КИВИ + КОМ = КИС - 26

• 71 214
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Благодаря ви мили момичета за поздравите към Тони.

Днес ще ви почерпя за моята Мими!

Чак не ми се вярва-
малката ми дъщеря Мария навършва 35!

Леле...как неусетно се трупат годинките!Остарявам!
Но какво от това-аз съм щастлива!
Защото преди 35 г.поех едно "вързопче"в ръцете си и успях да възпитам един истински човек...какво по-голямо щастие от това!
Бъди щастлива и ти,дъще! ОБИЧАМ ТЕ!

На дъщеря ми

От всичко, което бих поискала
да ти кажа, избирам, дъще, едно.
- Бъди горда! Горда бъди!
След всяко падане ставай!
Даваш ли - не пресмятай!
Губиш ли - не съжалявай!
За всичко плащай сама!
Не съжалявай ,ако от тебе
лъвица не става -
свое достойнство има
и мравката на тая земя.
Не бой се от нищо -
ни от себеподобния враг.
Каквото и да се случи
гордоста ще изправя
главата ти като железен гръбнак.

Станка Пенчева

# 106
Зичка, да са ти живи и здрави рождениците! Мъжът ти дълги години още да ти бъде опора и радост в живота! Нека дъщеря ти бъде много щастлива, много обичана и късметът неотлъчно да я следва!

Силно стискам палци бързо да се възстанови майка ти! Дано леко мине операцията Praynig Hug Hug

# 107
Ей изтървах пак.

Зиче жив и здрав да ти е юбилярът.От здраве да не се отърве.Друго не знам какво да му пожелая, щото той вече е намерил най-ценното, теб  Hug

Много здраве и на Мими, щастие и късмет във всичко й желая   bouquet

На мама-всичко да минава и заминава бързо и лесно.Аман от болести  ooooh!

Юле ми то в реда на нещата бе, ще чакаме да се похвалиш като я доведе да се запознаете  Whistling

Анкасче вие като за ядрена зима се подготвяте  Joy Ама друго си е зимъска да бръкнеш в килера и да си хапнеш домашно  Hug

Малка е Анита, и аз така викам.Ама тук няма кой да ме чуе.На навършени 5 трябва да са на училище.Първата година е като предучилищна, макар, че ги захващат и да учат да четат и пишат.А от следващата става и по-зле.Ама като сме я докарали тук така ще е.Само да е здрава.

За свеки...............речниковия запас не ми стига до никъде като започна да обяснявам за нея.Ама тя на 7-ми си лети обратно, спокойна съм, спокойна съм, умммммммммммммм  hahaha

Оставям ви милички, че едвам гледам вече  smile3524

Лека на всички  Hug

# 108

Зиче, да са ти живи и здрави любимият мъж и прекрасната дъщеря! Много да им се радваш, до дълбоки старини! Специални поздрави у вас за празника! Наздраве!

Да но с майка ти всичко се нареди по най-добрия начин, целувам те!  Praynig

На всички ви желая хубав ден, а сега изчезвам на тръстиката..

# 109
 wavey Добро утро дружки   bouquet

Зиче, много здраве и късмет на Мими, щастие и безброй поводи за усмивки Hug

Продължавам да стискам палчета за майка ти, дано се наредят нещата по най-най благоприятен начин  Peace  Praynig  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Спорен и спокоен ден дами  bowuu Heart Eyes Hug

# 110
Здравейте,значи!Тези дни нещо не ми се пишеше.Не знам мързел ли ме бе обзел или друго...след смъртта на мъжа на Мари страх и ужас скова душата ми...още не мога да се отърся,но не мога,а и не искам да пропусна хубавите поводи на Зичето  Hug
за Тони
за Мими
Юле,отдавна съм спряла да правя консерви.Аз направих само малко сладко от праскови и сини сливи,малко компот праскови и малко домати,няколко бурканчета компот от дренки.Туршии няма да правя,защото в къщи само аз и мъжо ги ядем,а сега аз не трябва да ям кисело.Като дойде ред на камбите ще направя само едни печени,щото хем са меки,хем не са толкова кисели.Пипер печен и суров във фризера ще прибера,но и за него още е рано.И живот и здраве,може малко сладко и компот от дюли да направя.
Зиче,пожелавам лека,бърза и безпроблемна операция на майка ти,и бързо и успешно мъзстановяване  Praynig
На всички ви хубав ден   bouquet

# 111
Здравейте!  Hug
Ели, с теб една и съща "треска" ни "тресе"... Laughing И аз подготвям първокласничка и се вълнувам страшно много...  Crazy Ама пък твоята е мъничка шушулка още, а ще тръгва с каките в БГ на училище. Да е жива и здрава, другото ще се нареди! Нашата подготовка малко се осуети, че Габи си счупи ръчичката, но ще се подготвим. Засега само раницата сме харесали. Остава рокля за първия учебен ден, анцузи, един -два сукмана, яке, обувки, тетрадки, моливи....и т.н. и т.н. ooooh! Както ви казах много се вълнувам, а сега като прочетох за вълненията на Юлето..... Преди години ми изглеждаше доста далечно времето, когато ще е ученичка, а ето - дойде... Така един ден и аз (дай Боже!) ще кажа моята щерка иска да разхожда кучето?! Май си има гадже....Ох, просълзих се....станала съм голяма ревла...
Зиче, да са живи и здрави и мъжа ти и дъщеря ти! Желая им много късмет и много хубави емоции за напред! Да бъдат обичани, уважавани и ценени, както досега! И да ти носят радост все така!   bouquet А на майчето ти стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно! fingerscrossed

