прощават. Blush

https://www.facebook.com/stihovete.na.mari

# 639
 wavey Добро утро и от мен   bouquet

Честит празник на всички ни, дано Св.Мина бди над децата ни,  над нас, над близките ни и ни закриля  Praynig Честито и на именниците, да са здрави и късметлии  Peace

Мама на трима, тенкю за кафенцето  Hug

Мари, не си ни казвала тук нищо  Naughty  Hug, отивам да разгледам и да гласувам, дано да не е късно.

Мамче, благодаря, че сподели това за гласуването  Hug

Фейче Hug Заедно ще успеете мисля аз, щом има твоята подкрепа ще се справи половинчо. Напълно го разбирам, напоследък май все повече и аз изпадам в такова състояние и осъзнавам, че не бива, но не мога да се контролирам  Sad Добре, че имам разбирането и подкрепата на най-скъпите за мен хора, защото иначе може и да лудне човек..

Киса, приеми и моята виртуална прегръдка  Hug Ще се моля и се надявам, че не всичко е свършено  Praynig Praynig Praynig

Момичета на всички, споменати и неспоменати, пожелавам една лека, успешна и спокойна седмица  Hug lovekiss Two Hearts

# 640
  • Видин
Добър ден, момичета Hug

Честит празник на всички!Дано св. Мина закриля семействата ни и ни донесе само здраве, любов и топлина!

Фейче, днес е моментът да отидете на църква и да се помолите заедно с твоя мъж на Св. Мина.
Прегръщам те силно Hug

Мари Hugгласувах за теб, слънце Hug
Невероятна си! Peace

Мамче, благодаря че сподели с нас  bouquet

На всички пожелавам лека и успешна седмица! Heart Eyes

# 641
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви. Hug Flutter Оценявам го.  bouquet  bouquet  bouquet

# 642

Чета и плача, и се усмихвам през сълзи. И душата ми става по-чиста, и мислите ми стават по-леки и виждам света през дъгата, образувала се от сълзите ми – като слънчев лъч след дъжд. И виждам надеждата, и жаждата за живот, и едно утре, което е по-светло, по-хубаво и по-мъдро от днес… И чувам стъпки - стъпките на тези, които идват само в сънищата и стиховете. И липсата им е по-поносима…. И може да се живее така….
Марѝ, благодаря. Имаш невероятен талант и много дълбока и прекрасна душа – като небето, като нощта, като безкрая….
Чувствам се щастлива и благословена, че познавам такъв човек.

# 643
  • Талант на 2012,2013 г.
Много топли думи, много светли, дълбоки, докосващи...Пролетна фея ти си невероятна!
Копвам го и го слагам на стената на стиховете си... Hug

# 644
Честит празник, момичета! Да са ви здрави и сплотени семействата, много любов и мир да цари в домовете ви!

Да са живи и здрави именниците! Да си носят имената с гордост и да им донесат много успехи и късмет!

Фейче, много, много силно стискам палци всичко да се нормализира при вас и благополучно да преминете тази крива!

МариHug Hug отивам да чета.

Малкия вече е по-добре, оправя се детето, но още една седмица ще е вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт