Желая ви здраве и щастие, любов и късмет!Весел празник!
Това е моят поздрав за вас, семейство

Марѝ, честита победа!Безапелационна е.Заслужаваш я!
Продължавай да доставяш радост и удоволствие на читателите си!

) .....Обаче не ми пречи да се радвам за успеха ти!

Здраве и късмет! Другото ще си го купите от магазина.....хихихихихихи.......Майтапче де! ...... Пожелавам ви да сте все така задружни цялото семейство,а вие да се подкрепяте и обичате все така ! 

бъдете щастливи!

Добро утро 

Малкият син иска да ходи на бригада в САЩ, обаче аз не съм на работа и борсата ми свършва другия месец
, скъпия ги закриват и са до края на декември и едни такива "розови" неща ни се очертават, та свят ми се завива

!
бъдете щастливи!
... Хайде, Юле, наспахте ли се, как мина купона, как беше приета изненадта?
.

Привет момичета 
Аз не се съмнявам в детето си, че ще се справи, голямото ми притеснение е за заема който трябва да теглим поради стеклите се обстоятелства в момента. Все още умуваме, търсим варианти, не ни се иска изобщо да го спираме, макар, че големия преди години точно по тези причини не замина на студентска бригада за което още ми е криво
, но какво да направим..... живеем в скапана държава ..., защото в една нормална при работещи двама родители нямаше да е нормално да не могат да си позволят това, но .... но.... в БГ е друго, особено в Русе, град който с всеки изминал ден просто замира и нищо не работи.... Не сме отказали, ще видим, дано успеем....