КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 209
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Маййй не трябваше тая вечер да влизам да ви чета...Сега няма да мога да заспя  smile3518 newsm45
Мари,моите съболезнования  Hug Знам,че думите в такъв момент са безсилни за това само мога да поплача с теб и  spoko
Зиче,не знам от къде можеш да намериш ципа на воденички,може би от заведение където предлагат такива и ако ги хвърлят.А иначе не става ли да се махне жлъчката на майка ти,защото тя винаги ще събира камъни?  Hug и за теб.
Сега ви оставям пожелавайки ви лека и спокойна нощ,аз отивам да  Cry

# 91

Добро утро, момичета! Желая ви прекрасна седмица!  Hug

От сърце ви благодаря за хубавите пожелания за моя Жорко- дано се сбъднат всичките до едно!   bouquet
Вече свършиха отпуските и от днес съм на работа, така че вече няма да се отървете от мен!

По-късно ще прочета назад какво съм изпуснала, .. сега  видях една много лоша новина. Мари, съжалявам много, моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 92
 wavey

Паци, мерси за кафенцето и лека и спорна работа  Hug

Мари, Hug Hug Hug, много тъжно и жалко ...  Sad Sad Sad  Бог да прости съпругът ти, дано е на по-добро място  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 93
Здравейте всички!
Паце, мерси за кафенцето!

Още вчера видях новината за съпруга на Марѝ ... Много, много тъжно ми стана, и ми беше, и ми е ..  Cry
Още веднъж, и тук - моите съболезнования, и на двамата със сина ви, мила! Flowers Rose Flowers Rose Hug

Думите са излишни, скръбта е голяма.
Мир и светлина на душата му!

Лека, спорна и спокойна седмица, момичета!

# 94
И от мен съболезнования на Мари за съпруга й! ....Съжалявам Мари!  Flowers Rose Flowers Rose....Дръжте се със сина ти и се подкрепяйте ВИНАГИ!....Друго не мога да кажа в момента......Имам буца в гърлото и мозъкът ми е блокирал откъм думи и умности.....Винаги е тежко в такъв момент....Ако мога с нещо да съм ви от полза - свиркай!

зИЧЕ,купете няколко бройлера(живи) и....Нататък знаеш....

Момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 95
  • Пловдив
зИЧЕ,купете няколко бройлера(живи) и....Нататък знаеш....

Мастерче с две три не става иначе до сега да съм го направила .....трябват ми 40 бр.  ципи Peace

# 96

Приятен ден, мили дами!  Hug

# 97
 Cry Мари каквото и да напиша ще е все тая.Моля се само да е на по-добро място съпругът ти, а за теб  приятелска прегръдка  Hug

Момичета затрих се ама не смогвам с работата и всичко останало.А и свекии втори месец е тук и  Tired
Всичко е наред с нас, здрави сме.Тресе ни ученическа треска.Вчера купих униформите на шошлето и на 5-ти е първият й учебен ден.
Това е общо взето.
Всички ви прегръщам много, много силно  Hug

# 98
Добро утро, момичета!
Как сте?? Hug Hug
Нека ви предложа кафенце и да се захващам за работа.

Вечер работя до късно, че през деня си върша и други неща, та ... скоро ви оставям.
Ели, радвам се, че писа!
Каква ученическа треска?Не е ли малка Анитка? Thinking

# 99
Добро утро
Мамче,мерси за кафето-днес определено имам нужда от голяма доза
Нощес сънувах небивалици и не можах да се наспя
Ставам да чистя и оправям,още малко ми остана и съм на тръстиката

Ели,училище на предучилищна ли казвате,и аз мисля ,че е малко ,но по-нашия стандарт-там незнам как са

# 100
  • Пловдив
Здравейте момичета.

Влизам да ви почерпя за мъжа на живота ми става на 60 години днес.
Искам само да ми е здрав както до сега,друго всичко хубаво го притежава!

Мама пак е в болницата ,че е получила нова криза и изследванията и са много лоши та  в понеделник ще я оперират ,и ще ми се пукне душата ... моля за стискане на палци момичета. Praynig

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 15:39 от ЗИЧЕ

# 101
Зичкааа..... Да е жив и здрав мъжо! Много да те радва! много да те обича и дълго и предълго да е до теб!
Хубав празник вни желая довечера с много подаръци и изненади. Ми така де - Юбилей е!!!!!

Ели , радвам се че се появи...дълго те нямаше - мислех че си в България даже... на почивка - а то било зор. Зор щото ...свекървата.... Mr. Green

Лусенце - как си душицо. Поумина ли от преумората? Успя ли да направиш всичко що става за буркан? Ма направо се гордея с теб. Аз не съм правила такива неща а виж - одъртях вече...трябва да взема да се замисля май! Че срамота. Скрихте ми шапката с тези консерви!!! Mr. Green

Моят син май има гадже... Mr. GreenДнес изяви желание да ходи да разхожда кучките.... а???как ви звучи???? мен ми звучи на гадже!!!! Mr. Green

Мари , миличка  Hugпрегръщам те! Надявам се да е на място без болка, защото много се намъчи... За теб- болката остава. Винаги ще е в сърцето ти. Но ще е там - до хубавите спомени и любовта! Hug

# 102
 wavey

Зиче, честит ти юбиляр  Simple Smile  , много здраве, много обич и поводи за усмивки за него и близките му и обични хора  Peace

Стискам палци за майчето ти  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover, знам как ти е свита душицата и силно силно те прегръщам  Hug Hug Hug

Ели, къде се изгуби бе  newsm78, видях аз във фейса за Анитка и даже щях и аз да питам кви ученички кви  пет лева  Laughing, но после се сетих, че там системата е съвсем съвсем различна от нашата. Гуш и за теб и се обаждай по-честичко  Hug

Юле, м...дааа, няма лошо не бой се, сега ще разхожда кучките, после ще ти я доведе да се запознаете, после ... и т.н., но е хубаво, повярвай ми, на мен поне ми е хубаво и много им се радвам на моите момчета с момичетата когато са в къщи и не само де  Simple Smile bowuu Hug

Аз така съм се развихрила тия дни и все нямам време   Embarassed Домати, рязано, стъргано, с чушки, с моркови, без , и т.н., лютеница..., сега правя кисели краставички и още и още има, ама .... що дни са занапред мои са  Laughing

Хубав следобед на всички, няма да слагам нищо, щото Зичето такава почерпка е спретнала, чеее ....  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 103
Зичоно,жив и здрав да ти е рожденника!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
За мамето - стискам палци!

Моят син май има гадже... Mr. GreenДнес изяви желание да ходи да разхожда кучките.... а???как ви звучи???? мен ми звучи на гадже!!!! Mr. Green

smile3532 smile3533 smile3534....аЙ ЧЕСТИТО! ...хихихихихихихи.....

# 104
Зичкааа..... Да е жив и здрав мъжо! Много да те радва!

Общи условия

Активация на акаунт