Мари, ние не сме се засичали с теб много във форума, но искам да знаеш, че искрено съпреживявам с теб загубата ти... Незнам колко те боли, но искам да те боли по-малко... Незнам какво е, но искам да имаш сили да го преживееш и да продължиш напред... Голяма приятелска прегръдка от мен... Не си сама! Вярвам, че мъжът ти е на по-добро място!  Flowers Rose

Момичета, пожелавам ви спорен и прохладен ден! като имам време ще вляза пак да ви разкажа за нашия прощапулник... Laughing Hug

# 112
Честит юбилей на Тони (на патерици)!  bouquet

Да ти е жив и здрав, и да е винаги до теб, Зиче! Hug

Честит рожден ден на порасналото ви момиче!
Здрава и щастлива да бъде, с много радост и усмивки да пълни сърцата ви!

# 113
За свеки...............речниковия запас не ми стига до никъде като започна да обяснявам за нея.Ама тя на 7-ми си лети обратно, спокойна съм, спокойна съм, умммммммммммммм  hahaha

Joy Joy Спокоо.... 7ми е съвсем близо...има няма 2 седмици...половин месец......17 дни.... и 17 нощи.... Уммммммммммммммммм....мъничко още.... Joy Joy
Ох разби ме!

# 114
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мими
Жива и здрава да ви е Зичка. И вие покрай нея! Весел празник ви желая!

# 115
Здравейте,значи!Тези дни нещо не ми се пишеше.Не знам мързел ли ме бе обзел или друго...след смъртта на мъжа на Мари страх и ужас скова душата ми...още не мога да се отърся,но не мога...

А БОЙ!!!! Разбрали сме се ! Никакво отказване в битката. Никакво отчаяние и никакво предаване! Всички сме тук и до теб! Молим се заедно с теб и вярваме повече от теб!!!

Юле,отдавна съм спряла да правя консерви.Аз направих само малко сладко от праскови и сини сливи,малко компот праскови и малко домати,няколко бурканчета компот от дренки.Туршии няма да правя,защото в къщи само аз и мъжо ги ядем,а сега аз не трябва да ям кисело.Като дойде ред на камбите ще направя само едни печени,щото хем са меки,хем не са толкова кисели.Пипер печен и суров във фризера ще прибера,но и за него още е рано.И живот и здраве,може малко сладко и компот от дюли да направя.
Спряла, само...малко....
Да бе да...
А един мормот завива шоколада в станиол Joy Joy

# 116
Юлеей....Умрях да се хиля с последният ти пост!!!!  Hug
Така добре си го казала ,че...просто нямам думи....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз тая година се изложих със зимнината.....Нито сладко съм правила досега след преместването.....Нито нещо друго... ooooh! Само едни пресносолни краставички за бърза консумация.....И.....си ми е срам,ама никой не го интересува,че мен ме е срам..... Mr. Green Laughing .....Нямам още уют в куФнята и...само ми остава време да сготвя...

Зичонооооу.......Да ти е жива и здрава щерката! Пожелавам хубавите неща в живота й да се сипят като дъжд ! И късмета да е винаги по петите й!

# 117
Добър Ви ден!
Мари, съболезнования Flowers Rose Flowers Rose..

Отдавна не съм се вясвала, но бяхме малко на почивка и хич не исках да виждам компютър.

Зиче, честити ти рожденици! Живи и здрави да са! Весел празник!
Дано и майка ти се оправи скоро, Зиче.

Люска, избий си всички лоши мисли от главата, моля те!
Ели, Мики голяма тръпка е да подготвяш първокласник! Още по-голяма става след това...

Юлеей....Умрях да се хиля с последният ти пост!!!!  Hug
Така добре си го казала ,че...просто нямам думи....  

И аз така  Laughing Laughing Laughing!

А за зимнината- о, ние вече сме стари пушки...Даже и лютеница си правим от 2 години насам... ама е несравнима с купешката.

# 118
Тъкмо влизам и чета на Люска поста.Само това, малко от онова.....Ми ти си напълнила килера бе булка.Пък после не правила консерви.Двете с Анкасчето ме навряхте в миша дупка да се срамувам.ЛИДЛ ми е точно под прозореца.И като видя, че нещо свършва само скоквам  Embarassed

Юле така е със свекито.Ама ние много не се засичаме де.Аз съм по цял ден на работа.Сряда и четвъртък и на фитнес ходя.А утре вечер заминаваме по женски (с още три приятелки) при мама в Лондон.Събота вечер сме на джаз клуб, през деня шопинг.Изобщо релакс.

Мики
като я видях онзи ден в магазина моята кукла, докато пробвахме полите и сукманите и аз ревнах.Ми то все едно вчера я родих бе, а на училище ще тръгва  ooooh! Как така пострадахте вие, надали е от мируване де, ама се надявам бързо да се оправя куклата.

Отивам да хапна мацки и към леглото, че утре като ще ходя някъде и деня ще ми се влачиииии  ooooh!

# 119
Аууу,ни въй срам  Crossing Arms никакви ви няма.И за да ви подразня  smile3533 smile3534 приготвям пилешки хапки с гъби в сметанов сос и сладко от смокини  Mr. Green
И без това ме бъзикате само с тия консерви  smile3533

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 14:02 от lucia

Общи условия

Активация на акаунт